2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim aynen oyle valla ben 5 yil ugrastim tam malatyadan istanbula gittim 30000 tl para doktum kavusmak icin Allaha sukurler olsun rabbim oglumu bana verdi her isteyene zorlamadan versin Allahim ama beynimizede anlatamiyoruzki sacma sapan seyler

Canim aynen oyle valla ben 5 yil ugrastim tam malatyadan istanbula gittim 30000 tl para doktum kavusmak icin Allaha sukurler olsun rabbim oglumu bana verdi her isteyene zorlamadan versin Allahim ama beynimizede anlatamiyoruzki sacma sapan seyler
Amin allah isteyen herkese nasip etsin bizlerde sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.

meme büyümesi mi dedi biri ben normalde bile uygun güzel südyen bulamazken şimdiden şişmeye başladı
babanne südyeni bile bulamıcam

meme büyümesi mi dedi biri ben normalde bile uygun güzel südyen bulamazken şimdiden şişmeye başladı
babanne südyeni bile bulamıcam
Benimde öyle işte canım zaten büyüktü şimdi feci durumdalar sanki bebeği mememde büyütüyorumDoğuma kadar ne hal alacaklar şimdiden sırtımı ağrıtıyor

Hakediyorlar walla. Benim esim ana kuzusu degil. Ama is paraya gelince ihtiyaclari varsa veririm diyor. Ihtiyac varsa verilir tabi de tek evlat sen misin. Digeri evinde kira vermeden oturuyor. En basta annesini babasini dusunmesi gereken o. Nimet ona kulfet sadece bize olur mu. Tlf aciyorlar elektirik bilmem ne olmus hopp 2bin ver, kalorifer falan diye 3 bin daha. Antalyaya tatile gidemediler sanirim bu da ihtiyac. Onu da bizimki odesin. Digeri de habire anne babayi somursun. Buna deli olmayip ne yapilir bilmiyorum. Bir iki ay icerisinde 7bin tl aldilar. Pardon da parayi biz gokten mi buluyoruz. Deli gibi calisiyoruz. Ustelik kv ve kp ikisinin de emeklisi var hatta tek evleri de kirada. Hala gecinemiyorlar bizden istiyorlar. Esime bunu nasil anlatayim ben

Benimkide buyudu karardi birde deli gibi kasiniyor :)

kaşıma krem sür devamlı
kaşıdıkça süt falan gelir bi de dikkat et

Benimde öyle işte canım zaten büyüktü şimdi feci durumdalar sanki bebeği mememde büyütüyorumDoğuma kadar ne hal alacaklar şimdiden sırtımı ağrıtıyor

bugün belim ağrıdan kopuyor resmen
tek güzel tarafı eskiden sarkık duruyordu şimdi dolgunlaştı ama
yeni çamaşır almam lazım kendime

ayyy ne o öyle ya
haklısın valla delirmekte
bende para veriyor deyince
300-500 bişi sandım

hele evlat ayrımcılığı

onların size destek olması gerekirken Allah ıslah etsin
sana da bol bolll sabır

Yok canım kalbini kıracak bi şey demedim zaten.İstiyosa kendisi ek olarak alabilir ama benim kv.biz 1 tane alacağız onuda benim zevkim olsun diyo kendisi almak isterse alsın bi şey demiyorum ona ama benim alacağım şeye karışmasın diyorum.Zaten konuyu kapattık ben kendi zevkime göre alacağım dedim kırmadan oda tm dedi sadece hal ve hareketleri sinir ediyor beni bazen.Oda hamilelikten olsa gerek

Gebeyiz eyvallah da baska dertlerimiz yok mu. Halden anlayan insanlarla paylasinca insan psikolojik olarak rahatliyor. Bence bir gebeye en fayda budur. Topik bunlar icin de olmali bence

Canim ne zor seyler yasamissin. Allah bundan sonra yuzunu guldursun. Eski esler adi ustunde eskiler. Onlarin devri bitti sizinki basladi. Sen esinle iyi olduktan sonra gerisi bos. Allah huzur ve mutluluk versin

Gebeyiz eyvallah da baska dertlerimiz yok mu. Halden anlayan insanlarla paylasinca insan psikolojik olarak rahatliyor. Bence bir gebeye en fayda budur. Topik bunlar icin de olmali bence
Bencede bende öyle düşünüyorum bazen bazı arkadaşlar razız oluyorlar mesala bende bugun yaztıklarımı başka kimseyle konuşamıyorum ailem dahil

Canim ne zor seyler yasamissin. Allah bundan sonra yuzunu guldursun. Eski esler adi ustunde eskiler. Onlarin devri bitti sizinki basladi. Sen esinle iyi olduktan sonra gerisi bos. Allah huzur ve mutluluk versin
Allah razı olsun canım benim cümlemizin yuvası şen huzurlu mutlu olsun inşllah

Bencede bende öyle düşünüyorum bazen bazı arkadaşlar razız oluyorlar mesala bende bugun yaztıklarımı başka kimseyle konuşamıyorum ailem dahil

aileyle herşey konuşulmuyor
gerçek arkadaşlarla da öyle
çünkü sonrasında illa bi hatırlatma yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…