2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Demir ilacında var kaşıntı, döküntü yan etkisi ama iki aydır kullanıyorum ilacı zaten :/

muhtemelen yediğin birşeyler etkileşime geçip alerji yapmıştır
son birkaç gündür yediklerini bi gözden geçir normalde dokunmayan şeyler gebelikte dokunabiliyor

geçmiş olsun interiorarchitect şükürler olsun önemli bir şeyi yok ki taburcu etmişler

Cok sukur canim.. Korkuttu bizi insallah bu korktuğumuzla kaliriz Rabbım kimseyi sevdikleriyle sinamasin

Kesinl
Kesinlikle öyle bende oğlumda 4 kilo almıştım Doğuma kadar ama benim tabi son 3 ay rejimle geçti şekerden dolayı belki ondandır şuandada hiç almadım bebekler sağlıklı olsunda kilo alsak da olur almasakta

Senin kv hangi gezegenden canim.. Ne isle mesguller.. Yani tamam sen geliyorsun eyvallahta baskasini getirmekte nedir.. Eşin bu durum icin ne diyor peki ona gore oneride buluncam[/QUOTE]
Anne söz konusu olduğunda susuyor napalım gelip geçici diyor o benim annem diyor nekadar kızsada sesini çıkarmıyor ama çok dolduruşa geliyor

Hayır canım ailem burda annem beni üzgün görünce oda üzülüyo bazen dayanamayıp konuşuyo ama kadın öyle bir davranıyoki hani sanki köpek havlıyo hiç dinlemiyo bizi kendi kafasındakine devam ediyo
Kiyamam ya.. ağlarsa anam ağlar sozu cok dogru.. Canim annende gelsin madem tek kalma o donemde yoksa cok bunalirsin onlarla en azindan surekli bile olmasa arada gelsin annen eviniz yakinsa. Sana nefes olur.. Kafan dagilir[/QUOTE]
Kız kardesim abla bunalacagını anladığın anda çocugu al gel kv gidene kadar bizde kal diyor onlar bile şimdiden çözüm aramaya basladılar

Evet sıcaklara tam gelicek en ağır dönemlerimiz klima başından ayrılamıcaz bu gidişle. Baş ağrısı çekiyorum geceden beri artık uykusuzluktan

Canım benim ilk hamileliğimde elimde ve ayağımda olmuştu kırmızı döküntüler ve kaşınıyordu. Hamilelik egzaması demişti doktorum aynı şey mi bilemiyorum tabi. Krem kullanmıştım bir süre sonra geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…