- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #17.921
Bende açamıyorum ağzımı burnumu kapatıyorm yinede kokuyo sankiBenim mide bulantılarım epey azaldı ama hala buzdolabını açamıyorum. Evde yalnızdam ve mecburen açtıysam burnumu tıkadığım halde öğürüp kusuyorum. Buzdolabı hassasiyeti olan var mı?
Ozur dileme kizz zaten aklimdan cikmiyor zalim:) :) bahar gelsede yesek:)Enee özür dilerim benim de aşığı olduğum şeylerden biridir. Kocam sevgiliyken 2 kilo alıp doğum günü hediyesi olarak vermişti hatta
Tamamdır canım zaten bol bol ayva yiyordum bu aralar çekirdekleri gözüm gibi saklıcam Allah razı olsun sana bol bol dua ederim inşaallah. Siz deneyimli analar iyi ki varsınız yoksa biz çaylaklar napardıkk
3 gün sonra 4 ayı bitiriyorsun. Sorana hafta söyle, ay olarak sorana 4 ay dersinSmdi bn durumda 4 u bitirmiş oluyorum degilmi. Sat 3 Kasımdi.
Ben de buzluğa mı atsam diyordum, peçetede de saklanabilir yani. Evde bi dolu ayva var, bi ara çok yiyordum ama şimdi canım istemiyor. Sırf çekirdekleri için yiyeyim bari.Simdiden alip cekirdegini sakla canim hic birsey olmuyor peceteye sar sakla. Bende alcam insallah. Normal su ya sicak degil az bir sey cay tabagina su koyuyorsun 2 tane atiyorsun bildigin merhem gibi jel oluyor suruyorsun ve sifaaaaa :) ayyy onu demicektinnn canim istiyoreeee o yesil seyden :) :)
Ben hayaline bile dayanamıyorum. Psikolojik gibi geliyor ama bu kadarı fazla. Ne zaman geçecek bilmiyorum.Bende açamıyorum ağzımı burnumu kapatıyorm yinede kokuyo sanki
Canin istemiyorsa recelini seviyorsaniz oylr de yapabilirsin canim veya tatlisini :) aynen ben pecetede saklamistim birsey olmamisti3 gün sonra 4 ayı bitiriyorsun. Sorana hafta söyle, ay olarak sorana 4 ay dersin
Ben de buzluğa mı atsam diyordum, peçetede de saklanabilir yani. Evde bi dolu ayva var, bi ara çok yiyordum ama şimdi canım istemiyor. Sırf çekirdekleri için yiyeyim bari.
Ben hayaline bile dayanamıyorum. Psikolojik gibi geliyor ama bu kadarı fazla. Ne zaman geçecek bilmiyorum.
Aynı şekilde yaparak o jeli öksüren bebeğe de vereceksin canım. İlaç gibi kesiyor öksürüğü ve yan etkisi yok diye çok küçükken de verebilirsin. Annemden kalma uygulama, bende hep saklarım ama meme ucuna da melhem olduğunu bilmiyordum , demek ki ona da şifaymışEnee özür dilerim benim de aşığı olduğum şeylerden biridir. Kocam sevgiliyken 2 kilo alıp doğum günü hediyesi olarak vermişti hatta
Tamamdır canım zaten bol bol ayva yiyordum bu aralar çekirdekleri gözüm gibi saklıcam Allah razı olsun sana bol bol dua ederim inşaallah. Siz deneyimli analar iyi ki varsınız yoksa biz çaylaklar napardıkk
Çok yedim bi ara sıkıldım. Evdekini bitirebilirim sanırım. Reçelini de tatlısını da hiç yemedim.Canin istemiyorsa recelini seviyorsaniz oylr de yapabilirsin canim veya tatlisini :) aynen ben pecetede saklamistim birsey olmamisti
