2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hey masallah senın kvninde benimkinden geri kalır yanı yokmuş :) doğumda gelir kalır dimi[/QUOTE]
Maalesef elim mahkum canım bebeklere bakacak başka kimsem yok önceden ben bakarım şöyle olur böyle olur derdi
Şimdi bi muhabbet açıldı bu sene değil de seneye sen bakarsın biz bir hafta tatile kaçarız dedim denemek için unutun tatili 3-4 yıl dedi bakamam ben dedi
Biye unutucam anne bebelerimi alır giderim dedim

14 de benim de yorgunluk fazlaydi. Hatta sikayetlerim basa mi dönüyor diye de yazmistim buraya. Suan 18 içindeyim. Isten döner dönmez hemen yatiyorum. Tam gecmedi yani

Benim ki kısa boylu ama 52 kilo
Herşeyden yiyeceksin az yiyeceksin MİŞşş
İki gelini de kilolu hava atıyo bizim yanımızda gelinlerm kilolu ama ben fitim diye

Ya ben çalışırken kendimi hiç dusunemiyorum çok halsizim çünkü ilk gebelıgımde çalışıyodum ama böyle değildim bunda başımı kaldiramiyorum bu halde ise gidenlerin isi cok zor Allah yardimciniz olsun canım vitaminleri bazen unutuyorum o etkilermi acaba şu balayı donemem ine bende girebilecekmiyim acaba

hey masallah senın kvninde benimkinden geri kalır yanı yokmuş :) doğumda gelir kalır dimi
Maalesef elim mahkum canım bebeklere bakacak başka kimsem yok önceden ben bakarım şöyle olur böyle olur derdi
Şimdi bi muhabbet açıldı bu sene değil de seneye sen bakarsın biz bir hafta tatile kaçarız dedim denemek için unutun tatili 3-4 yıl dedi bakamam ben dedi
Biye unutucam anne bebelerimi alır giderim dedim[/QUOTE]
canım kv ye ne yazık ki guven olmuyor.. benım kv hamıle kalayım diye ne diller döktü dedim okulum var falan dedi yok yok doğur ben bakarım falan.. bebek doğar doğmaz başladı yan çizmeye bana sürekli kim bakacak deyip durdu.. benim bebeğime bakmadıgı gibi tuttu eltimin bebeğine baktı... ve ben çok ağır bi lohusa depresyonu yasadım sayelerinde... hakkım peki helal mi??? offf aklıma gelince çok öfkeleniyorum...

Merhaba 15 haftalık gebeyim.İkili test sonucumuzu dün aldık ve çok şükür temiz.En büyük temennimiz buydu.Şimdi cinsiyetini merak ediyoruz.Doktor göremedi arkası dönüktü minnoşun.İkili test Free beta hcg hormonu seviyesine göre tahminde bulunuyorlarmış.19.8 beta acaba nedir cinsiyeti.Cevaplayan tüm hanımlara teşekkür ediyorum

Bugün ogrencilerimden birisi göbüşümü fark etti ve hamile misiniz dedi. Ayyy pek bi mutlu oldum
Sonra bombayı patlattı dogunca dersimize giremeyeceksiniz bu sene doğmasın dedi ben de kendisi de dumur olduk Seviyorum sipalari :)))
Bu arada nasıl olsa göbüşüm hep vardı kimse anlamiyordur diye düşünüyordum ama anlasiliyormus

14 de benim de yorgunluk fazlaydi. Hatta sikayetlerim basa mi dönüyor diye de yazmistim buraya. Suan 18 içindeyim. Isten döner dönmez hemen yatiyorum. Tam gecmedi yani
Benim yatış bir süre daha devam edicek galiba neyse bir tek bende yokmuş normal demekki

Allah sabır ve kolaylık versin , sen canını sıkmamaya çalış , insanlar değişmiyor bir şekilde kalp kırmadan yaşamaya çalışcaz

aynı benim eşim biri ona bir çöp yapsın bir ömür köle oluyor ama kendı herkese koşar yardım eder maddi manevi herkesten yediği kazık üstüne kazık ama yine canım annem canım kardeşim...
Canim annem canim kardesim de bir yere kadar. Diyorum ki senin en zor zamaninda 5bin liraya sıkışmışken kardesin cebinde para olmasina ragmen abi al isini gör dedi mi yok. Araba bakiyordu etrafta. Bana dönüp diyor ki ister versin ister vermesin onun ihtiyaci oldugunda ben veririm. Iyi dedim sen yolunmaya mustehaksin. Eger vermeye devam edersen keseleri ayiririz kendi paranla ne yaparsan yap dedim. Bayagi problem yasadik sirf bu maddiyat yuzunden. Ben bizi salak yerine koymalarina gicik oluyorum. Insallah tepkimden dolayi esim biraz akillanmistir. Bi daha para istediklerinde anlayacaz

Kizlar migrenim tuttu parol normaldede basimin agrisini gecirmez baska ice bildigimiz ilac varmi

Ben yaklaşık 15 gündür raporuyum ama öncesinde çalışırken akşamı zor getiriyordum, akşam da erkenden uyuyordum kimse uyandırmıyordu beni . Hatta bir gün bir konuda eşime dedim “bak bu konu benim uykularımı kaçırıyor” diye, adam kahkahalarla gülmeye başladı hangi uykun kaçıyor diye

Kızlar merhaba, ben de 2. Tüp bebek gebeliğim ve çok zor geçiyor hem yorgun hem hastayım, sürekli grip ve şimdi tam da 14 ü bitirirken kahverengi akıntım oldu, artı devamında sümüksü bir akıntım daha oldu iki damla kırmızı da arada geldi bebek solda ama sağ kasığıma acaip kramp giriyor. Benim gibi olan var mı tüp bebeklerin%80 inde oluyor dediler ama ben çok endişeliyim. Yarın dr gidicem Rüyada gördüm artık hamilesizsin diye bir laf duydum, korkuyorum kızlar böyle şeyler yaşayan var mı?

Off offff biz kendimize dert ettiğimiz için oluyo bütün bunlar umursamaz olsaydık çatır çatır suratlarına vursaydık bazıları gibi böyle olmazdı

Kız onu tut buraya at topike :))

Ah canım benimkinin aynı oğlundan olacak 3. torun. Görümceminkini saymıyorum bile. Ona ne demeli. Ne yapayım ben mobilya yatağı, benim yatak odama sığmaz, çocuklarınkine koysam ben geceyi iki oda arasında geçirecem ahh ahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…