2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok sagol canimmm. Kizlar cok suslu oluyor evet ama oglanlar icin de cok tarz kiyafetler var. Buyumuz de kuculmus gibi oluyorlar. Oglan da farklidir hele babasi ile iliskileri beni cok duygulandiriyor. Biz kiz seviyoruz onlar da erkek. Herkes once saglik diyor evet ama gonullerde yatan aslan da belli yani. Iki ay once eltim kiz dogurdu. Onun 2 kizi oldu. Benimki icin dedemiz demis ki insallah bu da oglan olur... daha dedim uzgunum dedesi. Tek oglan torunla yetinecen. Herseyin hayirlisi. Kiz da oglan da hepsi basimizla gozumuz ustune

Ayh bide o taraf ı var aklında kalanları soluyomus insan :)) heraldi aklım kizimda olur o anda aglayarakta uyanabilirim

Zeytinyağı içemedim malum çok mide bulantım var henüz geçmedi
Canim bnde zeytinyagindan tiksinmiştim careszlikten diktim tepeme ama mahvoldum..o kayısı lari yrdikten snra ilik su ic ardina 2 bardak bi muddet her sabah yap bunu ve yürü bol bol yediktn snra..bak cekirdek te bagirsaklari calistriyor bilgin olsn

Ayh bide o taraf ı var aklında kalanları soluyomus insan :)) heraldi aklım kizimda olur o anda aglayarakta uyanabilirim
Ben doğuma giderken annem ağlıyordu benim aklımda onda kalmış annemi sorup durmuşum eşim küsmüş ınu sormadım diye bide çok komik ama benimde eşiminde ayakları çok büyük çocuğun ayağıda büyük mü diye sormuşum... Yok yok vazgeçtim ben epidural olucam birinşn hakkında kötü bişey falan söylerim benim ağzım durmaz

Her sabah kayısı yiyorum su içiyorum çekirdek de denedim ama benim yürüyüş eksik hareketsizlik çok bende tansiyon düşüklüğü ve şiddetli çarpıntı olunca kendimi zor atıyorum yatağa yeni yeni kalkmaya başladım o da uzun süreli olamıyor maalesef

Canim doktrnla knstn mu

Çarpıntın için bir anda yemek yeme az sık sık yemeye çalış bir de nefes egzersizi yapman çok önemli. Eskiden benim de vardı kalp doktoru git spor yap dedi:) mümkün oldugunca yuruyuş ve bol bol evde nefes egzersizi yap belki bi faydası olur:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…