2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım rapor parası
Hekiminizin istirahat raporunu başlatmış olduğu tarih itibariyle işyerinde halen SSK lı olarak çalışmaya devam ediyor olmalısınız. Doğum öncesi izninizin başladığı tarihten önce işten çıkarılanlar bu ödemeden yararlanamaz.
Pirim Gün Sayısı : Doğum yaptığınız tarihten geriye dönük bir yıl içinde SSK lı pirim gün sayısı 90 gün olmalıdır.

90 GÜN PRİMİM VAR. FAKAT MART SONUNDA İŞTEN ÇIKACAĞIM. 32. HAFTAM YANİ RAPOR ALACAĞIM ZAMAN TEMMUZ A GELİYOR O SIRA Bİ SGK GİRİŞİ YAPTIRIP RAPORU ALSAM SNRA ÇIKIŞIM YAPILSA HAK KAZANIŞ OLUYORUM GALİBA

ben senın için bir araştırayım canım bunu haber vericem sana :)

BEKLİYORUM CANIM COK SAĞOL. İKİ GÜNDÜR AKLIMI KARIŞTIRIYOR. SGK YI ARIYORUM AMA NET BİR BİLGİ VERMİYORLAR. SIRF DOĞUM PARASI İÇİN GİRDİ ÇIKTI YAPILIYOR YA. ZAN ALTINDA KALMAK İSTEMİYORLAR GALİBA

ben senın için bir araştırayım canım bunu haber vericem sana :)
BEKLİYORUM CANIM COK SAĞOL. İKİ GÜNDÜR AKLIMI KARIŞTIRIYOR. SGK YI ARIYORUM AMA NET BİR BİLGİ VERMİYORLAR. SIRF DOĞUM PARASI İÇİN GİRDİ ÇIKTI YAPILIYOR YA. ZAN ALTINDA KALMAK İSTEMİYORLAR GALİBA

Selam kızlar tv ye vurdum kendimi evde olmak çok değişik geliyor
Tüp bebek yaptırdığımda da 4 gün aytıp hemen okula gitmiştim kendime meşguliyet bulmam lazım
Ben de rapor aldıktan 2 gün sonra aynı duruma gelip yün alıp örgü örmeye başlamıştım şimdi raporum uzadı örgü hevesim de kaçtı tekrar bakalım nasıl geçecek vakit

5000 tl dogum parasi yokki emnmisiniz

15 kilo alsam şükredeceğim bu kez. İştahım ilkine görw çok çok açık çünkü.
15 17 kilo bunlar kolay veriliyomuş diye duydum dikkat edersek.istahin belki normale döner cnm.benim ilk bikac ay çok iştahim açıktı gece yemek yiyip yatmama ragmen uykudan uyanıp biseyler yedim.1 1.5 aydir normal.seninde değişebilir bence.değişmese de çok kilo almazsın bence sen ilkinde 9 kilo aldıysan :)

Kızlar merhaba
Bu ara hiç bakamadım umarım hepiniz iyisinizdir
Bugün muayene randevum var bana dua eder misiniz umarım oğluşum iyidir
17.hafta muayeneye giden var mı ? Doktorunuz kan testi istedi mi neler yaptı? Ben rutin muayene diye biliyorum ama bakalım neler bekliyor bizi :)
Hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum güzel dileklerinizi bekliyorum

Çok sevindim.bak iyiymiş bebişin :) bazen cok hareketli oluyolar bazı günler daha sakin.bi kere net hissettiginde devamı daha sağlam geliyo .uyutmazlar bizi bikac ay sonra :)

32. haftada çalışamaz raporu alacağından başka bir iş yerine giriş yaptırıp çalışıyor gözükmen olmayacağı gibi bu başka şeylerede meal verebilir. aynı işyerinde raporla doğuma kadar idare etmeniz mümkün değilmi ?

bu arada doğum parası denilen şey doğumdan sonra kullanılan 3 aylık raporun , 3 ay sonunda toplu ödenmesi oluyor.

NE GİBİ MESELA. YOK HAYIR MÜMKÜN DEĞİL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…