- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #18.201
Evet arkadaş da nekadar yakın olursa birgün yüzüne vurma ihitimali oluyoraileyle herşey konuşulmuyor
gerçek arkadaşlarla da öyle
çünkü sonrasında illa bi hatırlatma yapıyorlar
Evet arkadaş da nekadar yakın olursa birgün yüzüne vurma ihitimali oluyor
DÜN internette okudum süt gelirse korkmayın yazıyorduİyi akşamlar kızlar,bugün göğsümü kaşırken birkaç damla süte benzer sıvı geldi,aksi gibi kasıklarımdada hafif bir ağrı var..17+4 üm bugün..doktora yazdım ama henüz cevap vermedi başına gelen var mı yardımcı olursanız sevinirim
Benimde birbuçuk senedir hep konuştuğum arkadaşlarım var burdan gerçekten samimi bir ortam çünkü birbirmizi çok iyi anlıyoruzbenim burda farklı topiklerden
2 grup arkadaşım var
hele bi grup ilk test yaptığımda falan ilk onlarla paylaştım
yüzyüze tanışmak henüz kısmet olmadı ama
herşeyi çok rahat paylaşıyorum
23 mart canım 22.hafta sonuna denk gelıyoKızlar ayrinti ultrason tarihlerinizi belli mi
Ben de oyle. Patlama noktasina geliyorum. Kime ne soyleyeyim. Millet beni paragoz saniyor ama alakasi yok.Bencede bende öyle düşünüyorum bazen bazı arkadaşlar razız oluyorlar mesala bende bugun yaztıklarımı başka kimseyle konuşamıyorum ailem dahil
Karşımda kendimi gördüm sanki... ihtiyaç varsa ve imkanım varsa elbette kendi aileme ve eşimin ailesine seve seve yardım ederim ama her ay zaten belli bir miktar gönderiyorken bir de kardeşlerinin müsrifliğine ve üzerine para yetiremeyip tekrar istenmesine sinir oluyorumHakediyorlar walla. Benim esim ana kuzusu degil. Ama is paraya gelince ihtiyaclari varsa veririm diyor. Ihtiyac varsa verilir tabi de tek evlat sen misin. Digeri evinde kira vermeden oturuyor. En basta annesini babasini dusunmesi gereken o. Nimet ona kulfet sadece bize olur mu. Tlf aciyorlar elektirik bilmem ne olmus hopp 2bin ver, kalorifer falan diye 3 bin daha. Antalyaya tatile gidemediler sanirim bu da ihtiyac. Onu da bizimki odesin. Digeri de habire anne babayi somursun. Buna deli olmayip ne yapilir bilmiyorum. Bir iki ay icerisinde 7bin tl aldilar. Pardon da parayi biz gokten mi buluyoruz. Deli gibi calisiyoruz. Ustelik kv ve kp ikisinin de emeklisi var hatta tek evleri de kirada. Hala gecinemiyorlar bizden istiyorlar. Esime bunu nasil anlatayim ben
Yok canim ya ingilteredeyim sadece 12. Ve 20. Haftada ultrasona giriyorsun burada acil durum yoksa.20 de soyluyorlar cinsiyeti.ozeller de bana cok uzak.beklemek daha heyecanli3 buçuk yaşında yani Allah sağlık versin ikisinede hadi hayırlı haberlerle inşallah göstermedi mi hiç?
Benim ailemde biz 4 kardesiz. Ablam ev hanimi ona ses cikarmiyoruz. Ama calisan 3 kardes var. Annemin ihtiyaci oldugunda 3 kardes bir araya geliyoruz 3 e bolunuyor ihtiyac ve kimsenin zoruna gitmiyor. Evladiz elbetteki yapacaz. Benim karsi ciktigim yapilmasi degil. Bir evladin hep tavuk gibi yolunmasi. Evlatsa digeri de evlat.Karşımda kendimi gördüm sanki... ihtiyaç varsa ve imkanım varsa elbette kendi aileme ve eşimin ailesine seve seve yardım ederim ama her ay zaten belli bir miktar gönderiyorken bir de kardeşlerinin müsrifliğine ve üzerine para yetiremeyip tekrar istenmesine sinir oluyorumtam biraz bu ay kenara biraz koyarız diyorum hop birinin saçma sapan bir ihtiyacı daha çıkıyor kardeşleri dediğim de eşimden büyükler eşim de hoşnut değil ama istediklerinde de yapacak bir şey olmuyor maalesef , ama artık eşime dedim bizim de çocuğumuz olacak herkes ayağını yorganına göre uzatsın ben bir daha zaruri bir şey olmadıkça para göndermeni istemiyorum diye
Benim ailemde biz 4 kardesiz. Ablam ev hanimi ona ses cikarmiyoruz. Ama calisan 3 kardes var. Annemin ihtiyaci oldugunda 3 kardes bir araya geliyoruz 3 e bolunuyor ihtiyac ve kimsenin zoruna gitmiyor. Evladiz elbetteki yapacaz. Benim karsi ciktigim yapilmasi degil. Bir evladin hep tavuk gibi yolunmasi. Evlatsa digeri de evlat.
