2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canim dr um vermedi henuz erken diyor neyi bekliyorsa :)
Banada sadece vitamin verdi doktorum ama kabızlık olduğu için magnezyum verdi oda bi işe yaramıyo anlamadım gitti. Vitamin habımın içindede magnezyum var ama baktım

Gebeliginde antibiotik iğne vurulan varmı hic? bugün ignenin ilkini vuruldum aksama tekrar vurulucam ilacin adi sefazol uff bıktım ilaçlardan ama bebeğim için kendim için kullanmak zorundayim :/

İstanbuldaki perinatalog dr umu aradım durumu anlattım korkuttu bursadaki
Dr um beni sadece wc ve yemeğe kalk dedi
İst daki prof ve bu druma bin basar elbet
Teker teker konuştuklrımızı değerlerimizi söyledim sürekli yatmanı istemeyiz toplardamarlarınız şişer vücut pıhtı atar doğumu nasıl yapacaksın dedi
İlaçların normal seyrinde aynen devam
Doktorun seni garantiye almak istemiş evde dur ile gitme ağır iş yapma merdiven inip çıkma ama evinde dolanabilirsin dedi
Bursadaki dr her an suyum gelebilir gibi demişti endişeliydim çok rahatladım çok şükür

Canım istanbulda rıza madAzlı hoca var perinatalog gitme şansın yok mu bakalın o ne diyecek,mesela benim doktorum kan sulandırıcı iğneni 30 haftaya kadar kullanacaksın dedi ama rıza hoca bıraktırdı doktoruma söyledim o ne derse kanundur diyor çok bilinen bi doktor bi gözüksen 600 tl deraylı bakıyor

Kesinmi canım cinsiyetler? Doktor öyle dediyse sabret canım minikler için hersey ne yapalım sabredecez sağlıklı doğsunlar valla artık biran önce onlara kavuşmak için çabalicaz. Seninkiler 2 tane abooo onların karnında neler yaptıklarını tahmin edebiliyorum :))

wintersun canim benim ablam da abimin eside ikiz dogum yapti masallah surumuze bereket :) yengem cok rahat bir gebelik gecirirken ablam hep yatti ki o da cok yogun bir is temposunda calisan biri. Annemlere geldi kaldi. Internetten bol bol alisveris yapti bebislerine :) vaktinin cogunu esya kiyafet arastirarak gecirdi :) o da cok sıkılıyordu ama baska carede yok iste onun avantaji annemlerde kalmasi oldu seninde oyle bir şansın varsa ya annen gelse ya sen gitsen ya da kiz kardes varsa ayni benim gibi tatlisss :) :) o gelsin yanina :) boyle boyle vakit gececek bol bol konus boncuklarla sohbet edin yalniz degilsin ki iki tane pasa var ordaa aaa cok ayip sana sikilirsan :) hee arada bize yaz laflariz iste burda :)

Günaydın hanımlar dün devlet hastanesine gittik yine göstermedi bebişim cinsiyetini, doktor göstermiyo dedi ya arkasını dönüyo, yada bacaklarını kapatıyo bir ben kaldım sanırım öğrenmeyen. Bi fikri olan var mı? Yine arkası dönük ama azcık bacak arası görünüyo sanki.

Eklentiler

• 0D3483B2-5F2E-4586-BB0D-54921AA82F0B.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 86
Canim gorunmuyor ne yazik ki

Örgü hep örerim işlerim çabuk bitecek :)) bol bol örme vaktim var artık :))
canım ınternetten dizi film izle bence fırsatını bulmuşken okumayı seviyorsan bol bol kitap oku keyfını cıkar :)
Dün eltimler geldi akademisyen anne diye biri var onun kitabını almış bana korkma iyi bir annesin diye ona başladım ufaktan güzel gibi
Ben de rapor aldıktan 2 gün sonra aynı duruma gelip yün alıp örgü örmeye başlamıştım şimdi raporum uzadı örgü hevesim de kaçtı tekrar bakalım nasıl geçecek vakit
Örgü candır örgüye devam :)))
Benim üçüz gebeliğimi ikiye düşüren doktor bu gittiğim . Çok çok iyi biri işlemi başarılı gerçekleştirmesi ve hala telefonda bile ilgilenmesi çok hoşuma gidiyor ters bir durum olursa tekrar alırım senden ismi canım teşekkürlerrr
Kesin dedi canım gösterdi bile /99.9 dedi kızlara öyle alışmışım ki eşime bir bakış atmışım farkında değilim nasıl olur kızlarım nasıl gider gibi Alışmaya çalışıyorum şuan fikre :))
Ahh canım keşke keşke diyorum annemi 2004 te trafik kazasında kaybettim kardeşim çalışıyor sadece kv gelebilir o da şuan almanya da gerçi türkiye de olmaması daha iyi
İyi biri asla kötü diyemem Allah uzun ömür versin ama bazen anneyle bile rahat edilemezken kv kp burda olunca çok zorlanıyorum
Zaten bebelere ınlar bakacak yaklaşık 2-3 yıl ne kadar geç o kdar iyi sanırım :)

ay canım kusuruma bakma lütfen bilemedim ben Allah rahmet eylesin cennet etsin mekanını inşallah.. kv konusunda da melek olsun evinde olsun :) o kanıdayım :) sen artık bizimle idare edeceksin napalım :) biz seni oyalarız sıkılmazsın :) akademisyen annenin paylasımlarıda cok iyi instagramdan takip edıyo musun bilmiyorum ama ben böyle güzel enerjili kadın görmedim onu görünce püüüüü diyorum kendıme :)

Banada sadece vitamin verdi doktorum ama kabızlık olduğu için magnezyum verdi oda bi işe yaramıyo anlamadım gitti. Vitamin habımın içindede magnezyum var ama baktım
Benimkinde magnezyum yok galiba dun kizilay soda ictim agrim azaldi sukur bakalim bugun ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…