2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada ben hiç ilaç vitamin kullanmıyorum. Tamamen ilkel yollarla ilerliyorum. Bi ebe bulup evde doğum yapabilirim

çok mutlu oldum valla kendimde anormallik var sanmıştım
gideyim cinsiyeti öğreneyim istiyorum ama sık sık gidip evham yaparım gibi geliyor

günaydın kızlar, detaylı ultrasona kacıncı haftada gıdeceksınız ? bıde vıtamıne baslayan var mı 15+6 yız bugun daha hıc vıtamın almadım

çok mutlu oldum valla kendimde anormallik var sanmıştım
gideyim cinsiyeti öğreneyim istiyorum ama sık sık gidip evham yaparım gibi geliyor
Usg cihazı çokta masum olmadığını birçok doktor söylüyor . Herşey yolundaysa ne gerek var dimi . Bazı ülkeler var adı gelişmiş olduğu halde hamilelik boyunca sadece 3 kere usg yle bakıyorlar . Evhama gerek yok . Tevekkül edip dua edelim inşâAllah . Takip gerektiren birşey yoksa herşey normaldir inşallah eşimde rahat insan benim . Geçen diyor ki "ne dersin kontrol de doktora söyleyelim cinsiyeti doğumda süpriz olarak öğrenelim " şaka gibi adam ya

Günaydın güzel anneler

Dün kontrole gittim bu kadar erken cinsiyet söylemesini hiç beklemiyordum kızım olacakmış %99 kız dedi doktorum. Gönlümden geçen oldu çok şükür. Hem de kıpır kıpırdı kızım ilk defa hareket ettiğini gördüm çok acayip bir duyguymuş

Eklentiler

• 9C77BC91-D968-47B5-A3B9-55550822D23B.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 70

Tansiyon ztn direk kalbi yoran bi rahatsızlık Allah tan kalble ilgili bi sıkıntımız yok ama midesinde biz tanistigimizdan beri hep siskinlik pblemi var tansiyon olmadan öncede vardı bu sefer yediği bişey dokundu diye dusunuyorum ve tansiyon yukseldi. eşimin ailesi antep li adana dan falan doğal salgam glmişti ve nasıl tuzlu ondan bayagi icti ler sanki o tetikledi gibi dusunuorum tuz direk yüksek tansiyon düşmanı ztn, sürekli ilacına falan dikkat ediyoruz hep normal gidiodu arada ilacı unutursa tabi bi baş ağrısı oluodu ama bu sefer biraz yükseldi iste.

Banada erken haftalarda bir kız bir erkek dendi dün öğrendik ki iki kızımız olacakmış Allah prenseslerimize sağlıkla kavuştursun

günaydın kızlar, detaylı ultrasona kacıncı haftada gıdeceksınız ? bıde vıtamıne baslayan var mı 15+6 yız bugun daha hıc vıtamın almadım
ben hamıle kalmadan 2 hafta once ıcıme dogmus gıbı folıkasıte baslamıstım o ay hamıle oldugumu ogrendım dr da devam et dedı o bıtınce decavıte gectım haalada kullanıyorum :) ben faydasını gordugumu dusunuyorum cunku cok sukur nezle grıp bıle olmadan gecırıyorum kısı

ben cuma günü gittim doktora 15 haftalıkken ve bir ay sonra gel dedi sanırım yirminci haftadan sonra detaylıya gireceğiz...doktor demir hapı verdi bana bir aylık

Bu arada ben hiç ilaç vitamin kullanmıyorum. Tamamen ilkel yollarla ilerliyorum. Bi ebe bulup evde doğum yapabilirim

en güzeli aslında keşke ben bulabilsem evde yaparım

merhabalar :) adanada hangi hastane doktora gidiyorsun acaba :) doğum için nereyi düşünüyorsun bide....bende inşallah okullar kapanınca geleceğim memlekete ...ama hastane ve doktorlar hakkkında hiç bilgim yok

Ne guzel senin de gönlüne gore olmus. 13. Haftada bana da buyuk ihtimal kiz demislerdi 16 da kesin kiz dedi. Kiz analari cogaliyoruz

babamda aynı şeyi söylüyor bekle sürpriz olsun diye de
şimdi genelde herşey ya pembe ya mavi unisex renk çok az e bebek girdim kaç kere uçuk sarılar yeşiller bile yok
o yüzden öğrensem iyi :)

ilk devlete gittiğimde bir kadın hasta vardı son 11 haftadır hiç hastaneye gitmemişti
doktor dedi ki gel tansiyonun kanın ölçülsün ultrasona girme istemezsen diye
bende o şekilde yapabilirim belki

Ben daha hic vitamin almadim bir sorun olurmu ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…