2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Açıkçası gebeliğim ağır geçti ben istemedim o kadar korktum ki hiç normal doğuma gücüm yoktu epiduralde istemedim genel anestezi ile ameliyat oldum

Valla bnde 2. yi genel anestezi istiyorum ilkinde epidural sezeryan güzel geçti hiç acı hissetmedim kizimi görmek o anda muhtesemdi deli gibi agldim harikaydı amaaa bunun birde aması var sirtimdan kafama kadar bir ağrı girdi normal odaya çıkınca 15 gün evde o ağrı geçmedi ve boynunu oynatamiodum acillik oldum oyüzden Epidural bna iyi glmedi

E Egepam gözün aydın canım. Kız evlat çok şekerdir yaa.
Bana oğlan dedi 12. Haftada ama belki diye düşünüyorum kordonu görmüştür oğlan sanmıştır. Kız çocuğunun saçına, elbisesine,boncuğuna takısına falan o kadar düşkünüm ki. Evdekini süsleye süsleye artis ettim, şimdi bakalım sıradakı ne olacak.

Hadi yaaa bende de bel fıtığı var şimdi bu kez epidural olsam mı diye düşünüyodum eşiöde veteriner hekiö bel ağrısından duramazsın dedi onlarda epi yapıyorlar çünkü. Genelde de ayılması zor biraz ama doğum sonram çok iyiydi benim ayağa kalkınca ne ağtı ne sızı hiç bişey olmamış gibiydim

Bende de bel fıtığı var bilmiorum o zmn varmydi kızmdan sonra fıtığım belli olmustu ama o ağrıları çekince bidaha yok dedim zor ayilirim belki ama o ağrılar olmaz en azından. Ama bazılarında olmuyomus hafif baş agrisı oluomus sadece ama bnim bunyeme iyi glmedi

Damardan Demir takviyesi yapıldı o kabızlık yapar dedi doktorum o geçmeden mide bulantılarım çok arttı zofran diye bir ilaç verdi doktorum o da kabızlık yaptı üzerine de dediğin gibi mide bulantısını bastırsın diye ekmek makarna böyle şiştim kaldım

Yaa en sevdiğimm tontiş olmak ben hiç bi zaman olamadım. En çok hamileliği bu yüzden çok sevicem eğer kilo alırsam henüz 1 kilo aldım 45 kiloyum,bence hamile olmak pofidik olmak demektir güzel arkadaşım
Benim.tontisligim.tup bebek.ilaclari ve 2 yikdir kullandigim 3 vitaminin esiri oldu :) 2 tup bebek toplaminda 20 kilo aldim.diyetle geri verdim son tup bebektr tekrar aldim ve oyle kaldim bebek saglikli dogssun insallah vermesi kolay :)

Hadi insallah senin de gonlune gore olsun. Kiz cocuklari cimcime olur bilirim. Zira kiz yegenlerim cok. Onlarin giyimi kusami saci basi herseyi cok farkli. Ben de suslu bir anneyim. Kizim da sagsalim dogsun insallah. Onu da susleyecez. Anasi gibi dolassin demi

Zeytinyağı içemedim malum çok mide bulantım var henüz geçmedi

Benim.tontisligim.tup bebek.ilaclari ve 2 yikdir kullandigim 3 vitaminin esiri oldu :) 2 tup bebek toplaminda 20 kilo aldim.diyetle geri verdim son tup bebektr tekrar aldim ve oyle kaldim bebek saglikli dogssun insallah vermesi kolay :)

Aynen öyle anneler her zaman güzel biz keyfimize bakalım umarım bende alırım bu aydan sonra

Aynen öyle benimki de oyle süreklı bi süs düşkünlüğü anne yi taklit etmeler biraz babayı kiskanmalar bunlara hazır ol

Canım yinnede söylediğin iyi oldu yine tercihim genel olacak o zaman. Görümcemde ilk iki doğumda epidural oldu sonuncuda genel oldu çok akıllıymışsın böyle daha iyi oldum sakın epi olma dedi ben uyanırken çok saçmalamışım o yüzden genel olmak istemiyorum biraz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…