2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorum ikili sonucum iyi çıktığı için son muayenede sadece başını ölçtü ve bazı ölçümler yaptı gerek görmedi 3 lü teste. İçini ferah tut tedbir amaçlı yapıyordur
Benim icim.rahat allahin izniyle de birde cocuk kardiolojisine gonderdi detayli kalp taramasi istedi. Etrafimda kimseden duymadim

Kızlar ben cildiyeden geldim kan verdim çıkmasını beklemedik yarın gidicez sabah. Doktor bir nedeni kullandığın vitaminler olabilir kullanma bunları dedi etkileyebilirmiş. Bir diğeride 100 kadının üçünde görülen bir cilt rahatsızlığı varmış karaciğerden dolayıymış. Vücut bebeği zararlı birşey gibi görüp enzim salgılarmış falan tespiti içinde kan verdim. Eğer öyleyse ilaç verecekmiş

Evet sıcaklara tam gelicek en ağır dönemlerimiz klima başından ayrılamıcaz bu gidişle. Baş ağrısı çekiyorum geceden beri artık uykusuzluktan
Ben de aynı durumdayım bugün hiç kesilmedi başağrısı.. Gözlerimi açamıyorum ,yataktan kalkamıyorum .. Geçse artık Allah’ım çok zor şu an herşey...

Geçmiş olsun..

Yarın sabah bizimde doktor kontorulumuz var boyle 3 yada 4 hafta ara verince insan daha çok heyecan ypio buyumusmu sagliklimi diye inş ıyı geçer muane. Yarın 17+5 oluyo ufakligim, heraldı yüzde 80 lik erkek tahmini yarın artık netlesir bnde daha çok adapte olurum :)

Takvimden önde mi gidiyorsun canım? Takvimlerimiz aynı ama benim 16+6 oluyor yarın. Ultrasonda 2-3 gün büyük çıkıyor ama doktor sat’ ı referans almaya devam edicez diyor.

Ben de aynı durumdayım bugün hiç kesilmedi başağrısı.. Gözlerimi açamıyorum ,yataktan kalkamıyorum .. Geçse artık Allah’ım çok zor şu an herşey...
ZrrN_90

Kızlar herşey çok güzel olacakk,heryer yeşil kuşlar kelebekler güzel havada yürüyüş yapıcaz göbişleri gere gere püfür püfür elbiseler limonatalar bide böyle düşünün :))

nasıl oluyo 4 kılo ıle hamılelık bıtırmek şoktayım:)
ben ılkınde 13 kılo aldım o da erken dogdu kızım
bıde 40ı bulsam dusunemıyorum

bunda da zaten +10 kılo ıle basladım
sonumuz Allah Hayretsin

Kızlar benim de yarın kontrolüm var 14.haftada doktor yüzde 90 kız demişti ama bugün rüyamda erkek çocuğu gördüm 14. Haftada cinsiyet öğrenip sonra değişen oldu mu yarın netleşir inşallah

Canım senin bulantıların çoktu sanırım nasılsın şimdi ?

Kızlar benim de yarın kontrolüm var 14.haftada doktor yüzde 90 kız demişti ama bugün rüyamda erkek çocuğu gördüm 14. Haftada cinsiyet öğrenip sonra değişen oldu mu yarın netleşir inşallah

Benim erken haftalarda 1 kız 1 erkek dendi hatta pipi bile gördük ultrason kağıdı bile var erkek diye,sonra iki kız hibi dendi,dün nıfty sonuçlarımız çıktı tastikledik iki kızımız olacak :))

Kendimi zor toparladım bi yürüyüşe çıktım ben canım şimdi daha iyi başım istersen sende bi çık yada balkon da otur biraz

Mayıs ayında yazlığa gidicem canım bende orda daha iyi geçiriceğimi düşünüyorum günleri. Gündüzleri bahçede yada klima altında akşam üstü denizde sabah akşamda sahil kenarında yürüyüşle inşallah rahat rahat geçer. Güzel düşünelim güzel olsun demi:)

Evet nolur güzel düşünelim,ya bu hamilelik bana iyi geldi yada kafa gitti bir iyi düşünüyorum bir iyi anlatamam her şerde bir hayır arıyorum ama bu bana çok iyi geldi nolur sizde deneyin her zaman olmasada :))

Ay bende öyleyim ya başım zonkluyoo tv nin sesine dahi dayanamıyorum bugün o derece

Kızlar bendede vardı migrenim tutuyordu ilaç fayda etmedi sade kahve anında kesti benim ağrımı arada tuttukça hemen bir sade nescafe yapıorum türk kahveside oluyormuş diyorlar ama ben hamilelikte türk kahve kokusundan tiksindim içemiyorum öneririm size günde bir kahve hakkımız var zaten

Ne güzel canım demekki iyi ama gözünle görmeden rahat edemezsin tekrardan çokk geçmiş olsun
Cok sukur gordum canim sukurler olsun iyi simdi dinleniyor.

Senin kv hangi gezegenden canim.. Ne isle mesguller.. Yani tamam sen geliyorsun eyvallahta baskasini getirmekte nedir.. Eşin bu durum icin ne diyor peki ona gore oneride buluncam
Anne söz konusu olduğunda susuyor napalım gelip geçici diyor o benim annem diyor nekadar kızsada sesini çıkarmıyor ama çok dolduruşa geliyor[/QUOTE]
Canim eşini hic karistirmicaksin o halde çünkü bu sefer sana döner durum.. Sen kv inceden inceden dize getireceksin her dedigine eyvallah cekmiceksin geldiginde de o evde senin kurallarin oldugunu hissettireceksin esin geldiginde ona bir sey soylediginde kv. Sende onu kendi silahiyla vuracaksın acite edeceksin durumunu aaa annem beni yanlis anlamis yoksa baska turlu bas edemezsin sen kv ile

Kiyamam ya.. ağlarsa anam ağlar sozu cok dogru.. Canim annende gelsin madem tek kalma o donemde yoksa cok bunalirsin onlarla en azindan surekli bile olmasa arada gelsin annen eviniz yakinsa. Sana nefes olur.. Kafan dagilir
Kız kardesim abla bunalacagını anladığın anda çocugu al gel kv gidene kadar bizde kal diyor onlar bile şimdiden çözüm aramaya basladılar[/QUOTE]
Olabilir aslinda..am iste bu sefer kv esini doldurur mu acaba yoklugunu firsat bilip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…