- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #18.241
Sağol canım. Acaba hangi soda doğaldır? Bimin sodası olurmu mesela? Benim yakınımda olduğundan kolayıma geliyor orası. Ama doğal maden suyu hangi marka acaba? Geçen gün san pellegrino gördüm aldım ama akıllıyım ya bir tane aldım .Dün başağrısından dolayı aile hekimine gittim, çünkü hiç geçmiyor ,sürekli bir ağrı var başımda, havada oksijen az bu aralar, o yüzden tetiklemiştir dedi.. Bol su iç dedi, içiyorum dedim ,azıcık daha arttır hergün bir sade soda iç dedi.. Size de söyleyeyim dedim.
Aaah canim ahhh ayni durumdayiz keske bi cozum yolu bulsaydim da sana da akil verebilseydim ama yok boyle gelmisler boyle gidiyorlarCanim annem canim kardesim de bir yere kadar. Diyorum ki senin en zor zamaninda 5bin liraya sıkışmışken kardesin cebinde para olmasina ragmen abi al isini gör dedi mi yok. Araba bakiyordu etrafta. Bana dönüp diyor ki ister versin ister vermesin onun ihtiyaci oldugunda ben veririm. Iyi dedim sen yolunmaya mustehaksin. Eger vermeye devam edersen keseleri ayiririz kendi paranla ne yaparsan yap dedim. Bayagi problem yasadik sirf bu maddiyat yuzunden. Ben bizi salak yerine koymalarina gicik oluyorum. Insallah tepkimden dolayi esim biraz akillanmistir. Bi daha para istediklerinde anlayacaz
Ayyyy benim kv konuşmasına göre 3 aylıgına gelip kalacakmış gibi görünüyor ben dayanamammm şimdiden depresyona girdim yaa bi yardımı dokanmıyo ne yemek yapabiliyo ne baska bişi sadece oturuyo sigara ve içkiyle arası süper bende tam tersiyim ya off sade masraf valla doğumdan önce gelecem çocugun odasını yapcam sonra cocugun mevlüdünde neler yapacagını konustu kesin 3 ay kalcak onları duydugumdan beri sinirlerim bozuldu hamileliğimi unuttum doğumu herseyi unuttup depresyona soktu beni ya sinirlerim bozulduhey masallah senın kvninde benimkinden geri kalır yanı yokmuş :) doğumda gelir kalır dimi
Aminnnn hepimiziiAnlaşılan kv'ler çok fenaRabbim sizi esinizle evlatlarinizla mutlu etsin Garip kv'lere de allah akıl fikir nasip etsin.
Benimde oldu canım pruloton depot diye bir iğne vurdular bence doktorunu ara o da aynı şeyi söylerse acilde yaptırıver hemen yarın da görürüsün bebişiniKızlar merhaba, ben de 2. Tüp bebek gebeliğim ve çok zor geçiyor hem yorgun hem hastayım, sürekli grip ve şimdi tam da 14 ü bitirirken kahverengi akıntım oldu, artı devamında sümüksü bir akıntım daha oldu iki damla kırmızı da arada geldi bebek solda ama sağ kasığıma acaip kramp giriyor. Benim gibi olan var mı tüp bebeklerin%80 inde oluyor dediler ama ben çok endişeliyim. Yarın dr gidicem Rüyada gördüm artık hamilesizsin diye bir laf duydum, korkuyorum kızlar böyle şeyler yaşayan var mı?
Canim esinle konus bu konuyu mutlaka. Yoksa cok yipranirsin o geldiginde. Ve lohusayken gercekten asiri duygusal oluyoruz. Uygun bir dille esin halletsin bu durumu[/QUOTE]Ayyyy benim kv konuşmasına göre 3 aylıgına gelip kalacakmış gibi görünüyor ben dayanamammm şimdiden depresyona girdim yaa bi yardımı dokanmıyo ne yemek yapabiliyo ne baska bişi sadece oturuyo sigara ve içkiyle arası süper bende tam tersiyim ya off sade masraf valla doğumdan önce gelecem çocugun odasını yapcam sonra cocugun mevlüdünde neler yapacagını konustu kesin 3 ay kalcak onları duydugumdan beri sinirlerim bozuldu hamileliğimi unuttum doğumu herseyi unuttup depresyona soktu beni ya sinirlerim bozuldu(
Haha ben bozugum cunku tayliskom sorun bende yani :))Ben burda engel olmaya çalışıyorum benim evhamlı gidiyo rüyalarında boğuşuyo
Sarıkız Beypazarı bunlar çok iyi maden suları . Üzerinde maden suyu yazan hepsini gönülrahatlığıyla içebilirsin . Yeterli meyveli soda meyveli gazoz olmasın . Çünkü doğal maden suyuyla karıştırıyor insanları . Biri yapay gaz içerirler diğeri doğal minerallerden oluşuyor . Ben sevmediğim halde günde 2 tane içiyorum ve kasılmalarım eklem ağrılarım baya azaldı çok şükürSağol canım. Acaba hangi soda doğaldır? Bimin sodası olurmu mesela? Benim yakınımda olduğundan kolayıma geliyor orası. Ama doğal maden suyu hangi marka acaba? Geçen gün san pellegrino gördüm aldım ama akıllıyım ya bir tane aldım .
