- 30 Ekim 2013
- 20.489
- 57.165
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #18.181
Aynen ama en cok ben rahat edeyim :)) valla ya kafayi yiycem dusun birde ruyamda goruyorum hahahAllah canını almaya varya neleri neleri getiriyosun aklına kuzucuk biran önce tekmelere baslasada bizde oda rahat etsek :))
Canim aynen oyle valla ben 5 yil ugrastim tam malatyadan istanbula gittim 30000 tl para doktum kavusmak icin Allaha sukurler olsun rabbim oglumu bana verdi her isteyene zorlamadan versin Allahim ama beynimizede anlatamiyoruzki sacma sapan seylerO ağır yaşamları hiç söyleme onu izleyince benimde psikolojimde bozuluyor bide kuzenim 8 gün falan oldu Doğum yapalı öyle şişmiştiki onu görüncede çok korkmuştum ayakları falan karın popo bacak çok fena haldeydi bide karnı çok yırtıkdı ben en çok yırtıkdan korkuyorum aslında bizde iş arıyoruz kendimize ben kendi adıma 1 sene her ay ağladım Melek gelmeyince şimdide neleri kafamıza takıyoruz bide memişler büyüyor sonra sönmesi fena oğlumda 1 sene emzirdim falan ama hiç bozulmadı karnın çatlamadı hiç Doğum yaptığıma inanamıyordu kimse bakalım bu fasulye de annesine kıyak geçeçekmi artık olmadı soluğu estetisyen de alıcam:))))
Amin allah isteyen herkese nasip etsin bizlerde sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.Canim aynen oyle valla ben 5 yil ugrastim tam malatyadan istanbula gittim 30000 tl para doktum kavusmak icin Allaha sukurler olsun rabbim oglumu bana verdi her isteyene zorlamadan versin Allahim ama beynimizede anlatamiyoruzki sacma sapan seyler
Amin amin canim insallahAmin allah isteyen herkese nasip etsin bizlerde sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.
Benimkide buyudu karardi birde deli gibi kasiniyor :)meme büyümesi mi dedi biriben normalde bile uygun güzel südyen bulamazken şimdiden şişmeye başladı
babanne südyeni bile bulamıcam
Benimde öyle işte canım zaten büyüktü şimdi feci durumdalar sanki bebeği mememde büyütüyorummeme büyümesi mi dedi biriben normalde bile uygun güzel südyen bulamazken şimdiden şişmeye başladı
babanne südyeni bile bulamıcam
Kaşıma fazla cnaım yağla kremle çatlar zaten çok büyüğünde çatlıyorda engel olunmuyorda yine fazla kaşımamakta çalışBenimkide buyudu karardi birde deli gibi kasiniyor :)
Bende oyle yapiyorum ama nasil tatli tatli kasiniyor :)))Kaşıma fazla cnaım yağla kremle çatlar zaten çok büyüğünde çatlıyorda engel olunmuyorda yine fazla kaşımamakta çalış
Yok ya çok şükür eşim beni tutuyor ne derlerse he de geç sen bildiğini yap diyoreşin arkandaysa yürü beeeee kim tutar seni
bizimkisi benimkilerden bişi bekleme zaten yapmazlar
bir de sana yorum yaparlar sakın takma düşünme duyma dedi
Benimkide buyudu karardi birde deli gibi kasiniyor :)
Benimde öyle işte canım zaten büyüktü şimdi feci durumdalar sanki bebeği mememde büyütüyorumDoğuma kadar ne hal alacaklar şimdiden sırtımı ağrıtıyor
Hakediyorlar walla. Benim esim ana kuzusu degil. Ama is paraya gelince ihtiyaclari varsa veririm diyor. Ihtiyac varsa verilir tabi de tek evlat sen misin. Digeri evinde kira vermeden oturuyor. En basta annesini babasini dusunmesi gereken o. Nimet ona kulfet sadece bize olur mu. Tlf aciyorlar elektirik bilmem ne olmus hopp 2bin ver, kalorifer falan diye 3 bin daha. Antalyaya tatile gidemediler sanirim bu da ihtiyac. Onu da bizimki odesin. Digeri de habire anne babayi somursun. Buna deli olmayip ne yapilir bilmiyorum. Bir iki ay icerisinde 7bin tl aldilar. Pardon da parayi biz gokten mi buluyoruz. Deli gibi calisiyoruz. Ustelik kv ve kp ikisinin de emeklisi var hatta tek evleri de kirada. Hala gecinemiyorlar bizden istiyorlar. Esime bunu nasi
