2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben onlardanim 15 gün kafamı oynatamadim geçici felç gibiydi acillerde serum lar yedim banamisin demedi benim belinden 2 iğne vuruldu ilkinde uyusmadim 2.cide uyuştum 2 iğne yememin etkisi varmidir bilemiorum
Ayy bende epidural olsun benegi goreyim.diyorum ama genel anesteziden uyanmakta kotu ben daha once ameyliyat oldumda mide bulantisi oluyor uzun sure gozleri acamiyorsun o arada bebek ne olacak

Ayy bende epidural olsun benegi goreyim.diyorum ama genel anesteziden uyanmakta kotu ben daha once ameyliyat oldumda mide bulantisi oluyor uzun sure gozleri acamiyorsun o arada bebek ne olacak
Canim her bünye farklı ben çok skıntı yaşadım o yüzden mide bulantisina razıyım bahsettigim agri baş ağrısı gibi bişi değildi oyuzden tekrar istemiorum bi arkadaşım da epidural olurken kusmustu mesala o çok belli olmuo ama tercih sizin tabi en sagliklisi en hayırlısı olsun biz sadece tecrubelerimizi paylaşıyoruz belki senin ki daha rahat gecer

Biz en iyisi ilk gebeleri korkutmayalım herkesin bünyesi farklı tabiki inşallah kimse kötü bir problem yaşamaz sağlıklı doğumlar yaşarız

Tatlım bebek hemen çıkıyor babası anneannesi babaannesi onun peşinden doğruca bebek bakım odasının camına koşuyor izleme başlıyor sen odaya gelinceye kadar. Ayılma odasında biraz kendine gelince odaya alıyorlar seni gözünü açar açmaz bebek hoopp memende merak etme yani güvenilir bir hastanede doğum yapıyorsan eğer bebek konusunu pek kafana takmıyorsun o anda çünkü herkes etrafında pervane oluyor

Canim sende benim gibisin, tabi ki ilk once saglikli olsun ve hersey yolunda olsun, banada 12 haftada erkek dedi ama bende acaba yanilmis olabilir mi diye dusunuyorum kiz olabilir belki.
İkili testte benim doktorumda erkek dedi kesin mi dedim %100 dedi hala kordon mu acaba diye düşünüyorum baya da belli pipisi

Reactions: D-E
Biz en iyisi ilk gebeleri korkutmayalım herkesin bünyesi farklı tabiki inşallah kimse kötü bir problem yaşamaz sağlıklı doğumlar yaşarız

Öyle tabiki, kimsenin korkmasına gerek yok ztn dediğim gibi her bünye farklı herkesin vücudu farklı tepki verir ben sadece kendi tecrubemi paylaştım cnm

Yok cnaim.benimki daha kotu olur benim bunyem cok hassas cunku

Gerci evet aile uyeleri onun pesinden kosar :) insallah hauirla aliriz kucagimiza :))) simdiden cok heyecanlandim

Gerci evet aile uyeleri onun pesinden kosar :) insallah hauirla aliriz kucagimiza :))) simdiden cok heyecanlandim
Rabbim güzel günler getirsin inşallah, her anı güzel çünkü, ağrı sızı olması gereken birşey, korkma geçiyor geçmese unutmasak ne başka çocuk doğururuz ne de doğurduğumuz çocuğu başkasına sevdiririz Ama öyle birşey ki annelik herşeyi unutuyorsun

İkili testte benim doktorumda erkek dedi kesin mi dedim %100 dedi hala kordon mu acaba diye düşünüyorum baya da belli pipisi
Hahahaha banda ikili testte erkek dedi, kesin mi dedigimde, cogu doktorlar soylemiyor ama ben hic yanilamam dedi. Bakalim benim 2 hafta sonra keni doktorumda kontrolum var.

Hayirli olsunnn darisi basimaa insalllah :) bbeta hcg kac cikmisti

Haklisin canim bizimki ilk oldugu icin acemilik var :) eminimki dunyanin en fuzel duygusudur insallah saglikla.kucagimiza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…