2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sortlu yarim kollu citcitli tulumlar var. Onlara heveslenmistim ama emin olamadim. Zaten sort ve tshirt almistim pancodan. Belki 40 i ciktiginda giydirim onlari. Elazig da olursam yazlari sicak oluyor. Tabi adana kadar degil
Klima kullanmam. Ama eylul 20 sine kadar yaz sicagi devam ediyor. Ne kotu 2 aylik olurlar. Oglumdan kalma ince zibin takimlari vardi. Yarim kollu badileri 3-6 ay aldim. Alt pijamalari da var ayaksiz. Bir zibin takimi bir hastane cikisi kafi gelecek gibi. Gelmezse de o zaman alayim diyorum. 2 aylik olduklarinda 3-6 ay ayakli tulumlari rahat giyiyorlar. Eylul sonu mevsim itibariyle de uygun.
Neyse bugun stres oldum alisveris yuzunden. Bir muddet internet alisverisi hic yapmayacagim galiba

Bence 17. Haftada söylenen kesin olandır,ama tabiki yine de bi sonraki kontrolü beklemek daha mantıklı :)

Vitaminlerden dolayi kilo aliyoruz canim. Bebek yarim kilo ama bir de kan hacmimiz %50 artti. Ayrica illaki odem vardir. Bu aylara kadar 2-3 kilo arasi normal bence. Hamileyken diyete girmeyesin faydadan cok zarari olur. Ama besleyici ozelligi olmayan ve kalori deposu beyaz un ve sekerden uzak durabilirsin. Meyveni aksamlari yeme. Protein agirlikli beslen. Yuruyus yapmali ve tuzu abartmamalisin. Bunlar da odemi onler. Aklima gelenler bunlar.

Ohh ne güzel cinsiyetler belli oldu da alışverişe bile başladınız :) ben daha 1 çorap aldım o da beyaz inşallah benim kuzumda yarın gösterir cinsiyetini

Geçmiş olsun canim ben şimdilik oyle bisey yaşamadım ama iki uç gündür gece arka arkaya olunca tedirgin oldum sen doktoruna danistinmi ?
Danışmadım canım zaten ne desek hamilrlikten diyecekler. Geçti gitti. Uyuşmaları söylemişdim takmamıştı

Kizlar bence gida cok onemli ben tiksinsem de yiyorum mecburen hersey mercimek icin yumurta et balik sut ve yogurt ayrica muz ceviz ve kasar cok faydasi olanlar. Bunlari mutlaka tuketmeye calisin

Canım merhaba senin bebisin cinsiyetide belli olmus hayırlı olsun sen ovu testi kullanıp yum önce mi ilişki olmuştu merak ettim

Ayhh daha cinsiyet belli olmadan isim derdine düştüm sezaryenden daha zor geliyor bana ..
Erkek Yağız koysam ya sarışın olursa?
Kız Güneş koysam ya esmer olursa?
Vs vs kafamda gereksiz deli sorular

Teşekur ederim önerin için calışıcam tatlidan uzak durmaya

Ben dogum kontrol hapını 6 sene kullandım. Dogum kontrol hapı dengesiz olan hormonları duzenliyor. Yoksa bizim yumurta rezervlerimizi tüketmekle alakası olan bir ilaç değil ki öyle birşeyi yapacak bir ilaç yok. Pko bende de var. Sadece hamile kalmak düZenli regli olan insanlara oranla daha düşük.

Ayhh daha cinsiyet belli olmadan isim derdine düştüm sezaryenden daha zor geliyor bana ..
Erkek Yağız koysam ya sarışın olursa?
Kız Güneş koysam ya esmer olursa?
Vs vs kafamda gereksiz deli sorular
Kiz baska derdin mi kalmadi. Dogsun rengine cinsiyetine bak sonra ismi netlesir en kotu yani. Yagiz koydun diyelim sarisin dogdu degisme sansi yok mu. Ya da yagiz sarisin olsa nolur. Ilahi alemsin wallaaa. Bak seni de benim gibi deli eden internet saticilari olsaydi bunlari dusunmeye vakit kalmazdi

Vay bahtsız kuzu delik kapanmış mı

Ah canım hiçkimseye güvenilmiyo bu devirde herkes kazıkçı. Geçmiş olsun

Isterseniz arastirabilirsiniz uzun zaman kullanilan dogum kontrol haplari kisirligi tetikledigine dair arastirmalar var. Herkeste olan birsey olmayabilir.

Isterseniz arastirabilirsiniz uzun zaman kullanilan dogum kontrol haplari kisirligi tetikledigine dair arastirmalar var. Herkeste olan birsey olmayabilir.
Hangi dogum kontrol yontemini kullanirsaniz kullanin, korunmayi biraktiktan sonra şıp diye hamile kalinmiyor cogu zaman. Ilaclar hormonal dengeyi etkileyebilir biraktiktan sonra kendi haline gelmesi zaman da alabilir, dedigim gibi bu tum yontemler icin gecerli, ama kisirlastirma cok iddiali bir ifade gibi. Simdi cogu kisi sebepsiz infertilite yasiyor ki zaten. Ona baksan stres hepsinden daha cok etkiliyor hamile kalmayi. Bu kadar cok gebeligi etkileyen faktor varken dogum kontrol haplari kisir yapiyor demek bence yanlis olur. Arastirma var demistin arastirmanin linkini ver bi bakalim biz de. Yoksa insanlari yanlis bilgilendirmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…