2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar nelerden tiksindiniz ben et balık ve yumurta yiyemiyorum düşününce bile midem bulanıyo protein çok önemli ama ben en önemli kaynaklarından uzak kaldm
Bendede et ve et ürünlerinden tiskinme oldu malesef, yumurtayı kahvaltıda 1 tane yiyebiliyorum. Kokan herşeyden uzak duruyorum

Kızlar az önce tartiya cıktım zaten kıloluyum 74 ile hamile kaldım şimdi 77 kg im şimdi kılo almam normalmiki daha bebek bile yarım kılo değil nerdrn aldım bu kiloyu of sanırım kendime aldım nasıl vere biliri yada 25 hafyaya kadar nasıl hic almaya bilirim?!

Eki Görüntüle 2113137
Resmi simdi gonderdim. Yeni dogan bunu giyebilir mi? 0-3 ay bedeni
Canım bence bunun uzun kollusu varsa onu giydir. Hani hem ince olacak çocuğu yakmayacak hemde güneşten koruyacak. Ben öyle yapacam yanına şu tül gibi örtüler varya ne diyolar ona bulamadım işte ondan alcam dışarı çıkınca örtmek için üstünü. Bence bu tür şeyler yeter. Kız sen bizsiz hastane çantanımı hazırlıyosun yoksa :))

Hanımlar nelerden tiksindiniz ben et balık ve yumurta yiyemiyorum düşününce bile midem bulanıyo protein çok önemli ama ben en önemli kaynaklarından uzak kaldm
Bende et yıyemiyorum ilk hamileliğimdede yiyemedi cok problem yaşadım bu yüzden aneme oldum kansızlık yüzünde hep serum iğne ama yinede geretkli vitamini alamadim kızım 41 haftalık olmasına rağmen 2850 g doğdü ama elimde değildi şimdi biraz zorluyorum her ne kadar tiksinsemde yıne aynı şeyleri yaşamak isdemiyorum.

Tavuk benim dusmanim balik zaten sevmiyordum soganla da küstük yiyenlede küsüyorum :) :) çünkü kokusuna tahammulum yok:) yesillik kahvaltıda bile yerdim ondanda sogudum

Çok iyi kahvaltı yapıp geri kalan öğünleri azaltıp kendini tutman lazım günde 6 öğünde yapabilirsin ama diyelimki sabah kahvaltı, çizi, meyve, akşam yemeği, salata, yoğurt bunları böl ve o şekilde yemeye çalış pilav, makarna türü birşey varsa ekmek tüketme. Bende kilo alma problemi olmamasına rağmen dikkat ediyorum akşam yemeğini geç yemiyorum. En son dr a gittiğimde 400 gr almıştım doktorum böyle devam et sadece çocuğa gitmiş kilo dedi

Valla oyle iyi olurki bu evde yatmakta beni delirtti galiba deli kankam var dersin hahaha
Haha kız ben örgüye başladım çok güzel şeyler var yavruma battanye yapmaya çalışacam becerebilirsem :)) senin elinede tutuşturacam yarışa gircez

Dikat edicem artik yarin artık canım cekeni yıne yiycem ama az ve ekmeksız hamile kalmadan önce ekmeği tamamen burakmışdım şimdi günde 1 ekmek yeyorum resmen ama dikat edicem fazla kılo alınca bebeğe de bişey gitmiyor ama az kilo alınca bebeğe gidiyor.

Canim klima kullanacaksan uzun ama kullanmicaksan citcitli ya da sortlu tulumlar yeterli geliyor benim oglum agustos dogumlu ve malum ustunden xok geçmedi hersey aklimda :) adana cehenneme yakin oldugu icin :) biz hep klimali odadaydik o yuzden uzun giydirdik eylulde klimayi azaltmaya baslayinca sortlu ve çıtcitlilara geçtik :) zaten o da cok surmedi hava kirildi ve tekrar uzunlara gectik bir çok sortlu takimi giymeden kaldi

Evet canım dikkatli vede sağlıklı beslenmek hem bizim fazla kilo almayıp ilerde şişince nefes darlığı falan bisürü sorun yaşamayız hemde bebişlerimiz yerlerinde huzurlu sağlıklı olurlar. Şunun şurasında yaza bişey kalmadı sabredecez yavrularımız için

Heee bi de kizlar takim alin her aldiginiz tek tek aliyorsaniz da kombinleyerek alin yoksa paraniz bosa gidiyor uymuyor diye giydiremiyorsunuz:) ben bi ara dusuncem bu konuda oglumda kullanip memnun olmadigim seyleri yazarim size bilgi olur ben ettim siz etmeyin diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…