2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim beterinden saklasın ama nerde sıkıntı varsa insanın canı orda oluyormuş bu ara tüm dengeler bozuk psikolojim bozulacak diye çok korkuyorum Allah’tan 3 çocuk daha var da tam depresyona giricem bir ses bir kavga hemen çıkıyorumGeçecek bu günler inşallah Allah hepimize kolaylık ve ecir versin ne güzel ki yaşadığımız her zorlukla aldığımız her nefesle sevap kazanıyoruz şu an

Seninki bayai komikmis :))) hastane odasında mi ayiltiyorlar ameliyathanedemi? bazı kisilErden duymuştum odaya çıkmadan ayiltiyorlarmis

Seninki bayai komikmis :))) hastane odasında mi ayiltiyorlar ameliyathanedemi? bazı kisilErden duymuştum odaya çıkmadan ayiltiyorlarmis
Ameliyathanede yediğim tokatları hatırlıyorum uyandım bi kere geri uyumuşum anestezist de konuşturun demiş vah başıma gelenler bebeği gösteriyoruz diyorlar ben hııı tamam gördüm diyorum ama gözüm açılmıyor kiii ama ciddrn rahattım ne acı ne sızı bilmedim sakın epi olma ben eşim küsmesin die bu kez epi olucam gerçekten sıkıntı çekmezsin

Bence biraz daha araştır tatlım bunu 3 kez sezeryan oldum hepsi de genel anestezi sıradan olan şeyleri yaşadım ama bir arkadaşım epidural yaptırdı ve 2 sene yataktan çıkamadı geçici felç durumu yaşadı çok zordu yaşadıkları o yüzden ben düşünemiyorum bile .

Ameliyata girmeden epidurale çok ikna etmeye çalıştılar ben inatla yok dedim ama herkesi epiduralle yapmaya çalışıyorlar yapıyorlarda hepside şikayetçi inan ki

Dün gittik canım şükür hersey yolunda prenses geliyooorr
Gözünaydın canım sağlıkla kucağına al inşallah.

Seninde gözünaydın canım Allahgönlüne göre vermiş ne güzel,benim ne çin takvimi ne ramzi nede kese konumuna göre tutmadı,kalp atışımızda 150 çok çirkinleştim ama bir oğlum daha geliyor :)

Ahahahah çok alemsin ya bakalim ben neler yasicam valla benim eşim girecek bebegi ilk gorucez diye epidural oldum beyefendi ben dayanamiorum giremicem demezmi ben sokkknerdeyse bayilcakti ben seni gormek istemiorum ameliyat masasında falan dedi bnde kurbanlik koyun gibi tek başıma girdim ameliyata o yüzden esinle pesinpesin anlas :)))

Canim sende benim gibisin, tabi ki ilk once saglikli olsun ve hersey yolunda olsun, banada 12 haftada erkek dedi ama bende acaba yanilmis olabilir mi diye dusunuyorum kiz olabilir belki.

Valla ben onlardanim 15 gün kafamı oynatamadim geçici felç gibiydi acillerde serum lar yedim banamisin demedi benim belinden 2 iğne vuruldu ilkinde uyusmadim 2.cide uyuştum 2 iğne yememin etkisi varmidir bilemiorum

Canımm senin bebiş kızmı erkekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…