2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hic sorma canim:) disari cikinca sen gor bi de :) mesela oglum makarnanin arasinda kiyma yiyor ama kiyma once damagina deger veya en son degerse atiyor agzinda ne var ne yok :) :) :) :) bu sadece 1 ornek daha neler yapıyor bana:) :)

anaaa yandık ki ne yandık

Erken yemek yediğinde miden kazınmıyor mu benim iki saatte bir midem kazınıyor

Canim aslında 3 kilo almissin çok değil fakat biraz kilolu hamile kaldığın için aldığın her kilo sana fazla gelicek bu aydan sonra kilo almaya devamda ediceksin sadece cevrende sen iki canlisin ona göre yé diyen insanları dinleme sakin ihtiyacın olan gereklı proteini besini al ztn çocuk senden alıyo . Hamur işini ekmeği azalt baska cok yapabilecegin bisi yok gebelikte diyet pek sağlıklı bişey değil

Muslin :)

Erken yemek yediğinde miden kazınmıyor mu benim iki saatte bir midem kazınıyor
Kazınıyo canım uyurken bile ama ben akşam yemeğinden sonra şu tahıl biskuimi diyolar o tarz doyurucu şeylerden atıştırıyorum her defasında bir tane iyi geliyo tutuyo

Canim ekmegi kepeli cavdar ekmege cevir zaten tok tutuyor o ekmek istesende cok yiyemezsin paketli gidalar tüketme sekerli seylerden minimum tuketmeye calis besleyici degeri yüksek kalori degeri dusuk seyler tuketmeye calis canim

Haklısın canım çok takmamak lazm gelde anlat benim gibi takıntılı birine

Canim karpal tunel olmus olabilirsin hamilelikte oluyor sonra geciyor ben cok yasadim ilk hamileligimde orta parmağımı kapatamiyordum o kadar kötüydü ama gecti gitti dogumdan sonra sende oyle bj durum var mi

BENİmde ikinci hamileliğim ikinde böyle bisey yaşamadım doktoruma danisicam ama 3 hafta sonra randevum geç mi kalırım yadakotulesirmi bilmiyorum ki

Bende de oluyor , ellerimde de , kollarımda da. Dün kanepede film izlediğimiz sırada ayağımın içinde damar burkulması oldu, bağır anam bağır , kv geldi, kremleyip masaj yapa yapa kendime geldim
Geçmiş olsun canim ben şimdilik oyle bisey yaşamadım ama iki uç gündür gece arka arkaya olunca tedirgin oldum sen doktoruna danistinmi ?

Sabır etmek cok zor ya daha 5 aydan fazlam var 23 hafta ya of son haftalarda daha sabırsoz olucaz üstelik

Merhaba herkese hayirli dogum siz agustos annelerine birsey sorucaktim bir arkadasim 17. Hafatsinda dogumu agustos basi olacak 13. Haftada muhtemelen erkek demis doktoru simdide 17. Hafta%70 kiz demis sizce dogrumudur sizlerin hangi hafta kesinlesti kendiside kiz istiyor simdi de inanmiyor hangisi dogru diye

Ben diyetisyen eşliğinde süreci tamamlayacagim. Canın çekince aşırıya kaçmadan yiyebilirsin diyor kendisi. Beslenme programimda kesinlikle çok katı ölçüler yok ama aşırıya kacmamam için öneriler de var. Hazır, paketli, işlenmiş gıdalar tamamen yasak. Sağlıklı beslenmeye başladığımda 1.5 kilo verdim ve kendimi daha mutlu hissediyorum. Kilo alacağım kesinlikle ama bu çok uçlarda olmayacak olmamalı :))

Haha kız ben örgüye başladım çok güzel şeyler var yavruma battanye yapmaya çalışacam becerebilirsem :)) senin elinede tutuşturacam yarışa gircez
Ben orguyu cok seviyorum ama disari xikamiyorumii Annemde burda degil o olsaydi bana alirdi yoksa inanilmaz stres atiliyor :)

18 yasimdan beri polikistik over tanili biriydim dogum kontrol ilaci icmrzsen ilerdr cocugun olmaz diyerek beni derinden yaralamislardi. Bir mutdet o ilaclari ictikten sonra biraktim hersey allahtan diye. Gecen sene evlendim ve cok gecmeden hamile kaldim eger doktorlari dinleyip 7 yil boyunca o ilaclari icseydim ilac yuzunden kisir dahi olabilirdim. Allah bebeklerimizi kucagimiza almayida nasip etsin

Kiz yok ne cantasi hele dur :) heveslendim alayim dedim. Alisveris delisiyimdir zaten. Ama bugun aci bir tecrube yasadim. Instagram da bebekannedunyasi diye bir hesap var. Urunlerin gorselleri guzeldi ben de 3 parca istedim. Ilk instagram tecrubem oldu. Daha da tovbe ettim. 3 parcadan tekini 0-3 ay istedigim halde 9-12 gelmisti. Bir digerini 12-18 istemistim bana 24 ay gondermisler ustelik rengi farkli gelmis. Ve urun etiketleri kesik. Ustunde 24 ay yazdigini gormemi istememisler anlasilan. Ama badinin icinde yan etiketi kesmeyi unutmuslar. Ben de firmayi aradim. Urunleri iade edecegimi ve urun bedeli olan 140 tl yi geri yatirmasini istedigimi soyledim. Ne dese begenirsiniz. Biz de iade yok. Degisim yapariz ama kargo bedeli size ait olur demesinler mi. Ben de salter atti. Hem yanlis urun gondereceksin hem de degisim icin kargo bedeli isteyeceksin. Hemen tuketici hakem heyetine gidersin. Firma ile benim aramda mesafeli satis sozlesmesi olmadigi icin bunun dolandiriciliga girecegini savciliga sikayet edebilecegimi soylediler. Firma kafasina gore bizde iade yok diyemez cunki bunu bana satis oncesi mesafeli sozlesme yaparak bildirmedi. Haklarimi firmaya bildirdim. Kargo bedeli kendilerine ait olmak uzere degisim yapalim dediler. En son tamam dedim ama lanet ettim. Aklinizda olsun herkese de soyleyin. Instagram bebekannedunyasi aman aman uzak durun. Ayrica cok hadsizler. Hatalarinu kabul edip cozum uretecekleri e telefonda bir suru bagirip çağırdılar. Ilk ve sondu benim icin. Bildigim yoldan sasmadan sadece markalardan alisveris yapacam.
Neyse bu atletleri baska firmadan almistim. Bunlar guzel cikti %100 pamuk. Ustelik size de yazdiktan sonra benim de kafam karisti. Urun degisikligi istedim problem cikarmadilar. Alisveris olayina ufak baslayayim dedim. Ben de bel fitigu ve kaymasi var. Agirlastigim zaman yerimden kalkamayabilirim. Ama ihtiyac listesi yapmak daha mantikli herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…