2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim aslinda kilon iyi bebisler saglikli olsunda alirsak alalim ben takilmiyorum oraya.

Belli oluyor portakalın :)

Reactions: D-E
İyi akşamlar herkese , akşam işten geldikten sonra yemek falan yaptım sonra bir baktım ki kanamam olmuş , hemen hocayla
Görüşüp fakülteye gittim bebeğim sağlıklıydı şükür ama istirahat önerdiler , yarın tekrar gideceğim kontrole. Allah bizlere ve bebeklerimize sağlık versin inşallah bebeğime bu kadar bağlandığımı bilmiyordum...

Merhaba kızlar nasılsınız dün doktora gittik %80 erkek dedi 1 ay sonra tekrar kontrol dedi ve inanır mısınız 8 kilo almışım diyet verdi çok üzgünüm

Ben de cinsiyet öğrenemeyen gruptayım :)) hem çok kilo aldım hem de tansiyonum yükseliyor böyle giderse ilaç başlayacak doktorum

Geçmiş olsun, sancı filan olmadı değilmi?

Minik kuzular kızlar ben de varım daha öğrenemedim. Benim doktor görmeye bile çalışmadı zaten daha çok küçük dedi
Yazık kız bize benim ki de öyle dedi 5.5-6cm bebeğin cinsiyeti belli mi olur dedi cadıııı ama ben onun bildiğini biliyorum netleşmesini bekliyor 50 yaşındaki drun tecrübesi var kadında bilinçli söylemedi cadı

İyi aksamlar arkadaşlar, bugün öğrendik 3. Oğlumuz yolda çok şükür. Öğrenince bi rahatlık çokuyor. Darısı ogrenmeyenlerin başına kızlar.
Ayyy tebrik ederimmm hayırlı olsun canım darısı BENİM gibi öğrenemeyenlerin başına inşallahhh inşallaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…