2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada gunaydin kizlar iki gundur beni nerdeyse aglatacak derecede bas agrim var 3:30 da uyandim sehir disina cikicam vaktinde uyanamam diye stresten uyuyamadim sanirim bas agrisi hala devam bugunu atlatirsam yarina izin aldim :)
Günaydın canım. Bu halde yolculuk da hiç çekilmez. İç bir tane parol bir az kendine getirir, ben de iki gün dayandım ama sonunda içtim kendime geldim.

@sevdanolmasaaa sen ne yaptın dün kontrolün vardı? KızLAr bir arkadaş vardı anasınınkızı ne zamandır yok demi?
Canım o face üzerinden grup kuralım diye teklif etti ve başkalarını da gruba davet ettiği için hesap iptal edildi şuan da pasif hesabı. Burası yetiyordu bence başka sitelere tekrardan gerek duyması zaten saçma olmuştu orda konuşulan konunun burda konusulandan ne farkı varsa artık

Canım ben 2013 ağustos anneleri grubundaydım ordada birileri face grup kuralım diyince grup ikiye bölündü dağıldı gitti malesef...Bencede başka bişeye gerek yok..

Günaydın kızlar, güzel günler dilerim herkese..

3-4 gecedir normal saatimde yatıyorum 3-4 saatlik uykudan sonra uyanıyorum, cin gibiyim hiç uykum yok. Sabaha karşı biraz daha uyukluyorum. Acayip bişey oldum yani, buna rağmen gün içinde çok uykusuzlukta çekmiyorum. Siz de yaşıyor musunuz böyle şeyler? Vücudum Bebek bakmaya hazırlanıyor heralde :)

Bu baş ağrısı hamilelikte kronik hale mi geliyor acaba ne yapsam faydası yok. Bir de bitmeyen düzelmeyen bir kabızlık problemi. Burdan akıl alıp kim ne dediyse yaptım ama yok düzelmiyor hiçbir şekilde. Son çare artık bugün dr umdan ilaç isteyeceğim. O da fayda etmezse bilmiyorum artık ne yapacağımı şaşırdım

Bu arada gunaydin kizlar iki gundur beni nerdeyse aglatacak derecede bas agrim var 3:30 da uyandim sehir disina cikicam vaktinde uyanamam diye stresten uyuyamadim sanirim bas agrisi hala devam bugunu atlatirsam yarina izin aldim :)
Günaydın canım hayırlı olsun kızın. Geçmiş olsun başının ağrısı için gözlerini kapatıp biraz geçmesini bekle yoldaymışsında evde olsan karanlık odada dur dicektim

Gunaydin kizlar nasilsiniz ? Bize sorarsaniz sukur iyiyiz ama simdiden bel agrilari fena sola yatihorum belim agriyor saga ufaklik birakmiyor sirtustude ben yatamiyorum sabaha kadar donduk durduk :)

Gunaydin kizlar nasilsiniz ? Bize sorarsaniz sukur iyiyiz ama simdiden bel agrilari fena sola yatihorum belim agriyor saga ufaklik birakmiyor sirtustude ben yatamiyorum sabaha kadar donduk durduk :)
Günaydın ben sol tarafıma hiç yatamıyorum yattığım anda çarpıntı başlıyor ben de

Günaydın ben sol tarafıma hiç yatamıyorum yattığım anda çarpıntı başlıyor ben de
Aynen canim benide cok zorluyor ben saga dogru yuzustu yatan insandim simdi pozisyon sol oldugu icin uyuyamiyorum bence 9 ay uyuyamiycaz insallah daha sonrasi uyuyabiliriz

merhaba kızlar
dun bıraz yoruldum bıraz lekelenmem oldu
progestan kullanıyodum ama 1-2 haftadır bırakmstm kendı kafama göre
dun tekrar basladım
gece de agrım cok oldu anlamadım bende
ınsallah skntısız geçer bu gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…