En son ne diye para istediler yazsam gulersiniz. Teyzenin bosandigi kocasi ölmüş onun borcu varmis. Pardonnn.... banane. Teyze bile bosanmis gitmis. Arti adamin oglu var kizi damadi var. Onlar versin borcunu. Benden niye istiyorsunuz. Ver bakalim 2500 daha. Ayyyy ben cok sistim yine. Ustelik kv suan karsimda oturuyor. Kalkip simdi sacini basini yolasim geliyor. Elimden kaza cikmadan ben kalkayim en iyisi. Kusura bakmayin arkadaslar. Hepinizi opuyorum
Normal zamanda geldiklerinde ben okuldan gelirim elinde örgü tv de dizisi açık daha merhaba diyip girmişim akşama ne yiycez diye sorarYa o oluyor benim kv degilde annem yapiyor bende rahat etsin diye ses etmiyorum çünkü kadincagiz zaten yoruluyor resmen herseyimi o yapiyor gelince diyorum bari rahat hissetsin kv bize gelince kapi calsa bakmadigi icin boyle yer değiştirme gibi bi durum olmuyor ki zaten kendi yerini bile degistirmiyor masallah :)
Aynen benim taktikler asla direkt sölemem yüzüm düşer eşim peşime düşer noldu noldu diye bende söylemek istemem ama ısrar edince söylemek zorunda kalırım !! O zaman daha farklı oluuor işte :))valla sen bi taraflarını da yırtsan eşin o mesafeyi koymadıktan sonra bişi yapamazsın
senin huzurun bozulur kimsenin ruhu bile duymaz
ben dediğim gibi aynı binada oturuyorum eltim kaçarak evlenmiş tabii gençmişte kv ne derse yapmış evini temizlemiş her misafirine gelmiş falan alışmışlar
biz evlendik beni çağırdılar
eşim dedi ki hayır gelmicek 1-2 böyle oldu sonra aramalar azaldı
hala arada şansını deniyor ama eşim savuşturuyor
para konusunda yine eltime herşey yapmış ama bize hiç bişi kalmadı
yalnızca dedim ki para falan vermem ben onlara emeklisi var kendi yağlarından kavrulsunlar ben bişi istemedim
onlarda benden bişi istemesinler
artık nasıl söylediyse bişi istemediler sonrasında
sakın sakın kv yi kötülemeyin
kötü niyetle yapmıştır demeyin yalnızca alttan alttan anlamasını sağlayın sinsilik belki ama kendileri o zamananlıyorlar
hatta bana sen safsın anlamıyorsun dedi eşimaslında ona gösteren benden ama birazcık ustalıkla yaptığım için anlamadı
Anammmm ben de ikiz kız bekliyordum yaaa bi garip oldum 2 oğluşa alışamadım hala Allah sağlık versin kuzularımızaÇokkk şükür nıfty sonuçlarımız iyi çıktı.
