2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ÖYLE YAPICAM CNM BIR DAKINE

Bence bu bir cimcime

Ee onu sirketler veriyor zaten o rapor parasi degil devletin 16 haftalik sirketlere verdigi tesvik illa 32. Haftada cikmaya gerek yok
onu çalıştığın şirket değil devlet yatırıyor. hatta o sıra calıştığın yer sgk nı yatırmıyo. biraz bakabilirsin ayrıntısına internetten

İyi akşamlar kızlar,bugün göğsümü kaşırken birkaç damla süte benzer sıvı geldi,aksi gibi kasıklarımdada hafif bir ağrı var..17+4 üm bugün..doktora yazdım ama henüz cevap vermedi başına gelen var mı yardımcı olursanız sevinirim

onu çalıştığın şirket değil devlet yatırıyor. hatta o sıra calıştığın yer sgk nı yatırmıyo. biraz bakabilirsin ayrıntısına internetten
Biliyorum caanim ben zaten calisma plani ile ilgileniyoeum ama isim farkli olunca anlamadim sirketlerin kendi bunyesine gore degisiyor benim aorketim aylik maas olarak veriyor devletten total aliyor

17+3 um biraz önce sizinkini okuduktan sonra gogusumu sıktım şeffaf çok az sol göğsümde ıslandı ama bir damla bile degil

Haha doğru bundan sonra buralardayım yoldaşlarım hamişlerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…