2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ozur dileme kizz zaten aklimdan cikmiyor zalim:) :) bahar gelsede yesek:)
Senden de razi olsun canim benim sayende bilgilerimizi tekrar ediyoruz unuttuklarimizi hatirliyoruz bizede iyi oluyor

Smdi bn durumda 4 u bitirmiş oluyorum degilmi. Sat 3 Kasımdi.
3 gün sonra 4 ayı bitiriyorsun. Sorana hafta söyle, ay olarak sorana 4 ay dersin
Ben de buzluğa mı atsam diyordum, peçetede de saklanabilir yani. Evde bi dolu ayva var, bi ara çok yiyordum ama şimdi canım istemiyor. Sırf çekirdekleri için yiyeyim bari.
Bende açamıyorum ağzımı burnumu kapatıyorm yinede kokuyo sanki
Ben hayaline bile dayanamıyorum. Psikolojik gibi geliyor ama bu kadarı fazla. Ne zaman geçecek bilmiyorum.

Canin istemiyorsa recelini seviyorsaniz oylr de yapabilirsin canim veya tatlisini :) aynen ben pecetede saklamistim birsey olmamisti

Kızlar bu kaynanam beni sinir ediyor.Bugun bize geldi dili hiç durmuyor bana bebeğin uyku setini bana bırakin ben zevkime göre alayım diyor.Sanki ben cahilim hiç bi şey bilmiyorum.Bende ben ikimizde aynı renk alacağım ayrıca ben zevkime göre alacağım dedim.Kadına kalsa herseyime burnunu sokacak ilk bebeğim tabiki her şeyi benim zevkim olacak.Bazen hiç bir şey bilmiyormusum herseyin iyisini kendisi biliyomus gibi davranıyor sinir ediyor beni.Bu sefer de ben zevkime göre alacağım dedim ya beyaz al bembeyaz olsun diyor bende ben herşeyini ayarladim dedim.Aksam aksam sinirimi bozdu çok istiyosa kendi zevkine göre eşyalar alıp getirsin ama benim eşyalarıma karışmasın ben zevkime göre döşerim herseyini sonuçta ben doguracam ve ilk bebeğim haksız miyim zaten herşeyini ben kafamda ayarladim bitirdim ne diye çomak sokuyor

Aynı şekilde yaparak o jeli öksüren bebeğe de vereceksin canım. İlaç gibi kesiyor öksürüğü ve yan etkisi yok diye çok küçükken de verebilirsin. Annemden kalma uygulama, bende hep saklarım ama meme ucuna da melhem olduğunu bilmiyordum , demek ki ona da şifaymış

Canin istemiyorsa recelini seviyorsaniz oylr de yapabilirsin canim veya tatlisini :) aynen ben pecetede saklamistim birsey olmamisti
Çok yedim bi ara sıkıldım. Evdekini bitirebilirim sanırım. Reçelini de tatlısını da hiç yemedim.
Bırak alsın, yedek kalsın. Yıkayınca kullanırsın. Onun da gönlü olur. Benimki hiçbir şey almaz. Alsa yok demezdim.

He de, geç.... bosversene. Alsin getirsin sen de giydirmezsin. Daha senden cok analik yapacaklar hele sabirli ol. Bizimki de giderdi hele dogduktan sonra.. her carsiya gittiginde sacma sacma kiyafetler getirirdi. Zaten cok kirlendigi icin illaki lazim olur. Gunlukte kullan gitsin nolacak. Zaten iki haftada kuculecekler. Ilk heves kendi aldiklarini giydirirsin bunun icin uzulmeye degmez.

Bu bize şart koşuyor ben alayım ama benim zevkim olsun diyor bana hakaret eder gibi ne var yani sen al ama benim beğendiğim olsun

Haklısın canım

Benimde aynı dertlendiğimdede ilk çocuk hep öyle olur ikinci çocuga sen kendi zevkinle herseyini yaparsın diyor heyecanımı yasatmıyor

Aa canım uyku seti ne ki. Defalarca küçük sallanan beşik alacağımızı söylememe rağmen kv ile görümcem gelip ben beyaz tahterevalli alacağım diyorlar. Ki o büyüklükte şeye alsın kenarda dursun dyemem. Veya bebek arabası aynı vaziyet. Tahterevalliden hiç hoşlanmadığımı söyledim bir ay, şimdi ise mobilya yatak konusuna girdiler. Evimin şeklini neyi nere sığdırabileceğimi ben bilirim çıldırıyorum inatlaşınca. Neyse ki eşim duyunca biz aldık dedi artık, kaporasını verdik mağazada duruyor bebek doğunca eve getirecez siz zahmet etmeyin

Giyim alıp,örüp duruyorlar, ona hiç.takılmıyorum hoşuma gidenini kullanırım geri kalanları hediye ederim zamanla, ekmek istemez su istemez durur sandıkta

Benimde kizimda ilk emdigi zmnlar aciyordu bnde Lansinoh krem kullanmistim gogus için cok iyi glmişti tavsiye ederim yara falan olduğunda direk geçirmişti.

İyi demis valla sanki herseye karışmasalar ölürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…