Testlede iki kızımızın olacağı kesinleşti artık pembelere hücum edebilirim
30 mart benimmmmKızlar ayrinti ultrason tarihlerinizi belli mi
Baa da paso uyarı varInsalalh biz olmayiz valla ben kv ye soyluyorum 2 kere bana cok yeme hamilelikte kilo alma dedi onuda guya kocasi soylemis bende daha kendi parami yiyorum kimseyi ilgilendirmez dedim insanlar nerde suracagini bilmiyor malesef :)
Benim de benzer bir durum oldu kilolu olduğum için alışverişten çok haz almam kenara biraz para atıyordum baktım paraya göz dikiliyor alılverişe vurdum kendimiHakediyorlar walla. Benim esim ana kuzusu degil. Ama is paraya gelince ihtiyaclari varsa veririm diyor. Ihtiyac varsa verilir tabi de tek evlat sen misin. Digeri evinde kira vermeden oturuyor. En basta annesini babasini dusunmesi gereken o. Nimet ona kulfet sadece bize olur mu. Tlf aciyorlar elektirik bilmem ne olmus hopp 2bin ver, kalorifer falan diye 3 bin daha. Antalyaya tatile gidemediler sanirim bu da ihtiyac. Onu da bizimki odesin. Digeri de habire anne babayi somursun. Buna deli olmayip ne yapilir bilmiyorum. Bir iki ay icerisinde 7bin tl aldilar. Pardon da parayi biz gokten mi buluyoruz. Deli gibi calisiyoruz. Ustelik kv ve kp ikisinin de emeklisi var hatta tek evleri de kirada. Hala gecinemiyorlar bizden istiyorlar. Esime bunu nasil anlatayim ben
Tabiki canim dara dussek kim ne yapar allah bilir. Ilk evimizi aldigimizda dara dusmustuk. 10 sene oldu o donem verdigi 3 kurusu hala soyler. O olmasa alamazdik demeye getirir. Digeri 12 yildir kira vermeden oturur. Kira bedelini toplasan kac ev eder ama ona ses eden yok.
[/QUOTE]O kadar alıntı yaptım kiii hadi bismillah :))
Normal zamanda geldiklerinde ben okuldan gelirim elinde örgü tv de dizisi açık daha merhaba diyip girmişim akşama ne yiycez diye sorar
Sınra el yüz yıka işe girişirdim hani böyle destek olsa da o gidince geri döndürürüm dersin bursayken rahat etsin dersin hem işi ben yapacam hem düzenimi değiştirecek !!
3 aydır evi eşim temizliyo annem gelsinde güzel bi temizlesin dedi bi haftada kalırlar dedi tamam dedim söyledi annesine ben yapamam temizlikçi tut dedi genç bi de benim ki 62li
Aynen benim taktikler asla direkt sölemem yüzüm düşer eşim peşime düşer noldu noldu diye bende söylemek istemem ama ısrar edince söylemek zorunda kalırım !! O zaman daha farklı oluuor işte :))
Anammmm ben de ikiz kız bekliyordum yaaa bi garip oldum 2 oğluşa alışamadım hala Allah sağlık versin kuzularımıza
30 mart benimmmm
Baa da paso uyarı var
Canının istediği biley var mı dedi bende onun yaptığı poaçayı söyledim az da havaya girsin dedim
Ne dese iyi bi uandan yapıyor ni yandan da senin bunları yememen lazım zaten kilon var
Yapma işte bunu yaaa yapmaaa
Benim de benzer bir durum oldu kilolu olduğum için alışverişten çok haz almam kenara biraz para atıyordum baktım paraya göz dikiliyor alılverişe vurdum kendimi
O da yetmedi ev alıp borca girdim 2 öğretmen maaşı bile gözlerine göründü sanırım
Ki bu denediğimiz 10. Tüp bebek bu uğraşa yıllarca bir ev paramız gitti zaten şimdi son olsun kuvağımıza alalım inşallah
Kizlar ben size bişey sorucaktim ben 14. Haftada yim ve halsizligim öğrendiğim zamandan beri devam ediyor 2 aydır genelde yatiyorumönceleri bulanti ve açlığa bağlıyordum ama şimdi bulanti geçti ama halsizligim devam ediyo doktor bişey söylemedi benim gibi olan arkadaşlar varmi ayakta kalınca hemen yorulan dinlenmeihtiyacı hisseden vs
aynı benim eşim biri ona bir çöp yapsın bir ömür köle oluyor ama kendı herkese koşar yardım eder maddi manevi herkesten yediği kazık üstüne kazık ama yine canım annem canım kardeşim...Tabiki canim dara dussek kim ne yapar allah bilir. Ilk evimizi aldigimizda dara dusmustuk. 10 sene oldu o donem verdigi 3 kurusu hala soyler. O olmasa alamazdik demeye getirir. Digeri 12 yildir kira vermeden oturur. Kira bedelini toplasan kac ev eder ama ona ses eden yok.
Calisiyorum allahtan cok sukur gayet de dolgun maasim var. Esimin rahatligi da onlarin cekemedigi de bu zannedersem. Allah islah etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?