2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun cnaim.benimde bu zamanalrda olnustu Allahim esirgesin bana surekli yatak istirahati verdi sendede oylesir galiba insallah heemncik atlatirsin benim bugunde anlik batam gibi bisiler oluyor cok korluyorum

Gecmis olsun cnaim.benimde bu zamanalrda olnustu Allahim esirgesin bana surekli yatak istirahati verdi sendede oylesir galiba insallah heemncik atlatirsin benim bugunde anlik batam gibi bisiler oluyor cok korluyorum
Çok teşekkürler canım inşallah sorunsuz bir şekilde sağlıkla atlatırız, güzel düşünelim güzel olsun inşallah , Allah sağlık versin

Çok geçmiş olsun çok kişide bu kanamalar oldu ama çok şükür bebişler iyi

Merhaba,
Konuyu devir alıp ilk sayfayı gönüllü olarak güncellemek isteyen lütfen bana mesaj atabilir mi ?

Bu arada gunaydin kizlar iki gundur beni nerdeyse aglatacak derecede bas agrim var 3:30 da uyandim sehir disina cikicam vaktinde uyanamam diye stresten uyuyamadim sanirim bas agrisi hala devam bugunu atlatirsam yarina izin aldim :)

Canim gozunaydin :) tatliim bebisi ustten cektigi icin gorunmuyo bir se ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…