2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hahahaha ay yazık kız boy attıkça ufalır belki ama nekadar ufalır bilemicem doğsunda kestircem hemen çocuk koca şeyli diye lakaplı olcak doğmadan :))
maşallah bebişim biz dr değiliz işte anladıpımız bu iyiki dr olmamışız her bacağı pip sanardım galiba ben

Yalnız bu foto iyi olmuş hiç olmazsa cicileri giyeceği brlli yaniiiii

Sen ciddi misin. Bence sag bacak o. Pipiye oyle yandan bakmiyorlar ki. Popo kismindan bakiliyor. Bak bir arkadas atmisti cok netti. Eger bu pipiyse... ne diyim masallah yani
Bilmiyorum bacak arasındanda çekti kabul etsekte etmesekte pipi canım bende şoka girmiştim ama yapcak bişi yok :)) kordonuda olabilme imkanı yok onuda gösterdi elindeydi. Çocuk kordonu eline almış bacaklar açık direk pipi görün der gibi gösterdi ayy :)))

Üşenmedim baktım evet pipi o arkadaşın paylaştığı canım bizim kız pip diye bacağı yutturacak bize
Bende bacaktır dedim doktor ısrar etti pipi diye kız zaten şoku yeni atlatıyorum güldürmeyin bende sizin gibi hayır olamaz tekrardan bakın falan dedim dr sinirlendi artık pipiii dedi ben napim pipiymişş

maşallah bebişim biz dr değiliz işte anladıpımız bu iyiki dr olmamışız her bacağı pip sanardım galiba ben
Hahaha bu 2 gündür çok güldük hayr olsun inşallah haftaya dr randevum var korkuyorum sormaya :)) dicem bidaha bakın aradan 1 ay geçti belki değişmiştir :))

Ben de usenmedim buldum o paylasimi. Cok bariz belliydi unutmamisim. Ama ONTK canim senin ki bacak gel ikna ol istersen
Kaçıncı sayfa kız bende bakim hele benimde ikna olmam lazım kanıt diye dr tutuşturdu elime bu fotoğrafı :))

ahh kızlar bu 3. oldu ama akşam beybitomun hareketlerini hissettim bu defa ilk ikisinden cok uzundu , henüz duymamıs olanlar harika birşeye hazır olun gzölerim doldu benim :)

Masallah masallah. Belki de pipidir dogunca anlayacaz :)

Hahahaha ay yazık kız boy attıkça ufalır belki ama nekadar ufalır bilemicem doğsunda kestircem hemen çocuk koca şeyli diye lakaplı olcak doğmadan :))
Oglan anasi olarak diyorum ki dogdugunda neyse sonrasinda da o kalacak. Sunnet icin yeri gelmisken diyeyim bir oglan annesi icin en mutlu gun. Dogumda sunnet kolay diyorlar ama sonrasinda dugun yapani gormedim. Simdi zaten zor sunnet yok. Genel anestezi veriyorlar kesilirken sonrasinda 2 gunde ayaga kalkiyor 10 gunde iyilesiyor. Guzel suslu odalarinda ve yataklarinda agirlaniyorlar. Hele dugun basli basina bir olay. Benim en guzel hatiralarimdan biri oldu. Iyiki de sonra kestim cocuk da sunnetini ve dugununu bildi. Dogumda yapilan sunnetlerin ilerle kapanma ihtimali olabiliyor. Tekrar sunnet gerektirenleri biliyorum. Aklinizda bulunsun

Tamam canım dur bakıp geleyim egepam da sayfasını bile unutmadığına göre merak ettim nasıl bişi :)) insanın başına ne gelirse meraktan:))
Sayfasini aklimda tutmadim da paylasim aklimda kalmis. Kendi mesajlarimdan buldum sayfasina gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…