2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım. Acaba hangi soda doğaldır? Bimin sodası olurmu mesela? Benim yakınımda olduğundan kolayıma geliyor orası. Ama doğal maden suyu hangi marka acaba? Geçen gün san pellegrino gördüm aldım ama akıllıyım ya bir tane aldım .

hey masallah senın kvninde benimkinden geri kalır yanı yokmuş :) doğumda gelir kalır dimi[/QUOTE]
Ayyyy benim kv konuşmasına göre 3 aylıgına gelip kalacakmış gibi görünüyor ben dayanamammm şimdiden depresyona girdim yaa bi yardımı dokanmıyo ne yemek yapabiliyo ne baska bişi sadece oturuyo sigara ve içkiyle arası süper bende tam tersiyim ya off sade masraf valla doğumdan önce gelecem çocugun odasını yapcam sonra cocugun mevlüdünde neler yapacagını konustu kesin 3 ay kalcak onları duydugumdan beri sinirlerim bozuldu hamileliğimi unuttum doğumu herseyi unuttup depresyona soktu beni ya sinirlerim bozuldu (

Aaah canim ahhh ayni durumdayiz keske bi cozum yolu bulsaydim da sana da akil verebilseydim ama yok boyle gelmisler boyle gidiyorlar

Kizlar hepinize ayri ayri tesekur ederim iyi dilekleriniz icin ya bu kabuslar cok hazla goruyorum ve etkisinde kaliyorum surekli ruyada Allah korusun bebegimin basina biseyler geliyor

hey masallah senın kvninde benimkinden geri kalır yanı yokmuş :) doğumda gelir kalır dimi
Ayyyy benim kv konuşmasına göre 3 aylıgına gelip kalacakmış gibi görünüyor ben dayanamammm şimdiden depresyona girdim yaa bi yardımı dokanmıyo ne yemek yapabiliyo ne baska bişi sadece oturuyo sigara ve içkiyle arası süper bende tam tersiyim ya off sade masraf valla doğumdan önce gelecem çocugun odasını yapcam sonra cocugun mevlüdünde neler yapacagını konustu kesin 3 ay kalcak onları duydugumdan beri sinirlerim bozuldu hamileliğimi unuttum doğumu herseyi unuttup depresyona soktu beni ya sinirlerim bozuldu ([/QUOTE]
Canim esinle konus bu konuyu mutlaka. Yoksa cok yipranirsin o geldiginde. Ve lohusayken gercekten asiri duygusal oluyoruz. Uygun bir dille esin halletsin bu durumu

Benimde oldu canım pruloton depot diye bir iğne vurdular bence doktorunu ara o da aynı şeyi söylerse acilde yaptırıver hemen yarın da görürüsün bebişini

Canim esinle konus bu konuyu mutlaka. Yoksa cok yipranirsin o geldiginde. Ve lohusayken gercekten asiri duygusal oluyoruz. Uygun bir dille esin halletsin bu durumu[/QUOTE]
Esim tek çocuk annen 2 haftalığına gelsin konuş bir tatsızlık çıkmasın dedim burası anneminde evi istediği kadar kalır dedi bende hayır misafir geliyor annen burası bizim evimiz dedim tartıstık şimdiden böyle yapıyor gelmeden dolduruyor esimi alttan alttan (

Sarıkız Beypazarı bunlar çok iyi maden suları . Üzerinde maden suyu yazan hepsini gönülrahatlığıyla içebilirsin . Yeterli meyveli soda meyveli gazoz olmasın . Çünkü doğal maden suyuyla karıştırıyor insanları . Biri yapay gaz içerirler diğeri doğal minerallerden oluşuyor . Ben sevmediğim halde günde 2 tane içiyorum ve kasılmalarım eklem ağrılarım baya azaldı çok şükür

[/QUOTE]
Onane ya valla ben dedim kendi ekmegimi yoyorum sukur kimseyi ilgilendirmez diye

Canim esinle konus bu konuyu mutlaka. Yoksa cok yipranirsin o geldiginde. Ve lohusayken gercekten asiri duygusal oluyoruz. Uygun bir dille esin halletsin bu durumu
Esim tek çocuk annen 2 haftalığına gelsin konuş bir tatsızlık çıkmasın dedim burası anneminde evi istediği kadar kalır dedi bende hayır misafir geliyor annen burası bizim evimiz dedim tartıstık şimdiden böyle yapıyor gelmeden dolduruyor esimi alttan alttan ([/QUOTE]
Oy Allah yardimcin olsun canim.. Zor bir durum gercekten.. Senin ailen de tr de mi

Canim esinle konus bu konuyu mutlaka. Yoksa cok yipranirsin o geldiginde. Ve lohusayken gercekten asiri duygusal oluyoruz. Uygun bir dille esin halletsin bu durumu[/QUOTE]
Birde esimde bende birsey diyemeyelim diye tek gelmiyor 3 kişiyi daha getiriyor onların önünde beni delirtip kötü edecek ve evim okadar misafiri kaldırmaz ayrıca bu gelenler hepsi ne mutfaktan anlıyo ne temizlikten hepsi oturacak ben lohusa halimle onlara hizmet edecem kesin onların aklına girdi beraber buraya gelmeye ikna etti çünkü ben konuştuğumda direk doğuma gelmeyelim senin zaten agrın falan olur demişlerdi. Kesin herseyi benim kv organize etti delircemmm

Oy Allah yardimcin olsun canim.. Zor bir durum gercekten.. Senin ailen de tr de mi[/QUOTE]
Hayır canım ailem burda annem beni üzgün görünce oda üzülüyo bazen dayanamayıp konuşuyo ama kadın öyle bir davranıyoki hani sanki köpek havlıyo hiç dinlemiyo bizi kendi kafasındakine devam ediyo

Kizlar ben bugun doktora gittim, hersey yolundaydi, bebegimiz cok buyumus hareket ediyordu. Kesin erkek oldugunu soyledi. Kilo icin doktoru sordum, cunku kilom ayni hic almadim biraz endiseleniyordum, hersey yolunda kilo almadigin icin sanslisin dedi. Sizleri optum

Benimde oldu canım pruloton depot diye bir iğne vurdular bence doktorunu ara o da aynı şeyi söylerse acilde yaptırıver hemen yarın da görürüsün bebişini
Saol wintersun seninki de benim ki gibi mi oldu aynı? Kahve sümüksü akıntı ? İki damla pembe birde çok korkuyorum

Onane ya valla ben dedim kendi ekmegimi yoyorum sukur kimseyi ilgilendirmez diye[/QUOTE]
Aaa canım nasıl kötü bir niyet olanilir bunda kadıncağız beni ve bebeklerin sağlkğını düşünüyor yoksa hiiiiiiiiçççç sölermi ??? AAŞKOLSUNN!!
Allahım mucizelerimize uzunn sağlıklı ömürler versin arkadaşım :))
Amin canım benim inşallahhhhh
Saol wintersun seninki de benim ki gibi mi oldu aynı? Kahve sümüksü akıntı ? İki damla pembe birde çok korkuyorum
2-3 kez başka başka zamanlarda lekelenme oldu kahve 1-2 damla kırmızı
Bir kere günlük pedi dolduracak kadar kırmızı hep bu şekilde müdahale edildi çok şükür 4. Ayımız bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…