Bırak alsın, yedek kalsın. Yıkayınca kullanırsın. Onun da gönlü olur. Benimki hiçbir şey almaz. Alsa yok demezdim.Kızlar bu kaynanam beni sinir ediyor.Bugun bize geldi dili hiç durmuyor bana bebeğin uyku setini bana bırakin ben zevkime göre alayım diyor. Sanki ben cahilim hiç bi şey bilmiyorum.Bende ben ikimizde aynı renk alacağım ayrıca ben zevkime göre alacağım dedim.Kadına kalsa herseyime burnunu sokacak ilk bebeğim tabiki her şeyi benim zevkim olacak.Bazen hiç bir şey bilmiyormusum herseyin iyisini kendisi biliyomus gibi davranıyor sinir ediyor beni. Bu sefer de ben zevkime göre alacağım dedim ya beyaz al bembeyaz olsun diyor bende ben herşeyini ayarladim dedim. Aksam aksam sinirimi bozdu çok istiyosa kendi zevkine göre eşyalar alıp getirsin ama benim eşyalarıma karışmasın ben zevkime göre döşerim herseyini sonuçta ben doguracam ve ilk bebeğim haksız miyim zaten herşeyini ben kafamda ayarladim bitirdim ne diye çomak sokuyor
He de, geç.... bosversene. Alsin getirsin sen de giydirmezsin. Daha senden cok analik yapacaklar hele sabirli ol. Bizimki de giderdi hele dogduktan sonra.. her carsiya gittiginde sacma sacma kiyafetler getirirdi. Zaten cok kirlendigi icin illaki lazim olur. Gunlukte kullan gitsin nolacak. Zaten iki haftada kuculecekler. Ilk heves kendi aldiklarini giydirirsin bunun icin uzulmeye degmez.Kızlar bu kaynanam beni sinir ediyor.Bugun bize geldi dili hiç durmuyor bana bebeğin uyku setini bana bırakin ben zevkime göre alayım diyor. Sanki ben cahilim hiç bi şey bilmiyorum.Bende ben ikimizde aynı renk alacağım ayrıca ben zevkime göre alacağım dedim.Kadına kalsa herseyime burnunu sokacak ilk bebeğim tabiki her şeyi benim zevkim olacak.Bazen hiç bir şey bilmiyormusum herseyin iyisini kendisi biliyomus gibi davranıyor sinir ediyor beni. Bu sefer de ben zevkime göre alacağım dedim ya beyaz al bembeyaz olsun diyor bende ben herşeyini ayarladim dedim. Aksam aksam sinirimi bozdu çok istiyosa kendi zevkine göre eşyalar alıp getirsin ama benim eşyalarıma karışmasın ben zevkime göre döşerim herseyini sonuçta ben doguracam ve ilk bebeğim haksız miyim zaten herşeyini ben kafamda ayarladim bitirdim ne diye çomak sokuyor
Bu bize şart koşuyor ben alayım ama benim zevkim olsun diyor bana hakaret eder gibi ne var yani sen al ama benim beğendiğim olsunÇok yedim bi ara sıkıldım. Evdekini bitirebilirim sanırım. Reçelini de tatlısını da hiç yemedim.
Bırak alsın, yedek kalsın. Yıkayınca kullanırsın. Onun da gönlü olur. Benimki hiçbir şey almaz. Alsa yok demezdim.
Haklısın canımHe de, geç.... bosversene. Alsin getirsin sen de giydirmezsin. Daha senden cok analik yapacaklar hele sabirli ol. Bizimki de giderdi hele dogduktan sonra.. her carsiya gittiginde sacma sacma kiyafetler getirirdi. Zaten cok kirlendigi icin illaki lazim olur. Gunlukte kullan gitsin nolacak. Zaten iki haftada kuculecekler. Ilk heves kendi aldiklarini giydirirsin bunun icin uzulmeye degmez.