Yok canım kalbini kıracak bi şey demedim zaten.İstiyosa kendisi ek olarak alabilir ama benim kv.biz 1 tane alacağız onuda benim zevkim olsun diyo kendisi almak isterse alsın bi şey demiyorum ona ama benim alacağım şeye karışmasın diyorum.Zaten konuyu kapattık ben kendi zevkime göre alacağım dedim kırmadan oda tm dedi sadece hal ve hareketleri sinir ediyor beni bazen.Oda hamilelikten olsa gerekcanm yanlış anlama ama yanlış düşünüyorsun. senin nasıl ilk heyecanınsa onunda oğlundan olacak ilk torun. bazı şeyleri heyecanına ver bence( kv ne kadar ileri gitmiştir bilemiyorum ama:) )sen olgun davran. kırgınlık çıkmasın. kendini bu tarz şeyler içinde boşuna strese sokma. rahat ol bence. o da alsın sende al istediklerini. dursun fazladan ne zararı olacakki. onun da gönlü olsun
3 buçuk yaşında yani Allah sağlık versin ikisinede hadi hayırlı haberlerle inşallah göstermedi mi hiç?40 aylik oldu oglum.12 martta cinsiyeti ogrenecez ins.
Gebeyiz eyvallah da baska dertlerimiz yok mu. Halden anlayan insanlarla paylasinca insan psikolojik olarak rahatliyor. Bence bir gebeye en fayda budur. Topik bunlar icin de olmali benceYok canım niye kızayım haklısın okadar yıl ayrı kalmışlar adama edmediğini bırakmamış hemcinsim hala yeri gelse ben onu koruyorum ama tanıdıktan sonra iyice anladım gerçekten ilginç bir şahıs allah ıslah eğlesin Benle evlenince kıymete bindi adam:)) Ben çalıştığım bakımlı olduğum İçin en çok dert yapıyor kaynanama habire arıyor bak senin gelinin ruj sürüyor saçını boyamış şöyle giymiş böyle yapmış dışardan 3 üniversite bitirdi hala değişim Yok şimdide çoçukları etkiliyor babanız artık sizi sevmez yeni çoçuğu olacak artık sizle ilgilenmez falan diye şimdiden kardeşlerine düşman ediyor ama bu hayatda doğru birtane ben dürüst davrandıktan sonra yalnız kendine yapıyor Allah ne verirse hayırlısını versin ay biz bugun burayı iyice şenlik haline getirdik kızacaklar şimdi bize gebelikten başka şeyler konuşuyorsunuz diye:))))))
Haklısın gerçektenSen bu kadar sinirleniyorsun bide benim ne kadar sınırlendiğimi düşün korkdumda ya doğru düzqun bakmaz diye
Canim ne zor seyler yasamissin. Allah bundan sonra yuzunu guldursun. Eski esler adi ustunde eskiler. Onlarin devri bitti sizinki basladi. Sen esinle iyi olduktan sonra gerisi bos. Allah huzur ve mutluluk versinAy valla benim eski eşimin sevgilisi falan olunca oğlumu tembihliyorum saygılı davran babana saygı duyuyorsan onada saygı duymalısın falan kaldıki ben 4 5 ay evli kaldım ve aşırı şiddetden işkenceden ayrıldığım halde
Bencede bende öyle düşünüyorum bazen bazı arkadaşlar razız oluyorlar mesala bende bugun yaztıklarımı başka kimseyle konuşamıyorum ailem dahilGebeyiz eyvallah da baska dertlerimiz yok mu. Halden anlayan insanlarla paylasinca insan psikolojik olarak rahatliyor. Bence bir gebeye en fayda budur. Topik bunlar icin de olmali bence
Allah razı olsun canım benim cümlemizin yuvası şen huzurlu mutlu olsun inşllahCanim ne zor seyler yasamissin. Allah bundan sonra yuzunu guldursun. Eski esler adi ustunde eskiler. Onlarin devri bitti sizinki basladi. Sen esinle iyi olduktan sonra gerisi bos. Allah huzur ve mutluluk versin
Bencede bende öyle düşünüyorum bazen bazı arkadaşlar razız oluyorlar mesala bende bugun yaztıklarımı başka kimseyle konuşamıyorum ailem dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?