2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek hareketi bende hissetmiyorum, zaten daha erken. Ama karnım çıktı biraz, bilmeyen belki hamile olduğumu anlamaz, yeni yemek yemiş gibi duruyorum :)

benım işyerınde potansıyel hamıle adayı oldugumu bıldıgı ıcın herkes karnıma bakıyyo gıbı gelıyoı
onceden yuksek bel pantolnlar giyerdım göbeğimi gızlerdı
sımdı malum hamiş pantolnları:)

Akşamdan 2 tane gün kurusunu bir bardak suya koy. Şişecek onlar sabah 1 yemek kaşığı zeytinyağını iç,gün kurularını ye sonra o durduğu suyu iç ve gün içinde bol bol su iç. Bir dene istersen:/

ben de oyleyım canım
sankı bu hamılelegmde hersey cok cok erken basladı
Benim ilk canim ama ben hamileligin boyle zor oldugunu tahmin etmiyordum :)ne olursa olsun sukur Allaha bize bu guzel mucizeyi verdi ama sasirmiyorum.desem.yalan olur acaba benmi sorunluyum.diyorum banada erken geliyor sanki

Çok geçmiş olsun Allah sağlık versin, benim de dün kanamam olmuştu yatıyorum, imkanın varsa doktoruna görün derim ben

Gunaydin anneler.ben cinsiyeti 12 marta kadar ogrenemiycem.ama olsun hersey yolunda gitsin de cinsiyet geri de dursun.gobisimin fotosunu yollayacam onun yerine.erkek karni gibi duruyor ama bakalim ne cikacak
gunaydın , gercekten erkek gıbı :) benımde aynı 1 hafta benden ondesın. ben 12. haftada ogrendım erkek dedı doktorum. detaylı ultrasona mı 12 martta gıreceksın benımkı 6 martta.

H
gunaydın , gercekten erkek gıbı :) benımde aynı 1 hafta benden ondesın. ben 12. haftada ogrendım erkek dedı doktorum. detaylı ultrasona mı 12 martta gıreceksın benımkı 6 martta.
Evet detayli icin gidecem.oglumda da boyleydi karnim.her ne kadar kiz hayali kursamda kaderin onune gecemiycem galiba

Gunaydin anneler.ben cinsiyeti 12 marta kadar ogrenemiycem.ama olsun hersey yolunda gitsin de cinsiyet geri de dursun.gobisimin fotosunu yollayacam onun yerine.erkek karni gibi duruyor ama bakalim ne cikacak
Maşallah göbiş çıkmış kendime dert ortağı buldum benimde 13 mart canım

Hahah napalim zombi gibi gezeriz artik
Sağlıklı olsunlarda canım. Gece oğluma yat kalk. Babası hasta olmuş ona yat kalk nasıl sancılandım şükür ki kanama yoktu çok canım sıkıldı normalde riskli değil gebeliğim yok ama aklımdan oldum uzan keyfine bak bende yüzüstü dönerim diye zor uyuyorum yatak yastık dolu oluyor

Aman dikkat et canim.yinede risk zaten birden cikiyor ortaya uzak etsin.. bende 2 yastikla yatiyotum ama 3 olacak galiba :)))

Dün akşam ki ultrasondan bebişim bu cinsiyet tahmini yapabilen var mı

Eklentiler

• 9B880D71-88F8-453F-BB74-94201F5B2CAD.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…