2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen oyle:) sizinki belli oldumu bu teori tuttumu
Hic bilemiyorum canim. Ben muhtemel gunlerde ardisik iliskiye girmistim. Ne zaman ne ara ne oldu bilemiyorum. Benim bebegimin cinsiyeti kiz. Y kromozomu hizli X kromozomu dayanikli deniyor. Aslina bakarsan hersey nasip kismet

Hahaaa vallaha niyeyse birkaç gündür takığım takılmıcak şeylere

Isterseniz arastirabilirsiniz uzun zaman kullanilan dogum kontrol haplari kisirligi tetikledigine dair arastirmalar var. Herkeste olan birsey olmayabilir.
bir arkadaşım hiç adet olamamş 25 yaşına kadar hormonlar sıfırmış dr doğum kontrol hapı verince adet olmaya ve gelişmeye başladı eşi bu ilacı götürmş eczaneye sormuş onlarda bu ilaç cocuk olmaması için demiş kısır yapar demiş ve adam gelmiş doğum k. hapını sobaya atıp yakmş kızın tedavisi yarm kaldı adette kesildi yine ... Birde bi dr dan duymuştm uzun süre doğum kontrol ilacı kullanp bıraknca ikiz üçüz falan olabiliyomuş

Ben 10 yil dk ilaci kullandim kistten dolayi kullanmayinca agridan duramiyordum. Gecen yil kasim ayinda biraktim hemende cocuk düşünmediğimiz icin hemen denemeye baslamadik ama denedigimiz 3. Ayda ki hamile kaldim drda bana kontrol de iyiki kullanmışsın yumurtalıkları korumus dedi dk ilaci sadece biraz kucultmus oda 1 ayda kendine geliyor dedi cok sukur sorunsuz gidiyor hersey

Ne guzel ki guzel sonuc alanlar var dk haplarindan. Aslinda benim orda soylemek istedigim doktorun tavri 18 yasinda birine kistin var ilerde cocugun olmazdi demesiydi.

Ya kızlar şimdi siz anlatıyorsunuz ya, ben dk hapı kullandım, başlarda iyiydi bir kaç ay sonra tuhaf mide bulantıları ve idarda kan gelmeye başlayınca korktum bıraktım. 3-4 ay sonrası hamile kaldım temmuzda ağustos ayında düşük yaptım. Şimdi kötü oldum acaba ondanmı oldu benim yüzümdenmi .. Off Allah'ım sen affet

Ne guzel ki guzel sonuc alanlar var dk haplarindan. Aslinda benim orda soylemek istedigim doktorun tavri 18 yasinda birine kistin var ilerde cocugun olmazdi demesiydi.
En son arastirma yapilmis kisirlik yapıyor demistin. Sahsen ben bu arastirmayi merak ettim

Ya yok dk hapi ile dusugun bir baglantisi olamaz. Bebek saglikli degilmis tutunamamis. Hap kisir yapiyir hap dusuge sebep oluyor demek yanlis. Insanlar supheye kapilmasinlar. Ben 1.5 yil kullandim sonra da hamile kaldim. Oglum oldu cok sukur. Sen de icini ferah tur. Bebek saglikli degilmis.

Eger bir kadinda yumurtalik kistleri varsa, bu kistlerin varligi maalesef yumurt rezervini etkiliyor. Doktor bunun tedavisi ya da kistlerin baskilanmasi icin dk hapi verdi. Dk ilerde cocuk sahibi olmak isteyecegi zamana kadar koruma saglar. Esas dk kullanmazsa yumurtalik rezervine zarar verir. Allah rizasi icin doktorun verdigi tedaviyi internet bilgileri okuyarak ya da eczaciya danisarak birakmayin. Simdi eczanede calisan kalfami iyi bilir doktor mu bilir. Diyeceksiniz ki doktorlar da hata yapiyor. Tek doktor ile yetinmeyip bir kac doktora danisabilir hepsinin ortak kararina uyabilirsiniz. Ama boyle forum ortamlarina bu kulaktan dolma bilgileri yazmak olmaz okuyup inanan cok insan var. Nacizane benim dusuncem bu

Oyyy bebişim teşekkür edrrim bende başlicam yakın zamanda inşallah merkeze gidince güzel güzel yünler alayım inşallah bebişin cinsiyetini öğreneyim de
Kız bizim burda çok az var yün birde alamıyosun fiyatları ateş pahası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…