2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bikaç kez hissettim,ilk bebeğim belkide o yüzden tedirgin oluyorum

Evet aynen benimde öyle birde düşüğüm var oyuzden dahada tedirginim ben net olarak herhangi bir tekme falan hissetmedim bisiler hissediyorum ama bebek mi bilmiyorum bu arada gogusu skmamak lazımmış kasılmalara neden oluyormuş 2 3 kere sıktım korktum simsi

Aynen benimde bir düşüğüm var o yüzden evham yapıyorum belkide,evet aman deyim sıkma ben kaşınırken geliyo diye kaşımamaya çalışıyorum:)

Aferin hepiniz yapin gecen hafta bnde yptim bilincsizce bnden de geldi.sikmamak gerekmis

Ayyy sesli güldüm Allah da seni güldürsün emi @etka31112

Valla herkes çılgınlar gibi meme sıkmaya başladı bir kamu spotu lazımdı ben sıkmadım kendisi geldi diyorum ama vazgeçiremedim memeleri 5 ay sonra sıkıcaz inşaallah hep beraber

Nesrinay86 kızlar sorum hepinize bu göğüs ucu kremi varya adını şuan çıkaramadım tüm arkadaşlarım benden sana tavsiye 3. Ayından sonra sur anca öle ise yarıyor dedi siz bu konuda ne dusunuyirsunjz

Kizlar smdi bisey dicem. Gulmeyin :)) smdi ben 17.haftamdayim 5.aya mi giriyorum yoksa 4.aya mi. Bazı yerlerde 4 bazi yerlerde 5 diyor aklımda deli sorular . Aslında mantıken 5 diyorum kndi kendime ama hâlâ bi soru işareti var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…