2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oraya sormadim hic canim evet emrullah beyede iyi diyorlar simdi tahlil sonuclari icin gidicem bakalim ne diycek yirn

Kızlar ben 10 sene önce doğum yaptım herşeyi unutmuşum. Şimdi bizimkiler sıcakta doğacaklar. Hastane çıkışı ve zıbın takımları dışında kolsuz çıtçıtlı badi giyebilirler mi. Arkadaşım yenidoğan vücut ısısı düşük olur. Yaz da olsa uzun kol uzun bacak lazım dedi. ŞAşırdım. Benim oğlan da temmuz çocuğuydu, çocuk pişmesin isilik dökmesin diye çok çektik. Hiç uzun kol uzun bacak giydirdiğimi hatılamıyorum. Kafam karıştı. Şimdi bu resimdekini giyemez mi

Sıcak olacak yine bir süre ama evler hele çok sıcak oluyor. Yine almakta fayda var canım. Çok değil 2 3 tane alsak bir sey kaybetmeyiz. Nasış olsa o dönem çabuk büyüyorlar. Ben bakıyorum onların fiyatlarına çok ucuzlar.

Allah tecrübeli merhametli doktorları çıkaraın karşımıza. Yazık okuduğu okula harcadığı yıllara... inşallah en kısa zamanda unutursun canım

Hastanr cikislari alacam zaten. Simdi aldiklarim elimde patlayabilir ki sadece 3 tane atlet degil. T shirt ve şort da almistim 0-6 aylik. Onlari hic giydiremeyecem o zaman

normalde de alttan muayene zordur
bı de yanında asıstanları vs haklısın canım
onları ıstemıyorum sadece sıze muaytene olurum deseydın
böyle bı hakkın var soncta
Ben hep alttan muayene oldum yullardır alistım valla :) son 2 aydır üstten muayene oluyorum

Daha dogrusu bundan sonraki alisverisimi daha bilincli yapayim o yuzden sordum

Resim yok canım. Bence de, yenidoğanlar kendi vücut ısılarını ayarlayamadıkları için, pamuklu bir uzunkollu giydireceğiz. 1 aylık olduklarında artık kısakollu giyebilecekler diye düşünüyorum.

tükenmiş senin yumutalıgın denir mi? Çok kötü bir tecrübeydi benim için. İnsan değilmiş ne diyeyım
Bir şey yazmadan edemedim, içimden ettiğim küfürleri de yazamadım. Bunları şikayeet edip doktorluk diplomlomalarını yaktıracaksın ki, başka canlar da yanmasın. Anne olamadığı için canına kıyan kadınlar var be. Nasıl vebal alıyorlarsa artık

Haşlanmış yumurtayı çok pişince yiyemiyorum kayısı kıvamı seviyorum ama çok pişmesi gerekiyomuş kayısı kıvamınım zararı olur mu dr a sorunca çok takıyosun diyor

Oraya herhangi bir sebeple gidip kendisini bulup söylemeyi düşünüyorum. İyiki beni o gün basınızdan savmıssınız bende dısardıa tedavi olmusum keza size tedavi olsaydım hamile kalamıycaktım bu bilginizle diyip tesekkur edip yanından ayrılıcağım.

Daha dogrusu bundan sonraki alisverisimi daha bilincli yapayim o yuzden sordum

Tavsiyem alışveriş için fazla aceleci olmayın. Şu an kışlıklar piyasada. Herşey değişecek o zamana kadar mağazalarda. Yazlık badiler uzun.kollular bile daha ince penyeden. Birde ilk aylar çok çabuk buyuyorlar. Çıtçıtlı badiler çok kullanışlı. Ben onları ve tulumlari hep ayından büyük kullandım rahat rahat sıkmasın diye.

Hastanr cikislari alacam zaten. Simdi aldiklarim elimde patlayabilir ki sadece 3 tane atlet degil. T shirt ve şort da almistim 0-6 aylik. Onlari hic giydiremeyecem o zaman
Sanırım evet çünkü yaz kısa sürüyor malum agustos ortası serınlesir havalar nısan mayıs doğsalardı o zaman olurdu. Bende şimdi düşünce hak verdim. Olsum sende onları hediye götürürsün illa bebek Ziyaretı olur bir yerlere

Haşlanmış yumurtayı çok pişince yiyemiyorum kayısı kıvamı seviyorum ama çok pişmesi gerekiyomuş kayısı kıvamınım zararı olur mu dr a sorunca çok takıyosun diyor
Aslında evde nerden alındıgı belli yumurtları istediğin şekilde tüket. Dışarda nerden alındıgı belli değil salmonella bakterisi almayalım diye yemeyin diyolar. Ben de herşekilde heryerde yiyorum herşeyi çok takmamak lazım çok da boşvermemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…