2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım , inşallah. Bebek mememi ısırıyor acıyor diyen günlerimiz gelsin tez zamanda.

Insaallah canım benim. Meme ucu çatlağı çok acıyor diyorlar sen yaşadın mı kızında? Var mı alınabilecek bir önlem?

Bilerek yapmadım canım ya,göğüslerim o kadar çok kaşınıyoki bende haldur huldur kaşıyodum saç fln geldi sandım bi baktım ki süt geliyo,şimdi kaşımamaya çalışıyorum :)
Canim goguslerin buyuyor diye geriliyor kuruyor kasiniyor gogsunu yaglarsan rahatlar

Insaallah canım benim. Meme ucu çatlağı çok acıyor diyorlar sen yaşadın mı kızında? Var mı alınabilecek bir önlem?
Canimm ayva çekirdeği diyorum baska bir sey demiyorum :) benim oldu aci ceke ceke emzirdim ayva bulduk yaz gunu :) cekirdegini suya koyuyorsun bir sure sonra jelatin oluyor suruyorsun iyilestiriyor ben garmastan pomat diye bir merhem almistim 40 tl cücük kadar birseydi guya en iyisiydi ama ayva cekirdegi kadar iyi gelmedi

Göğüs ucu kremi ne için cnm? Bepanten kullanmıştım ben bebek ısırınca çatlaklar acıyordu diye. Ama hamileyken göğüs ucuna krem neden sürmek gerekiyor? Zaten ıslanıyor kendi

Yok cnm yalnız değilsin daha bende tam öğrenemedim

Korkutmak istemem ama anamı ağlattı. Ağlayarak emzirdim, yatağın ortasında oturup emziriyordum ki eğer ağrıdan bayılırsam çocuk yere düşmesin. Kremler yardım etmedi, ayva çekirdeği işini bilmiyordum ama onu denemedim. 3 ay öldüm öldüm dirildim sonra kendiliğinden kayboldu , 2,5 yaşına kadar emdi.

Yara hem bebek hem anne emmeyi bilmediği için oluyor. Öncesinde alınan önlemler işe yarar mı bilmiyorum. Ama doğru emzirme pozisyonu, meme ucunu kuru tutmak işe yarıyor.
Ben ayımı sata göre hesaplıyorum, en kolayı o. 11 kasımdı mesela, her ayın 11inde bir ay daha dolmuş oluyor. Hafta hesabı yanıltır, çünkü ay 4 hafta değil.

Benim mide bulantılarım epey azaldı ama hala buzdolabını açamıyorum. Evde yalnızdam ve mecburen açtıysam burnumu tıkadığım halde öğürüp kusuyorum. Buzdolabı hassasiyeti olan var mı?

Smdi bn durumda 4 u bitirmiş oluyorum degilmi. Sat 3 Kasımdi.

Hiç korkutmak gibi olmadı bi çare bulunmalı yaa yıl olmuş 2018

Canım nasıl yapılıyor sıcak suya mı koyuyoruz bunu hepimize anlatmalisin. Kış ortasında yeşil erik istemediğim için yaz ortasında ayva isteme hakkım var bence:)

Canım 4. Ayın bitiyor 5e giriyorsun ama yaş almak gibi düşün doldurdugun ayı söyleyeceğin için 4 aylık hamileyim diyosun. Hatta en sağlıklısı haftanı soylersin

Canım nasıl yapılıyor sıcak suya mı koyuyoruz bunu hepimize anlatmalisin. Kış ortasında yeşil erik istemediğim için yaz ortasında ayva isteme hakkım var bence:)
Simdiden alip cekirdegini sakla canim hic birsey olmuyor peceteye sar sakla. Bende alcam insallah. Normal su ya sicak degil az bir sey cay tabagina su koyuyorsun 2 tane atiyorsun bildigin merhem gibi jel oluyor suruyorsun ve sifaaaaa :) ayyy onu demicektinnn canim istiyoreeee o yesil seyden :) :)

Enee özür dilerim benim de aşığı olduğum şeylerden biridir. Kocam sevgiliyken 2 kilo alıp doğum günü hediyesi olarak vermişti hatta
Tamamdır canım zaten bol bol ayva yiyordum bu aralar çekirdekleri gözüm gibi saklıcam Allah razı olsun sana bol bol dua ederim inşaallah. Siz deneyimli analar iyi ki varsınız yoksa biz çaylaklar napardıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…