[/QUOTE]O kadar alıntı yaptım kiii hadi bismillah :))
Normal zamanda geldiklerinde ben okuldan gelirim elinde örgü tv de dizisi açık daha merhaba diyip girmişim akşama ne yiycez diye sorar
Sınra el yüz yıka işe girişirdim hani böyle destek olsa da o gidince geri döndürürüm dersin bursayken rahat etsin dersin hem işi ben yapacam hem düzenimi değiştirecek !!
3 aydır evi eşim temizliyo annem gelsinde güzel bi temizlesin dedi bi haftada kalırlar dedi tamam dedim söyledi annesine ben yapamam temizlikçi tut dedi genç bi de benim ki 62li
Aynen benim taktikler asla direkt sölemem yüzüm düşer eşim peşime düşer noldu noldu diye bende söylemek istemem ama ısrar edince söylemek zorunda kalırım !! O zaman daha farklı oluuor işte :))
Anammmm ben de ikiz kız bekliyordum yaaa bi garip oldum 2 oğluşa alışamadım hala Allah sağlık versin kuzularımıza
30 mart benimmmm
Baa da paso uyarı var
Canının istediği biley var mı dedi bende onun yaptığı poaçayı söyledim az da havaya girsin dedim
Ne dese iyi bi uandan yapıyor ni yandan da senin bunları yememen lazım zaten kilon var
Yapma işte bunu yaaa yapmaaa
Benim de benzer bir durum oldu kilolu olduğum için alışverişten çok haz almam kenara biraz para atıyordum baktım paraya göz dikiliyor alılverişe vurdum kendimi
O da yetmedi ev alıp borca girdim 2 öğretmen maaşı bile gözlerine göründü sanırım
Ki bu denediğimiz 10. Tüp bebek bu uğraşa yıllarca bir ev paramız gitti zaten şimdi son olsun kuvağımıza alalım inşallah
Esim tek çocuk annen 2 haftalığına gelsin konuş bir tatsızlık çıkmasın dedim burası anneminde evi istediği kadar kalır dedi bende hayır misafir geliyor annen burası bizim evimiz dedim tartıstık şimdiden böyle yapıyor gelmeden dolduruyor esimi alttan alttanCanim esinle konus bu konuyu mutlaka. Yoksa cok yipranirsin o geldiginde. Ve lohusayken gercekten asiri duygusal oluyoruz. Uygun bir dille esin halletsin bu durumu
Canim esinle konus bu konuyu mutlaka. Yoksa cok yipranirsin o geldiginde. Ve lohusayken gercekten asiri duygusal oluyoruz. Uygun bir dille esin halletsin bu durumu[/QUOTE]Ayyyy benim kv konuşmasına göre 3 aylıgına gelip kalacakmış gibi görünüyor ben dayanamammm şimdiden depresyona girdim yaa bi yardımı dokanmıyo ne yemek yapabiliyo ne baska bişi sadece oturuyo sigara ve içkiyle arası süper bende tam tersiyim ya off sade masraf valla doğumdan önce gelecem çocugun odasını yapcam sonra cocugun mevlüdünde neler yapacagını konustu kesin 3 ay kalcak onları duydugumdan beri sinirlerim bozuldu hamileliğimi unuttum doğumu herseyi unuttup depresyona soktu beni ya sinirlerim bozuldu(
Oy Allah yardimcin olsun canim.. Zor bir durum gercekten.. Senin ailen de tr de mi[/QUOTE]Esim tek çocuk annen 2 haftalığına gelsin konuş bir tatsızlık çıkmasın dedim burası anneminde evi istediği kadar kalır dedi bende hayır misafir geliyor annen burası bizim evimiz dedim tartıstık şimdiden böyle yapıyor gelmeden dolduruyor esimi alttan alttan(
Anammmm ben de ikiz kız bekliyordum yaaa bi garip oldum 2 oğluşa alışamadım hala Allah sağlık versin kuzularımıza
Saol wintersun seninki de benim ki gibi mi oldu aynı? Kahve sümüksü akıntı ? İki damla pembe birde çok korkuyorumBenimde oldu canım pruloton depot diye bir iğne vurdular bence doktorunu ara o da aynı şeyi söylerse acilde yaptırıver hemen yarın da görürüsün bebişini
23 mart canım 22.hafta sonuna denk gelıyo[/QUOT
23 mart canım 22.hafta sonuna denk gelıyo
Benim 20 Mart çok endiseliyim gereksiz kendimi strese sokuyorum herşey güzel gittiği halde
Ne diyon kız ne bozugu masallahın varHaha ben bozugum cunku tayliskom sorun bende yani :))
Amin canım benim inşallahhhhhAllahım mucizelerimize uzunn sağlıklı ömürler versin arkadaşım :))
2-3 kez başka başka zamanlarda lekelenme oldu kahve 1-2 damla kırmızıSaol wintersun seninki de benim ki gibi mi oldu aynı? Kahve sümüksü akıntı ? İki damla pembe birde çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?