2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar aranizda göbüşü beli olanınız varmi? yada bebek hareketlerini his eden?
Valla benim göbek bayağı belli oluyo kızıma hamileyken ilk gebelik diye daha geç çıkmıştı ama şimdi daha erken cikti gobeğim. Bebek hareketi surekli hissetmiorum ama 4 yada 5 kez kucuk kipirtilar hissettim

Canım ilk doğumunu kaçıncı haftada yaptın merak ettim benimde sezaryendi

Canim bi kaç gün atlamis olabilirım ama 39+4 yada 5 olabilir canım. Simdi dikislerimiz olduğu için doktor genelde 5 yada 6 gun once alıyo diye biliyorum riske atmak istemiyorlar sezeryanli olduğumuz icin

Bu arada bebek hareketi ilk gebeliğimde hissetmeye başladığım sanırım 16 . Haftadan sonraydi bebek hala aşağıda olduğu için yemek masasında oturur vaziyetteyken kasigin hemen üzerinde ufak ufak dokunuslar oldu ve bunun başka bi dokunuş olduğunu o an anlıyorsunuz gaz
Yada başka bisi gibi değil. şimdi ki gebeliğimde aynı böyle hissettim ama kızıma göre daha erken ztn buda erkek gozukuo sanırım daha erken hissettiriyo.

Canim bi kaç gün atlamis olabilirım ama 39+4 yada 5 olabilir canım. Simdi dikislerimiz olduğu için doktor genelde 5 yada 6 gun once alıyo diye biliyorum riske atmak istemiyorlar sezeryanli olduğumuz icin
Acil mi gittin canım normal düşünüyordun sanırım ben çok şişmiştim artık dayanamıyordum tam 38 de doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…