2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba cinsiyet yorumu yapar mısınız sabah attım resmî kimse yorum yapmadı

Eklentiler

• DA172634-7110-42A0-B1E4-D944C92BBFA9.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 73
  • BCB710C0-BD03-4CA1-B553-4BE6915CC80C.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 77
Kesinlikle harika bir duygu. Benim hastane sartlarindan mi bilmiyorum ama kolay olmustu. Dogum esnasinda rahim acici kas gevsetici verdiler hep. Ondan herhalde kolay oldu zannedersem. Insallah bunu da normal dogurabilirim. Allah o gune kavusmayi o gunu kolay ve saglikla atlatabilmeyi nasip etsin insallah

Benim ilk kizimda betasini ogrendigimde 2500 lerde ikili testte 36 idi
Bunda da betasi 1800 lerde ikilide 31 cikti ultrasonda cok tembel rahatsiz olursa sirtini geriyo geri birakiyo bi kac defa o kadar

Benim ilk kizimda betasini ogrendigimde 2500 lerde ikili testte 36 idi
Bunda da betasi 1800 lerde ikilide 31 cikti ultrasonda cok tembel rahatsiz olursa sirtini geriyo geri birakiyo bi kac defa o kadar
Ama ilk betasi icin sen adeti bi kac gun gecirdin herhalde. Tam sat zamani ya da sattan bir gun onceki degerler dedigim. Ultrason olayi ayni demekki

Ayy bende epidural olsun benegi goreyim.diyorum ama genel anesteziden uyanmakta kotu ben daha once ameyliyat oldumda mide bulantisi oluyor uzun sure gozleri acamiyorsun o arada bebek ne olacak
Normal doğum düşünmüyormusun canım sen?

Iki yastigi dikey koyunca benzer islevi gormez mi. Ben simdilik diz mesafesi civarina tek yastik koyuyorum. En azindan bacagimi atabileyim diye. Bu koca yastik sonra ne ise yarayacak ki
O yastığın u şeklinde olanını almak istiyorum ben canım sebebi ise hem sola uzanmamı sağlayacak hemde arkadanda destek olduğu için dönemicem. Normal yastık kullanıyorum bende şimdi ama uyanınca ne yastık oluyo nede ben bebek için iyi olan sol tarafıma yatmamış oluyorum

Kızlar benım doktor 20. Haftada deraylı usg istedi beni bildiği bir yere yönlendirecekmiş.. şimdi ben 20.hafta da hem kendi doktoruma hemde detaylı ultrason çektıreceğim yere mi gideceğim. Kendi doktoruma gitmeden dırek detaylıya gitsem olmaz mı? Zaten doktorumun muayene ücreti yüksek birde aynı hafta deraylı biraz agır gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…