2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar doktordan ciktik. Hersey yolunda Allahima sukurler olsun. Kizimiz olacak insallah... darisi tum bekleyenlerin basina
Hayırlı olsun canım kızınız. Nihat hatipoğlu ilk cocuğu kız olan evin rızkı bereketi daha çok olur demişti ilk bebğin mi bilmiyorum ama ilk bebişi kız olanlar için senin aracılığınla söyleyeyim dedim

İyi canım çok sevindim gözün aydın :) cinsiyet öğrenememişsin sende, çok az kişi kaldık öğrenemeyen. Allah hayırlısını versin inşallah :) bizde iyiyiz çok şükür ikili testimizi yaptırdık sonuç bekliyoruz haftaya Pazartesi gelecek sonuçlar belki doktor ozaman söyler diye umuyorum :)

Acil mi gittin canım normal düşünüyordun sanırım ben çok şişmiştim artık dayanamıyordum tam 38 de doğdu

Yok canim acil falan gitmedim 2 Cm acilma vardı ve çok kasilmam basladi doktorum dışardan geldiği için doğum ypicaim hastanedeki hemsire kontrol etmek için bayağı bi afedersin kontrol etti eliyle ve beni korkuttu canım çok yandı doktoruma normal istemediğimi söyledim ki benim dOktar ne kadar normal diye ısrar etsede ben panik oldum istemedim Epidural sezeryan oldum. Tabi herkesin bünyesi farklı her gebelik farklı inş herkes sağlıkla doğum yapar normal dogum yapabilmek isterdim ama bende oldu

Yok canim ilk bebegim degil. 10 yasinda oglum var. Ama farkli olmasini istiyorduk. Once saglik en basta. Sonra da gonlumuze gore olsun istiyoruz. Yegenlerim var kiz. Kiz cocuk farkli oluyor. Allah gonlumuze gore verdi cok sukur. Saglikla kucagimiza almak da nasip olsun insallah. Herkesin gonlune gore olsun saglikli ve hayirli olsun.

Al bendende o kadar canım gittiğim hastanede nst odası doğum odasının yan tarafıydı kadınların çığlıkları beni çok korkuttu dayanamadım da normalde de planlı sezaryen oldum ama değil bi hafta bir gün daha doğurmasam çatlayacak gibiydim

Amin canım bi kız haberi de benden gelir inşallah bende çok istiyorum oğlum var çok şükür birde kızım olsun istiyorum. Allah sağlıkla kucağuna almayı nasip etsin

Canim Kız thmin ı yapmismiydi daha once doktor sana ?

Hayirli olsn canım saglikla gelsin hayırlı evlat olsun ins
Senin belli oldu mu canim. Aramizda 6 gun var. Bir hafta icin de senin de netlesir eger belli degilse.
Bu arada doktorum detayli kemik taramasi yapti. 20. Haftada detayli ultrason var ama o tarihe kadar bir cok seyi inceliyoruz bu hafta kemik taramasi var dedi. Kameraya aldim ultrasonu. Cok guzeldi. Ve bugun 14 subat bize sevgililer gunu hediyesi kizimiz oldu.

Canim Kız thmin ı yapmismiydi daha once doktor sana ?
Evet canim yapti. 12+4 de ikili taramada once erkek dedi. 5 dk sonra vazgectim kiz dedi. Kiz olacak buyuk ihtimal ama 3 hafta sonra netlesir dedi. Bir hafta sonra bobreklerden rahatsizlandim. Benim doktorum cok yogun diye baska hastaneye gittim. 13 +4 de baska doktor da gorsun dedim. O da %80 kiz demisti. Simdi 15+2 deyiz. Bugun netlesti. Hakkaten bacak arasi bostu. Ben de gordum. Benim cin takvimi tuttu. Ramziye bakmadim. Nubu gormedim. Bir de kalp atim sayisina gore 140 ustu olanlar kiz deniyor. O da tuttu

Ya psikoloji çok onemlı bazıları kendini normale çok guzel hazirliyo ama normal yapicam diye çocuğu tehlikeye atacak kadar tuhaf insanlarda gördüm çevremde, oyuzden bi soRUN yoksa cesarette varsa normal ama bizim gibi skıntılı olanlar doktorla birlikte karar versin. Bende çok son anlarda kasilma ve siskinljk yaşadım kizim 3.700 53 Cm dogdu artık hareket ettikçe cnm aciodu

Ne güzel bir oğlun varmış birde kız ı tat bakalim erkek evlatta farklıdır ama kız doğunca anlicaksin oda bambaska cilveli küçük anne minyaturu hatunlar oluo :)))

11 haftada hissetmeye başladım zayıf olduğum için şanslı annelerdenim fırfır oynuyorlar ilk başlarda oynadıkça midem bulanırdı ama alıştım şuan
Ben de 11-12 haftalarda hissetmeye başladım. Önce kelebek uçuşması gibiydi. Şimdi eşim ve kızım da elini koyunca hissediyorlar. Özellikle yemekten 10-15 dakika sonra :)

Canim benim 2 li testte yuzde 70 erkek dedi 1 hafta sonra ilac için gitmem gerekiodu yüzde 80 tahmin aynı erkek gorunuo dedi. Benim de 3 bucuk yasinda bi kizim var 2. Erkek olsun diye gonlumden geçiyordu ve suan erkek geliyo gibi inş sağlıkla gelir hepsi :)

Açıkçası gebeliğim ağır geçti ben istemedim o kadar korktum ki hiç normal doğuma gücüm yoktu epiduralde istemedim genel anestezi ile ameliyat oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…