2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim içimden geçende o bilmiyorum ama tabi senin hislerin önemli ne hissettiğin önemli.

16 haftalık testler bir yana amniyosentez oldum oda kötü çıktı. Nıpt testi oldum cvs testi oldum hepsi kötü
Allahım hayırlısı neyse yolunuzu ona çıkarsın , sizlere sabır ve kolaylık versin. Her şeyden önemlisi sizsiniz ve sizin sağlığınız...

Cennetten bir İnci diye kitabını okuyup sonra instagramını keşfetmiştim ben de . Elbette ki çok zor karar Allah yardım etsin sizlere ama kitabın ilk cümlesi “hayatım alt üst oldu zannediyordum meğer altı üstünden daha güzelmiş” diye başlıyordu. 1 günde okunabilecek bir kitap belki kararınızda bir yardımı olur...

Çok güzel beğendim ben canım güle güle kullanın inşllah bende Pierre cardin birtane beğendim 1200 düşmüştü ana simsiyahdı almak istemedim iyi yapmışsın almakla
Canım çok teşekkür ederim :) bende siyah istiyordum aslında eşim renk olsun dedi mürdüm beğendim :) en güzelleri sizlere de nasip olsun inşallah..

Bebiş sana neden özelden mesaj atamıyorum sen bi bana atmaya çalışır mısın. Sabah görüşürüz canım ancak çok uykum var dün gecede 2 de uyudum öpüyorummmm
Kız bura yetmedi artık özeldenmi çocuğumun pipisine laf edecen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…