2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar karnıniz büyüdümu ben 14 haftaligim ve sanki hissediyorum biraz eski kıyafetlerim olmuyor
İnşallah öyledir hep dediğin gibi düşündüm haplar hiç aklıma gelmemişti. Okuyunca çok kötü oldum. İnşallah dediğin gibidir canım.
Ben çoktan geçtim hamiş kıyafetlerine. Eskilerden sadece biraz uzun, enli olanları giyebiliyorum ama belli oluyor yine göbiş

Günaydın can teyzeler bende hamile kıyafetlerine geçtim şükür doktor kontrolünde hamilelik kilomda çıktım çünkü 3 ay kilo vermiştim onu geri aldım sadece şükür iyi gidiyorsun dedi ama karnım kocaman oldu bile :) yapcak bişi yok sağlıklı olalım bebişimiz sağlıklı olsunda gerisi boş herkese güzel bir gün diliyorum

Günaydın ,benim karnım değil de midem kocaman ,oldu hem kusup hem yemeye çalışıyorum şu günler bir geçse de bir düzene koysam yemek olayını

Günaydın ,benim karnım değil de midem kocaman ,oldu hem kusup hem yemeye çalışıyorum şu günler bir geçse de bir düzene koysam yemek olayını
ay o bendede oluyo yemek yiyince kocaman oluyo midemde ama az kalmış geçicek seninde

Benim hamilelikten önce az bi göbeğim vardı oda yemek yıyınce cıkardı , şimdi kocaman oldu dışardan anlaşılmaması mümkün değil :) ama kilo olarak sadece 1 kilo aldım buna şaşırıyorum aslında , bazı kadınların karnı çabuk çıkarmıs bazılarında hiç belli bile olmuyor, ben koca göbüşlü hamile olucam belli ki :) ben çoktan gectım hamıle pantalonlarına cunku normalde cok dar gıyıyıordum onlarla rahat edemeyınce aldım hemen ust taraf normal gıyıyorum ama onda sıkıntı yok :)

Isterseniz arastirabilirsiniz uzun zaman kullanilan dogum kontrol haplari kisirligi tetikledigine dair arastirmalar var. Herkeste olan birsey olmayabilir.

10 senedir aralıklarla ve son 3 senedir düzenli olarak doğum kontrol hapı kullanıyordum, pko hastasıyım. doğum kontrol hapını bıraktığım ay hem de eşim askerde olduğu ve sadece 2 gün görüştüğümüz halde hamile kaldım.

çünkü doğum kontrol hapı reglmi düzenledi ve hormonlarımı düzene soktu. yumurtalık rezervimin de azalmasını engelledi, çünkü hapı kullanırken gerçekten regl olunmuyor yani yumurta atılmıyor vücuttan.

reglim bir ay 20 günde, bir ay 35 günde, bir ay 28 günde olurken yumurtlamamı bulmam imkansıza yakın olurdu.
26 yaşındayım ve 10 senesinden hap kullandım, doktorlar da pko varsa ve doğum kontrol hapı kullanılmıyorsa gelecekte hamile kalma şansını çok düşürdüğünü söylüyor bana doktor bekarken de hap kullanmamı söylüyordu.

yıllarca araştırdım ve doğum kontrol hapının kısırlık yaptığına dair bir araştırmaya hiç rastlamadım.

Ne guzel ki guzel sonuc alanlar var dk haplarindan. Aslinda benim orda soylemek istedigim doktorun tavri 18 yasinda birine kistin var ilerde cocugun olmazdi demesiydi.

maalesef bana da dediler yıllarca, ama doğum kontrol hapını bıraktığım ay hamile kaldım psikolojisini bozmasın sakın ben günlerce ağlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…