2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet arkadaş da nekadar yakın olursa birgün yüzüne vurma ihitimali oluyor

benim burda farklı topiklerden
2 grup arkadaşım var

hele bi grup ilk test yaptığımda falan ilk onlarla paylaştım
yüzyüze tanışmak henüz kısmet olmadı ama
herşeyi çok rahat paylaşıyorum

DÜN internette okudum süt gelirse korkmayın yazıyordubebekler büyüyor vücud süt üretmeye başlıyormuş hazırlık gibi bir şey miş

benim burda farklı topiklerden
2 grup arkadaşım var

hele bi grup ilk test yaptığımda falan ilk onlarla paylaştım
yüzyüze tanışmak henüz kısmet olmadı ama
herşeyi çok rahat paylaşıyorum
Benimde birbuçuk senedir hep konuştuğum arkadaşlarım var burdan gerçekten samimi bir ortam çünkü birbirmizi çok iyi anlıyoruz

Bencede bende öyle düşünüyorum bazen bazı arkadaşlar razız oluyorlar mesala bende bugun yaztıklarımı başka kimseyle konuşamıyorum ailem dahil
Ben de oyle. Patlama noktasina geliyorum. Kime ne soyleyeyim. Millet beni paragoz saniyor ama alakasi yok. rofleli_kedi dedigi gibi 300-500 olsa opup basima koyacam. Benimkinin anlamasi gereken su. Evin kesesi birdir. Sen cikartip anana babana rahatca verebiliyorsan benim maasim sayesinde. O yuzden verirken kendi parandan degil evin kesesinden veriyorsun. Yani o kaynana parayi sadece senden isteyemez. Beni de bilgilendirmek zorunda. Hatta beni de aramak zorunda. Oglunu ariyor istiyor esim vermeden once verecem diye haber veriyor. Bugune kadar hicbir densizliklerine ses cikarmadim ama bir daha istenirse orda dur diyecem artik.

Karşımda kendimi gördüm sanki... ihtiyaç varsa ve imkanım varsa elbette kendi aileme ve eşimin ailesine seve seve yardım ederim ama her ay zaten belli bir miktar gönderiyorken bir de kardeşlerinin müsrifliğine ve üzerine para yetiremeyip tekrar istenmesine sinir oluyorum tam biraz bu ay kenara biraz koyarız diyorum hop birinin saçma sapan bir ihtiyacı daha çıkıyor kardeşleri dediğim de eşimden büyükler eşim de hoşnut değil ama istediklerinde de yapacak bir şey olmuyor maalesef , ama artık eşime dedim bizim de çocuğumuz olacak herkes ayağını yorganına göre uzatsın ben bir daha zaruri bir şey olmadıkça para göndermeni istemiyorum diye

3 buçuk yaşında yani Allah sağlık versin ikisinede hadi hayırlı haberlerle inşallah göstermedi mi hiç?
Yok canim ya ingilteredeyim sadece 12. Ve 20. Haftada ultrasona giriyorsun burada acil durum yoksa.20 de soyluyorlar cinsiyeti.ozeller de bana cok uzak.beklemek daha heyecanli

Benim ailemde biz 4 kardesiz. Ablam ev hanimi ona ses cikarmiyoruz. Ama calisan 3 kardes var. Annemin ihtiyaci oldugunda 3 kardes bir araya geliyoruz 3 e bolunuyor ihtiyac ve kimsenin zoruna gitmiyor. Evladiz elbetteki yapacaz. Benim karsi ciktigim yapilmasi degil. Bir evladin hep tavuk gibi yolunmasi. Evlatsa digeri de evlat.
En son ne diye para istediler yazsam gulersiniz. Teyzenin bosandigi kocasi ölmüş onun borcu varmis. Pardonnn.... banane. Teyze bile bosanmis gitmis. Arti adamin oglu var kizi damadi var. Onlar versin borcunu. Benden niye istiyorsunuz. Ver bakalim 2500 daha. Ayyyy ben cok sistim yine. Ustelik kv suan karsimda oturuyor. Kalkip simdi sacini basini yolasim geliyor. Elimden kaza cikmadan ben kalkayim en iyisi. Kusura bakmayin arkadaslar. Hepinizi opuyorum

E Egepam ha bir de sende çalışıyorsun gerçekten çok ayıp ya
ben eşin tek çalışıyor falan sandım
hele artık sizinde çocuğunuz olacak maddi ihtiyacınız olacak
insanlık hali ekstra bişi lazım olsa 1 kruş çıkartıp vermeye erinirler

sakin sakin
sen görmezden gel yine rabbim verir sana mükafatını

O kadar alıntı yaptım kiii hadi bismillah :))

