- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #18.221
14 de benim de yorgunluk fazlaydi. Hatta sikayetlerim basa mi dönüyor diye de yazmistim buraya. Suan 18 içindeyim. Isten döner dönmez hemen yatiyorum. Tam gecmedi yaniKizlar ben size bişey sorucaktim ben 14. Haftada yim ve halsizligim öğrendiğim zamandan beri devam ediyor 2 aydır genelde yatiyorumönceleri bulanti ve açlığa bağlıyordum ama şimdi bulanti geçti ama halsizligim devam ediyo doktor bişey söylemedi benim gibi olan arkadaşlar varmi ayakta kalınca hemen yorulan dinlenmeihtiyacı hisseden vs
Benim ki kısa boylu ama 52 kilowintersun offf kiloyla ilgili yorum yaptılar mı kesesim geliyor
bizimki de 90 ı geçik kiloda
birde kilolu kim görse dalga geçiyor
alalhtan bana öğrendiğindne beri yeme demiyor
zorla yedirmeye çalışıyor
yeni hobimiz
yaptığı herşeyden vermeye çalışmasıben onun yemeklerini yiyemiyorum sen istemesen karnındaki ister dedi
yemedim
sonra hele bi bebekte leke falan olsun sorcam sana dedidedim pardon benim çocuğum sana ne oluyor
görümcem de oradaydı gülüyor boşver prenses annesi gel sen diye
Ya ben çalışırken kendimi hiç dusunemiyorum çok halsizim çünkü ilk gebelıgımde çalışıyodum ama böyle değildim bunda başımı kaldiramiyorum bu halde ise gidenlerin isi cok zor Allah yardimciniz olsun canım vitaminleri bazen unutuyorum o etkilermi acaba şu balayı donemem ine bende girebilecekmiyim acababende sabahtan beri gözümü zor tutuyorum açık
1 saat dolaşsam oturuyorum yarım saat
işteyim şimdi ama koltuktan kallmıyorum resmen
vucüt misafirine alışmaya çalışıyor olablir
vitaminlerini kullanıyor musun düzenli
artık 13-14 haftadan sonra gebeliğin balayı diyorlar çok güzel geçiyormuş git gide azalır şikayetlerin
Maalesef elim mahkum canım bebeklere bakacak başka kimsem yok önceden ben bakarım şöyle olur böyle olur derdihey masallah senın kvninde benimkinden geri kalır yanı yokmuş :) doğumda gelir kalır dimi
Merhaba 15 haftalık gebeyim.İkili test sonucumuzu dün aldık ve çok şükür temiz.En büyük temennimiz buydu.Şimdi cinsiyetini merak ediyoruz.Doktor göremedi arkası dönüktü minnoşun.İkili test Free beta hcg hormonu seviyesine göre tahminde bulunuyorlarmış.19.8 beta acaba nedir cinsiyeti.Cevaplayan tüm hanımlara teşekkür ediyorumMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 22-08-2018
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Benim yatış bir süre daha devam edicek galiba14 de benim de yorgunluk fazlaydi. Hatta sikayetlerim basa mi dönüyor diye de yazmistim buraya. Suan 18 içindeyim. Isten döner dönmez hemen yatiyorum. Tam gecmedi yani
Allah sabır ve kolaylık versin , sen canını sıkmamaya çalış , insanlar değişmiyor bir şekilde kalp kırmadan yaşamaya çalışcazBenim ailemde biz 4 kardesiz. Ablam ev hanimi ona ses cikarmiyoruz. Ama calisan 3 kardes var. Annemin ihtiyaci oldugunda 3 kardes bir araya geliyoruz 3 e bolunuyor ihtiyac ve kimsenin zoruna gitmiyor. Evladiz elbetteki yapacaz. Benim karsi ciktigim yapilmasi degil. Bir evladin hep tavuk gibi yolunmasi. Evlatsa digeri de evlat.
En son ne diye para istediler yazsam gulersiniz. Teyzenin bosandigi kocasi ölmüş onun borcu varmis. Pardonnn.... banane. Teyze bile bosanmis gitmis. Arti adamin oglu var kizi damadi var. Onlar versin borcunu. Benden niye istiyorsunuz. Ver bakalim 2500 daha. Ayyyy ben cok sistim yine. Ustelik kv suan karsimda oturuyor. Kalkip simdi sacini basini yolasim geliyor. Elimden kaza cikmadan ben kalkayim en iyisi. Kusura bakmayin arkadaslar. Hepinizi opuyorum
Canim annem canim kardesim de bir yere kadar. Diyorum ki senin en zor zamaninda 5bin liraya sıkışmışken kardesin cebinde para olmasina ragmen abi al isini gör dedi mi yok. Araba bakiyordu etrafta. Bana dönüp diyor ki ister versin ister vermesin onun ihtiyaci oldugunda ben veririm. Iyi dedim sen yolunmaya mustehaksin. Eger vermeye devam edersen keseleri ayiririz kendi paranla ne yaparsan yap dedim. Bayagi problem yasadik sirf bu maddiyat yuzunden. Ben bizi salak yerine koymalarina gicik oluyorum. Insallah tepkimden dolayi esim biraz akillanmistir. Bi daha para istediklerinde anlayacazaynı benim eşim biri ona bir çöp yapsın bir ömür köle oluyor ama kendı herkese koşar yardım eder maddi manevi herkesten yediği kazık üstüne kazık ama yine canım annem canım kardeşim...
