2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rapor ayri dogum iizni ayri siz malesef hepsini karistiriyorsunuz dogum izni yasal olarak 32. Haftada baslar 35. Haftaya kadar uzatilabilir
Ben muhasebeciyim cnm evet 32 haftada başlar ama 37 kadar uzatılabılır yanlız çünkü daha öncesinde bir gebelik daha geçirdim sürecleri biliyorum .toplamda 16 hafta izin kullanır anne ben doğum izni raporunu kast ederek anlattım

Burdaki lerin bi çoğu bende dahil temmuz sonu gibi doğurabiliriz bakalım o sicaklarla nası basedicez hem siş bi vücut hem ağarlasan hareketler üstüne sıcaklar yandık

Dün geceden beri bebeğimin hareketlerini daha çok hissetmeye başladım özellikle sola yattigimda ufak ufak vuruşlar geldi :) sizde sola yatıp bi dinleyin kendiniZi. Gece uykudan uyandım hissedince bidahada uykuya dalamadim
Biseyler oluyor da canim hala daha net anlamlandiramadim. Aslinda sureklilik yok o yuzden yanlis anladim diyorum. Belki de bebikdir insallah oyledir

Biseyler oluyor da canim hala daha net anlamlandiramadim. Aslinda sureklilik yok o yuzden yanlis anladim diyorum. Belki de bebikdir insallah oyledir

Aynen surekliligi yok oyuzden bnde bı dün arda arda hissettim normalde cok hareket ediyorlardır da biz ya ayakta oluoruz yada uygun pozisyonda olmuyoruz daha cok küçükler bi kaç haftaya duzenli hissederiz

benım de eskı günlerımı anımsattı cok laf oldu o plastık meme ucu krem bır hafta yara sını geçirmedi . beynıme cıvi çakıyorlar sandım ama geçti lanhınson nasıp olursa doğum öncesi alıp kullansam faydası olur demı c nm

Yoldayiz canim.kahvalti yaptik ciktik babamida simdi cikarmislar eve geciyolarmis konusamadim ya bi garip hissediyorum kendimi..

Canim cok gecmis olsun nasıl oldu baban inş düzelmiştir, sende kendini çok üzme sitres ypma inş birlikte atlatirsiniz Allah basinizdan eksik etmesin babanizi acil sifalar canım

hayırlı olsun cnm inşallah bende ögrenırım oğluma kız kardeş mı gelıyor erkek mı çok heyecannlı bir durum sağlıcakla al kucağına inşallah
Ayy evet öğrenene kadar insan çatlıyor sağlıklı olması önemli olan ama insan bir an önce bilmekte istiyor

Kizlar bir sorum olcak ikili taramamin sonucu guzeldi. Doktor bu gun uclu tarama istedi. Doktor istersen yaptir ama ben istiyorum dedi. Boyle bir durumla karsilasan varmi
Benim doktorum ikili sonucum iyi çıktığı için son muayenede sadece başını ölçtü ve bazı ölçümler yaptı gerek görmedi 3 lü teste. İçini ferah tut tedbir amaçlı yapıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…