Benimde aynı dertlendiğimdede ilk çocuk hep öyle olur ikinci çocuga sen kendi zevkinle herseyini yaparsın diyor heyecanımı yasatmıyorKızlar bu kaynanam beni sinir ediyor.Bugun bize geldi dili hiç durmuyor bana bebeğin uyku setini bana bırakin ben zevkime göre alayım diyor. Sanki ben cahilim hiç bi şey bilmiyorum.Bende ben ikimizde aynı renk alacağım ayrıca ben zevkime göre alacağım dedim.Kadına kalsa herseyime burnunu sokacak ilk bebeğim tabiki her şeyi benim zevkim olacak.Bazen hiç bir şey bilmiyormusum herseyin iyisini kendisi biliyomus gibi davranıyor sinir ediyor beni. Bu sefer de ben zevkime göre alacağım dedim ya beyaz al bembeyaz olsun diyor bende ben herşeyini ayarladim dedim. Aksam aksam sinirimi bozdu çok istiyosa kendi zevkine göre eşyalar alıp getirsin ama benim eşyalarıma karışmasın ben zevkime göre döşerim herseyini sonuçta ben doguracam ve ilk bebeğim haksız miyim zaten herşeyini ben kafamda ayarladim bitirdim ne diye çomak sokuyor
Aa canım uyku seti ne ki. Defalarca küçük sallanan beşik alacağımızı söylememe rağmen kv ile görümcem gelip ben beyaz tahterevalli alacağım diyorlar. Ki o büyüklükte şeye alsın kenarda dursun dyemem. Veya bebek arabası aynı vaziyet. Tahterevalliden hiç hoşlanmadığımı söyledim bir ay, şimdi ise mobilya yatak konusuna girdiler. Evimin şeklini neyi nere sığdırabileceğimi ben bilirim çıldırıyorum inatlaşınca. Neyse ki eşim duyunca biz aldık dedi artık, kaporasını verdik mağazada duruyor bebek doğunca eve getirecez siz zahmet etmeyinKızlar bu kaynanam beni sinir ediyor.Bugun bize geldi dili hiç durmuyor bana bebeğin uyku setini bana bırakin ben zevkime göre alayım diyor. Sanki ben cahilim hiç bi şey bilmiyorum.Bende ben ikimizde aynı renk alacağım ayrıca ben zevkime göre alacağım dedim.Kadına kalsa herseyime burnunu sokacak ilk bebeğim tabiki her şeyi benim zevkim olacak.Bazen hiç bir şey bilmiyormusum herseyin iyisini kendisi biliyomus gibi davranıyor sinir ediyor beni. Bu sefer de ben zevkime göre alacağım dedim ya beyaz al bembeyaz olsun diyor bende ben herşeyini ayarladim dedim. Aksam aksam sinirimi bozdu çok istiyosa kendi zevkine göre eşyalar alıp getirsin ama benim eşyalarıma karışmasın ben zevkime göre döşerim herseyini sonuçta ben doguracam ve ilk bebeğim haksız miyim zaten herşeyini ben kafamda ayarladim bitirdim ne diye çomak sokuyor
Aynen canim burde kocaman zorla yutuyorum :)))Ben de onu kullanıyorum ama çok kötü kokuyor hele ağızda 2 saniye kalsa midem bulanıyor kokusudan tadından
Nasıl yani o beğenecek sen mi alacaksın? Yok artık.Bu bize şart koşuyor ben alayım ama benim zevkim olsun diyor bana hakaret eder gibi ne var yani sen al ama benim beğendiğim olsun
Ayva yiyen annenin bebeği gamzeli olur derler :)Çok yedim bi ara sıkıldım. Evdekini bitirebilirim sanırım. Reçelini de tatlısını da hiç yemedim.
Bırak alsın, yedek kalsın. Yıkayınca kullanırsın. Onun da gönlü olur. Benimki hiçbir şey almaz. Alsa yok demezdim.
Benimde kizimda ilk emdigi zmnlar aciyordu bnde Lansinoh krem kullanmistim gogus için cok iyi glmişti tavsiye ederim yara falan olduğunda direk geçirmişti.Korkutmak istemem ama anamı ağlattı. Ağlayarak emzirdim, yatağın ortasında oturup emziriyordum ki eğer ağrıdan bayılırsam çocuk yere düşmesin. Kremler yardım etmedi, ayva çekirdeği işini bilmiyordum ama onu denemedim. 3 ay öldüm öldüm dirildim sonra kendiliğinden kayboldu , 2,5 yaşına kadar emdi.
Ne sinir insanlar var ya ilkimi ben yaparım ikincimi de ben yaparım onlaraneBenimde aynı dertlendiğimdede ilk çocuk hep öyle olur ikinci çocuga sen kendi zevkinle herseyini yaparsın diyor heyecanımı yasatmıyor
Aa canım uyku seti ne ki. Defalarca küçük sallanan beşik alacağımızı söylememe rağmen kv ile görümcem gelip ben beyaz tahterevalli alacağım diyorlar. Ki o büyüklükte şeye alsın kenarda dursun dyemem. Veya bebek arabası aynı vaziyet. Tahterevalliden hiç hoşlanmadığımı söyledim bir ay, şimdi ise mobilya yatak konusuna girdiler. Evimin şeklini neyi nere sığdırabileceğimi ben bilirim çıldırıyorum inatlaşınca. Neyse ki eşim duyunca biz aldık dedi artık, kaporasını verdik mağazada duruyor bebek doğunca eve getirecez siz zahmet etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?