2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy maşallah bebişe benim bebeğimin 10 haftalikkenki hali gibi aynı, benimkine yüzde 80 erkek denmişti 12. haftada. Seninki kaç haftalık şuan?
11haftalık meraktan çatlayacam ama eşime diyorum doktora soralım diye vakti geldiğinde öğrenirsin diye oralı olmuyo

Evhamsiz derken sizde bu haftada su gibi akinti varmi kankacim
Var bebiş var hemde nasıl günlük ped kullanıyorum ben. Bazen fazla geliyo hemen lavaboya koşuyorum kanamammı geldi diye hani adet oluncada aktığını hissedersin ya öyle

Bende dedim kizzz suyum bu dedim :) kankacim bana kizmiyorsun demi
Ayy imdattttt bu kız beni öldürecekkkkk Kız evhamsız bir gün neden dilediğimi anladınmı :)) sen çok yaşa emi seninki erken doğarda şimdi deil kız bi çocuk toparlansın kendi durmaz zaten senin yüzünden. Ha bide bence seninki birden gelir normal doğurursun

Aman hepimizinki vaktini doldursun gelsin insallah birde ben doguramam gibi sanki sezeryan daha tatlis degilmi :))

Aman hepimizinki vaktini doldursun gelsin insallah birde ben doguramam gibi sanki sezeryan daha tatlis degilmi :))
Yok canım normal doğum daha iyi hem vucudun için hemde kendin için. Ben şahsen çocuk kilolu falan olmazsa son noktasına kadar normal dicem normal doğuracam Allahın izniyle. Kız kardeşim normal doğurdu yanındaydım çocuk doğdu hemşire direk azcık temizleyip kardesimin kucağına verdi. Bebekle annenin o ilk anki bakışları falan ağladım ve o gün dedim Allahım banada bu anı yaşat diye. Arkadaşım sezeryana girdi öyle istedi yarım narkozdu çocuğu kucağına vermişler istememiş beni şu masadan kaldırın çocuk falan görmek istemiyorum şuan diye bağırmış piskolojisi bozuldu.

Amin canim amin rabbim bizede guzel duygulari yasatsin :) bilmiyorum ya ben korkuyorum normalden birde tup bebek ya doktorlar normal yaptirmiyor

papatyamrm canim simdi gordum Rabbım senin icin en hayirlisini nasip etsinn.. Melek onlar.. Insallah sizin icin en dogru yol neyse o sekilde olur.. Gönlünü hic karartma bol bol dua et..

Canım benim yazdığın için mutlu oldum. Evet bende düşünmedim değil acaba benim bebeğimş yok etmek için mi bunlar diye. Ama doktorum dinş bütün bir kadın o beni yölendirdi. 40 yaşındayım ilk bebeğim olacaktı. Bizim için dawn sendromu olması değil. Şimdiden bunun derecesini bilemiyorsun. Organ sorunu çıkabilirmiş eklem hastalığı olabilirmiş. Ben anne olacağım diye gözümün önünde herşeyden mağrum ettiğim yavruma bakabilecekmiyim. Ben bu düşüncelerin içindeyim ve çıkamıyorum. Eşim şimdi bu kadar üzülüyorsun doğduktan sonra larşılaşacağımız durumşarı doktor anlattı ya organ sorunu olursa ozaman ne yaparız gibi konuşuyor. İnan kör kuyulardayım çok zor bir aşamadayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…