2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese tüm dualarımızın kabul olduğu hayırlı cumalar olsun inşallah
Gunaydin kizlarrr..
Dün babam rahatsizlanmis anjio yapmislar korkmayayim diye bana aksam soylediler. Gece nasil uyudum bilmiyorum dönüp durdum... Simdi yoldayiz yanina gidiyoruz
Çok geçmiş olsun , 2 3 hafta önce annemi aradım aradım açmadı sonra öğrendim ki fenalaşmış hastaneye kaldırmışlar duramadım atladım arabaya gittim memlekete , görünce rahatladım sen de görünce rahatlarsın Allah şifa versin

wintersun maşallar o bebişlere nasıl belli etmişler kendilerini çok tatlısınız bayıldım
Kiz sen tam bir hamilesin masallah :) yerim onlari ben ben hep gerideyim valla karnim oyle hareket zaten hissetmiyorun
Ben daha daha gerideyim bazen hissedeyim diye transa geçiyorum ama olmuyor bebişin daha gücü yetmiyor beni tekmelemeye

Hayirli cumalar canim benim Allah annecigine de tum hastalara da sifa versin insallah.. Cok zor bir durum dedigin gibi insan gormeden rahatlamiyor

Canim esinle konus bu konuyu mutlaka. Yoksa cok yipranirsin o geldiginde. Ve lohusayken gercekten asiri duygusal oluyoruz. Uygun bir dille esin halletsin bu durumu
Birde esimde bende birsey diyemeyelim diye tek gelmiyor 3 kişiyi daha getiriyor onların önünde beni delirtip kötü edecek ve evim okadar misafiri kaldırmaz ayrıca bu gelenler hepsi ne mutfaktan anlıyo ne temizlikten hepsi oturacak ben lohusa halimle onlara hizmet edecem kesin onların aklına girdi beraber buraya gelmeye ikna etti çünkü ben konuştuğumda direk doğuma gelmeyelim senin zaten agrın falan olur demişlerdi. Kesin herseyi benim kv organize etti delircemmm[/QUOTE]
Senin kv hangi gezegenden canim.. Ne isle mesguller.. Yani tamam sen geliyorsun eyvallahta baskasini getirmekte nedir.. Eşin bu durum icin ne diyor peki ona gore oneride buluncam

Oy Allah yardimcin olsun canim.. Zor bir durum gercekten.. Senin ailen de tr de mi
Hayır canım ailem burda annem beni üzgün görünce oda üzülüyo bazen dayanamayıp konuşuyo ama kadın öyle bir davranıyoki hani sanki köpek havlıyo hiç dinlemiyo bizi kendi kafasındakine devam ediyo[/QUOTE]
Kiyamam ya.. ağlarsa anam ağlar sozu cok dogru.. Canim annende gelsin madem tek kalma o donemde yoksa cok bunalirsin onlarla en azindan surekli bile olmasa arada gelsin annen eviniz yakinsa. Sana nefes olur.. Kafan dagilir

amin canm Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…