2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlarrr..
Dün babam rahatsizlanmis anjio yapmislar korkmayayim diye bana aksam soylediler. Gece nasil uyudum bilmiyorum dönüp durdum... Simdi yoldayiz yanina gidiyoruz
Ayy geçniş olsun canım dikaktli gidin
Cnaım çok geçmiş olsun benimde dedem şuanda anjio oluyor ben de sürekli telefon açıyorum ama Allah’ın izniyle yoktur birşey tekrar geçmiş olsun
Allah şifa versin canım sağsalim çıksın inşallah
Bende çok sıcaklıyorım canım benim ne olacak yazın halimiz acaba
Klima altı yatıcaz bol bol yada vantilatör artık
Kiz sen tam bir hamilesin masallah :) yerim onlari ben ben hep gerideyim valla karnim oyle hareket zaten hissetmiyorun
Benim bebişler kız demişlerdi ya ben arada hareket hissettiğim için içimde bir şüphe vardı erkek olabilirler mi diye kız bebişler daha narın olup geç hissediliyormuş ya nazlı nazlılarr

Allah kabul etsin canım. Aminnn

Kiz sen tam bir hamilesin masallah :) yerim onlari ben ben hep gerideyim valla karnim oyle hareket zaten hissetmiyorun
Heh yine dertlenecek birşey buldun bak kendine :) Benim de karnın Yok canım akşamları hamile oluyorm sabah birşey Yok iç karnın geniştir bir kaç aya çıkar karnın

Yerim ya masallah size :)

Gümaydın kızlar. Bugün öğlen doktor randevum var. Doktor insaf ederse bebeği göreceğim. Bazen diyor kalbi atıyor tamam iki haftaya gelirsin. Herhalde üçlü teste ve s. De gün verir.
Günaydın canım kuzucuğun hareketlerini anlatırsın geldiğinde. Kız şaka maka kocaman oldular masallah

Merhaba canım bende hiç öyle seyler olmadı çok şükür ama yan etkilerini okudunmu?

Canim cok teşekkürler.. Masallah gobusun ne guzel çıkmış ben burdayim diyor ogluslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…