2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar 3.aydan sonra bulantim tamamen gitmişti.simdi bir bulantim var daraliyorum bir bayginlik tuzlu ayran ictim tansiyonum dusmus olabilir diye .dus almistim cunku sicaktan mi oldum acaba..normal midir fikriniz var mi?

Canim senin hesapta bir yanlislik var gibi. