2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay benimki de yapıyor çocuk doldurmayı. Kız iyice soğudu bizden. Bana politikadan yaklaşıyordu zaten, ben kıyamıyorum nazı bana geçiyor, ama babasına tamamen buz dağı oldu
Aynen bizimkilerde öyle ağlıyorlar sürekli yazık işte ben üzülüyorum çoçuklara be günahları var olan onlara oluyor ben Allahım şaşırtmasın adaletli davranıyorum hep öyle olucam inşllah Allah yardımız olsun

Bende 1 kilo ya almışım ya almamışım benimde canım sıkıldı açıkcası doktor ıse gülüyor bana üzülüuorum diye valla özeniyorum kilo alanlara
Canim ben uzuldugumden degilde biraz endiseliydim hersey yolunda mi acaba normal mi boyle kilo almamak, ama allaha cok sukur hersey yolundaydi, aslinda sevinmemiz gerekiyor kilo almamak daha iyi

Otekivenus Canim hersey yolundaysa endişelenme hic bugunlerin tadini cikar ve pozitif düşün olumsuzlukları cekme kendine
Hem sen tedirgin olursan bebisde hisseder annesi rahat ol

Canim esinle konus bu konuyu mutlaka. Yoksa cok yipranirsin o geldiginde. Ve lohusayken gercekten asiri duygusal oluyoruz. Uygun bir dille esin halletsin bu durumu
Birde esimde bende birsey diyemeyelim diye tek gelmiyor 3 kişiyi daha getiriyor onların önünde beni delirtip kötü edecek ve evim okadar misafiri kaldırmaz ayrıca bu gelenler hepsi ne mutfaktan anlıyo ne temizlikten hepsi oturacak ben lohusa halimle onlara hizmet edecem kesin onların aklına girdi beraber buraya gelmeye ikna etti çünkü ben konuştuğumda direk doğuma gelmeyelim senin zaten agrın falan olur demişlerdi. Kesin herseyi benim kv organize etti delircemmm[/QUOTE]
Gelsin kiz sabret. Yerinden hic kalkma tam 40 gun. Bosver hizmeti. Agrin olmasa da agrim var de. Bunu yapmazsan cooook yuz bulur cooook gelirler. Lohusa halinle kimseye hizmet etmek zorunda degilsin. Senin ailen nerde peki onlar gelmiyorlar mi. Ondan once annen gelip yerlesse

Maşallah kızlar şimdi okuyup bitirebildim. Bu günüm koşuşturmayla geçti, hiç iyi geçmedi, gitarımın teli kırıldı, sonra akor aletim bozuldu, en son da annemin bana sevdiğim şeyleri yolladığı otobüs bozuldu, bir kısmı da kırılmış dağılmış bebişmi ?! Onu dinleyecek kadar sakin ortamda olmadım ki hiç şuanda bile başım çatlıyor, kızıma haftanın günlerini öğretiyorum ve delirmek üzereyim

Gelsin kiz sabret. Yerinden hic kalkma tam 40 gun. Bosver hizmeti. Agrin olmasa da agrim var de. Bunu yapmazsan cooook yuz bulur cooook gelirler. Lohusa halinle kimseye hizmet etmek zorunda degilsin. Senin ailen nerde peki onlar gelmiyorlar mi. Ondan once annen gelip yerlesse[/QUOTE]
Annem kardeslerim burda yaşıyorlar canım aramız 5 dk. Dediğin gibi yapmaya çalışacam yerimden kalkmıcam çocugumla ilgilenecem sadece. Ayyy ya ben dinlenirken kadın evimin içindeki eşyaları atarsa yada dagıtırsa gecen seferki gibi ben işteyken o eve dadanmıştı :)) ne yapcam bilmiyorum en sonunda kovacam evime yasak koycam o olacak:)

Aman sakin canım

Valla ne kayinvaldeler varmis Allah kolaylık versin :) benimki istisnalardan demekki kvmin karışma huyu hiç olmadı arkadaş gibiyız buda evliligime çok yansio tabi. Dilimİ ısiriyimbakalım biz nasıl kayinvalde olucaz

İnş daha güzel hbrlerde alırsin cnm bencede bu doktor daha olumlu konusmus ins herşey istediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…