Normal zamanda geldiklerinde ben okuldan gelirim elinde örgü tv de dizisi açık daha merhaba diyip girmişim akşama ne yiycez diye sorar
Sınra el yüz yıka işe girişirdim hani böyle destek olsa da o gidince geri döndürürüm dersin bursayken rahat etsin dersin hem işi ben yapacam hem düzenimi değiştirecek !!
3 aydır evi eşim temizliyo annem gelsinde güzel bi temizlesin dedi bi haftada kalırlar dedi tamam dedim söyledi annesine ben yapamam temizlikçi tut dedi genç bi de benim ki 62li
Aynen benim taktikler asla direkt sölemem yüzüm düşer eşim peşime düşer noldu noldu diye bende söylemek istemem ama ısrar edince söylemek zorunda kalırım !! O zaman daha farklı oluuor işte :))
Çokkk şükür nıfty sonuçlarımız iyi çıktı.
Testlede iki kızımızın olacağı kesinleşti artık pembelere hücum edebilirim
Anammmm ben de ikiz kız bekliyordum yaaa bi garip oldum 2 oğluşa alışamadım hala Allah sağlık versin kuzularımıza

Kızlar ayrinti ultrason tarihlerinizi belli mi
30 mart benimmmm
Insalalh biz olmayiz valla ben kv ye soyluyorum 2 kere bana cok yeme hamilelikte kilo alma dedi onuda guya kocasi soylemis bende daha kendi parami yiyorum kimseyi ilgilendirmez dedim insanlar nerde suracagini bilmiyor malesef :)
Baa da paso uyarı var
Canının istediği biley var mı dedi bende onun yaptığı poaçayı söyledim az da havaya girsin dedim
Ne dese iyi bi uandan yapıyor ni yandan da senin bunları yememen lazım zaten kilon var
Yapma işte bunu yaaa yapmaaa
Benim de benzer bir durum oldu kilolu olduğum için alışverişten çok haz almam kenara biraz para atıyordum baktım paraya göz dikiliyor alılverişe vurdum kendimi
O da yetmedi ev alıp borca girdim 2 öğretmen maaşı bile gözlerine göründü sanırım
Ki bu denediğimiz 10. Tüp bebek bu uğraşa yıllarca bir ev paramız gitti zaten şimdi son olsun kuvağımıza alalım inşallah[/QUOTE]

Kizlar ben size bişey sorucaktim ben 14. Haftada yim ve halsizligim öğrendiğim zamandan beri devam ediyor 2 aydır genelde yatiyorum önceleri bulanti ve açlığa bağlıyordum ama şimdi bulanti geçti ama halsizligim devam ediyo doktor bişey söylemedi benim gibi olan arkadaşlar varmi ayakta kalınca hemen yorulan dinlenmeihtiyacı hisseden vs

Tabiki canim dara dussek kim ne yapar allah bilir. Ilk evimizi aldigimizda dara dusmustuk. 10 sene oldu o donem verdigi 3 kurusu hala soyler. O olmasa alamazdik demeye getirir. Digeri 12 yildir kira vermeden oturur. Kira bedelini toplasan kac ev eder ama ona ses eden yok.
Calisiyorum allahtan cok sukur gayet de dolgun maasim var. Esimin rahatligi da onlarin cekemedigi de bu zannedersem. Allah islah etsin

[/QUOTE]
hey masallah senın kvninde benimkinden geri kalır yanı yokmuş :) doğumda gelir kalır dimi

bende sabahtan beri gözümü zor tutuyorum açık
1 saat dolaşsam oturuyorum yarım saat
işteyim şimdi ama koltuktan kallmıyorum resmen
vucüt misafirine alışmaya çalışıyor olablir
vitaminlerini kullanıyor musun düzenli
artık 13-14 haftadan sonra gebeliğin balayı diyorlar çok güzel geçiyormuş git gide azalır şikayetlerin

aynı benim eşim biri ona bir çöp yapsın bir ömür köle oluyor ama kendı herkese koşar yardım eder maddi manevi herkesten yediği kazık üstüne kazık ama yine canım annem canım kardeşim...

wintersun offf kiloyla ilgili yorum yaptılar mı kesesim geliyor
bizimki de 90 ı geçik kiloda
birde kilolu kim görse dalga geçiyor

alalhtan bana öğrendiğindne beri yeme demiyor
zorla yedirmeye çalışıyor
yeni hobimiz
yaptığı herşeyden vermeye çalışması ben onun yemeklerini yiyemiyorum sen istemesen karnındaki ister dedi
yemedim
sonra hele bi bebekte leke falan olsun sorcam sana dedi dedim pardon benim çocuğum sana ne oluyor

görümcem de oradaydı gülüyor boşver prenses annesi gel sen diye

Bu arada bebeklerinize isim düşündünüz mü fikirleriniz neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…