Ben yaklaşık 15 gündür raporuyum ama öncesinde çalışırken akşamı zor getiriyordum, akşam da erkenden uyuyordum kimse uyandırmıyordu beni . Hatta bir gün bir konuda eşime dedim “bak bu konu benim uykularımı kaçırıyor” diye, adam kahkahalarla gülmeye başladı hangi uykun kaçıyor diyeYa ben çalışırken kendimi hiç dusunemiyorum çok halsizim çünkü ilk gebelıgımde çalışıyodum ama böyle değildim bunda başımı kaldiramiyorum bu halde ise gidenlerin isi cok zor Allah yardimciniz olsun canım vitaminleri bazen unutuyorum o etkilermi acaba şu balayı donemem ine bende girebilecekmiyim acaba
Ben burda engel olmaya çalışıyorum benim evhamlı gidiyo rüyalarında boğuşuyoAynen ama en cok ben rahat edeyim :)) valla ya kafayi yiycem dusun birde ruyamda goruyorum hahah
Benim ilk kizimda 36 idi simdi ki 31 cikti vr kizim olacak insallahKızlar genel olarak cinsiyetlerini biliyorsunuz bebişlerinizin. Ikılı testteki beta free hcg ye göre sonuçlar tuttu mu?
Off offff biz kendimize dert ettiğimiz için oluyo bütün bunlar umursamaz olsaydık çatır çatır suratlarına vursaydık bazıları gibi böyle olmazdıHakediyorlar walla. Benim esim ana kuzusu degil. Ama is paraya gelince ihtiyaclari varsa veririm diyor. Ihtiyac varsa verilir tabi de tek evlat sen misin. Digeri evinde kira vermeden oturuyor. En basta annesini babasini dusunmesi gereken o. Nimet ona kulfet sadece bize olur mu. Tlf aciyorlar elektirik bilmem ne olmus hopp 2bin ver, kalorifer falan diye 3 bin daha. Antalyaya tatile gidemediler sanirim bu da ihtiyac. Onu da bizimki odesin. Digeri de habire anne babayi somursun. Buna deli olmayip ne yapilir bilmiyorum. Bir iki ay icerisinde 7bin tl aldilar. Pardon da parayi biz gokten mi buluyoruz. Deli gibi calisiyoruz. Ustelik kv ve kp ikisinin de emeklisi var hatta tek evleri de kirada. Hala gecinemiyorlar bizden istiyorlar. Esime bunu nasil anlatayim ben
Çokkkk dertlenmişiz canım gel sende dök içini kaynar kazana attık karıştırayyy hatunlara bak sen kaynana kaynamış buralar yaa :) çalışıyorum valla yetişemedim de kurtlar dökülmüş bakıyorum :)
Kız onu tut buraya at topike :))Benim ailemde biz 4 kardesiz. Ablam ev hanimi ona ses cikarmiyoruz. Ama calisan 3 kardes var. Annemin ihtiyaci oldugunda 3 kardes bir araya geliyoruz 3 e bolunuyor ihtiyac ve kimsenin zoruna gitmiyor. Evladiz elbetteki yapacaz. Benim karsi ciktigim yapilmasi degil. Bir evladin hep tavuk gibi yolunmasi. Evlatsa digeri de evlat.
En son ne diye para istediler yazsam gulersiniz. Teyzenin bosandigi kocasi ölmüş onun borcu varmis. Pardonnn.... banane. Teyze bile bosanmis gitmis. Arti adamin oglu var kizi damadi var. Onlar versin borcunu. Benden niye istiyorsunuz. Ver bakalim 2500 daha. Ayyyy ben cok sistim yine. Ustelik kv suan karsimda oturuyor. Kalkip simdi sacini basini yolasim geliyor. Elimden kaza cikmadan ben kalkayim en iyisi. Kusura bakmayin arkadaslar. Hepinizi opuyorum
Ah canım benimkinin aynı oğlundan olacak 3. torun. Görümceminkini saymıyorum bile. Ona ne demeli. Ne yapayım ben mobilya yatağı, benim yatak odama sığmaz, çocuklarınkine koysam ben geceyi iki oda arasında geçirecemcanm yanlış anlama ama yanlış düşünüyorsun. senin nasıl ilk heyecanınsa onunda oğlundan olacak ilk torun. bazı şeyleri heyecanına ver bence( kv ne kadar ileri gitmiştir bilemiyorum ama:) )sen olgun davran. kırgınlık çıkmasın. kendini bu tarz şeyler içinde boşuna strese sokma. rahat ol bence. o da alsın sende al istediklerini. dursun fazladan ne zararı olacakki. onun da gönlü olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?