2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla tam yükledim fotoları kayboldun dedim kıyafetleri görünce bayıldı kesin amin canım biranönce yaz gelsinde bebişlere kavuşalım inşallah. Benim eşim tek çocuk olduğu için değerli birde sülalede en küçük bizim bebiş olacak birde erkek oluşunuda eklersen böyle oluyo:))

Batman olanlara bayıldım güle güle giyinsin paşa inşallah

O ilacın kapsülünde domuz jelatini kullanıldığını kendi firması kabul etmişti diye biliyorum
Kapsül değil bu canım içeriğini okudum domuzla ilgili birşey yok. Doktorum en iyisi bu çocuğun ihtiyacı olan herşey bu hapta var dedi. Bizim çevredede çok var kullanan hepsi memnun bilmiyorumki

Hayırlı geceler arkadaşlar,o kadar çok sayfa olmuşki anca yetişebildim.maşallah hızınıza :) çoğu bebişin cinsiyeti belli olmuş hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..ayın 20 sinde randevum var bakalım bizim ufaklık gösterecekmi artık bende meraklanmaya başladım

Ayyy bebiş olsunda gör akşamları babasını rahat bırakmıyor işten gelmiş adam yorgun ilgileniyor ama ikisiylede uğraşıyorum canım. Bayıldım cidden de çok hoşlar uzunnn bir süre giyer artık inşallah

Canim hem kullandigim ilac da demir var hem de ferrum fort demir ilaci aliyorum. Bana cok onemli oldugunu almam gerektigini soylemisti doktorum
Anladım cnm bnde multivitamin kullaniorum ama demir ilaci için suan değerlerim iyi olduğu için ilerleyen haftalarda vericez dedi

İnş seninde değerlerin düzelir canım ztn 20. Haftadan sonra kesin verilio ameliyat sırasında da kan degeri önemli çünkü bnm doktor da sanırım o dönemde vericek

Kapsül değil bu canım içeriğini okudum domuzla ilgili birşey yok. Doktorum en iyisi bu çocuğun ihtiyacı olan herşey bu hapta var dedi. Bizim çevredede çok var kullanan hepsi memnun bilmiyorumki

Benım doktorumda tamamiyle firma karalamasi öyle birşey yok dedi doktorlarda bu konuya bizden daha hakimdir diye dusunuorum

İnşallah öyledir artık neye güveneceğimi şaşırdım neye elimi atsam onda bu var şunda bu var onu yeme bunu içme paranoyak oluyorum galiba

İnşallah gösterir canım büyüdüler artık belli olur bence. Benimde ayın 21 inde randevum

İnşallah canım. Bende bayıldım bide sağolsun şampuanı kremine varana kadar almış. Ayy zaman çabuk geçmeye başladı heycan yapıyorum bazen bebeğimi kucağıma alacağım günü düşününce

İnşallah öyledir artık neye güveneceğimi şaşırdım neye elimi atsam onda bu var şunda bu var onu yeme bunu içme paranoyak oluyorum galiba
Hiçkimseye bakma doktorunu dinle canım birde çocuğun için yararlı diyosa dr biz mecburuz o savunmasız yavruları karnımızda korumaya, yani ben öyle düşünüyorum. Benim doktorum herşeyin fazlası zarar vucudunu dinle hiçbirşeyin aşırısına kaçmadan istediğin herşeyi yiyebilirsin dedi. Birde şöyle bir durum var eğer vucudun birşeye ihtiyacı varsa sana sinyal veriyor sen farkında olmadan seni o ihtiyacı olan şeye itiyor

Benım doktorumda tamamiyle firma karalamasi öyle birşey yok dedi doktorlarda bu konuya bizden daha hakimdir diye dusunuorum
Aynen canım bencede. Birde bizde çocuklarımızda onların elindeyiz sonuçta zararlı birşey neden versinki. Hadi 1 dr 2 dr 3 dr verdi hepsi kötülük peşindemi? İnanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…