2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada ne güzel doktora gitmek istiyorsunuz falan benim randevu alıp gidesim yok
randevu alsam gitsem belki cinsiyetini söyler
ya da erken 1-2 hafta sonra gideyim diyorum
doktor yolunu gözlemiyorum resmen

1 kilo süpermiş, aynen ben de dar giydiğim için olmuyo çok çabuk çıktı göbeğim zaten normalde de az biraz fazla yiyiyim hemen çıkardı. Ben şimdi alt tarafa normal ama daha buyuk beden tayt fln aldım onlarla idare ediyorum kış olduğu için üstlerde rahat rahat oluyo

Canım merhaba senin bebisin cinsiyetide belli olmus hayırlı olsun sen ovu testi kullanıp yum önce mi ilişki olmuştu merak ettim
evet canım belli oldu ama ben ovilasyon testi takibi yapmamıştım,ama sonradan baktığımda telefonda takip ettiklerimiz var ya orda yumurtlamadan 2 önce görünüyordu.

Arel13 canım sonuçların nasıl cıktı merak ettim seni? 7 de çıkıcak demiştin sanırım
Bende henüz cinsiyet öğrenemedim doktor 16.haftada dedi bekliyoruz işte

Günaydın güzel anneler ben dün iyi bi gün gecirmedim eşimin yüksek tansiyonu var ilaç kullanıyo hep duzgun gidiyodu ama dun 17 ye çıkmış hastanede serum fln yemiş iğne bnde uzulmiyim diye hepsi olduktan sonra hbr vermiş :/ nese ki normale dustu çok şükür! ! gebelikte ztn takintili oluo insan Allah herseyin basında sağlık versin

Bu arada ne güzel doktora gitmek istiyorsunuz falan benim randevu alıp gidesim yok
randevu alsam gitsem belki cinsiyetini söyler
ya da erken 1-2 hafta sonra gideyim diyorum
doktor yolunu gözlemiyorum resmen
Neden boyle hissediyorsun ki. Kacinci gebelik ya da bu istenmeyen gebelik miydi

Devlet hastanesi %90 kiz diyorlar
Özel hastane %90 erkek diyo
Hangisine inancam şaşırdım
Aynı şey bi arkadaşın başına geldi . Özeldeki doktorun dediği oldu . Hemde 7. Aya kadar hep farklı söylediler

Benim de 2. Gebeliğim ilkinde çok fazla kontrollere gittim aksatmadım . Ayda 3 kere doktorda olduğumu bilirim . Şimdi en son 7. Hafta da gittim oda mecburi kanama olmuştu daha da gitmedim . Sanırım bu gidişle cinsiyeti bile doğumda öğrenirim işin şakası bu tabi . 3 aydır kusunca kızımı bırakacak kimse yok arabamızı sattık derken doktora gidecek gücü bulamıyorum kendimde . Randevu aldım 18 . Haftamda gideceğim inşâAllah. Herşey normal giderse birde 27 . Haftamda gitmeyi düşünüyorum sonra 37. De .... sonra da doğumu beklemece. Tabi herşeyin hayrlısı

Canim cok gecmis olsun. Esinin ailesinde kalp hastaligi var mi. Tansiyonla beraber hafif mide problemi reflu gibi yanma belirtileri var mi? Tansiyona bunlar eslik ediyorsa aman dikkat edin. Benim enistem ailesinde kalp hastalari cok oldugu icin 3 ayda bir kere kontrole gidiyordu. Hatta doktor tedbir amacli damarda tikaniklik olmasin diye kolestrol ilaci bile baslatmisti. Enistem bir hafta tansiyon ve midede yanma sikayeti yasadi. Hep yediklerine bagladi. Aslinda kriz geliyorum diyormus kimse anlamadi tabi. Birden isyerinde rahatsizlandi. Gogus agrisi soguk ter dokmus beni acile kaldirin demis. Acilin sedyesinde kriz gecirdi. Allahtan hastaneye ulasmisti. Ana damar %100 kapali stent takildi. Bu kadar kontrole gitmesine ragmen nasil anlasilmaz damarin tikali oldugu dedik. Kontrollerde ekg eko ya bakiliyor. Tikaniklik icin anjio gerekiyormus. Keske tedbir amacli da olsa bu kadar aile hikayesi kabarikken anjio bakilsaydi diye hayiflandik.
Allah korusun ama buni yasadiktan sonra tansiyondan korkmaya basladim. Tansiyon onemlo bir belirti hele de reflu gibi yanma.sikayeti de eslik ediyorsa aman dikkat diyeyim. Tedbirli olmakta fayda var canim. Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…