2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar Kazen grubu devralacak gonullu ariyor. Yazmisti ama cevap veren oldu mi bilmiyorum. Arada kaynamasin hatirlatayim dedim

Keşke doktoruna danışmadan bırakmasaydın progestanı çünkü önemli bir ilaç bence sen bugün doktoruna bir görün. Rabbim beterinden korusun inşallah

Gunaydin kizlar nasilsiniz ? Bize sorarsaniz sukur iyiyiz ama simdiden bel agrilari fena sola yatihorum belim agriyor saga ufaklik birakmiyor sirtustude ben yatamiyorum sabaha kadar donduk durduk :)
Günaydın canım bende öyleyim yastıkları topladım yatağa ama hamileler için özel yastık varya ondan bakıyorum alacam rahat etmek için. Bu arada bizde iyiyiz çok şükür hiçbir sorun yok

Günaydın canım bende öyleyim yastıkları topladım yatağa ama hamileler için özel yastık varya ondan bakıyorum alacam rahat etmek için. Bu arada bizde iyiyiz çok şükür hiçbir sorun yok
Evet ya donmekten uyuyamiyoruz gercekten analik cok zormus :) Allah hepimize iylik guzellik versin cnaim

Merhaba kızlar aranizda göbüşü beli olanınız varmi? yada bebek hareketlerini his eden?

Ben hic bebek hareketi hissetmyrm ya kizlar hissedeniniz var mi .karnim da hic cikmadi

benım karnım cok cabuk cıktı bu sefer
ama 2. hamıleleıgım onla alakalı oldugunu dusunuyorum
ara ara bırseyler hıssedıyorum ama gaz mı bebek hareketı mı acıkcası anlayamıyorum:)
ilk hamılelegımde 5. ayda ancak cıkmstı karnım
senınde ılk gebelıkse normal bence

yeme duzenın mı degıstı acaba
ben normalde daha cok su ıcer cay ıcerdım
sulu yemekler yerdım
ama sımdı 5. haftamdan berı hep hamurısı, makarna, pılav
mide bulantısından dolayı
bu tarz yıyecekler ve su ıcememek halıyle benı etkılıyo
senın de oyle mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…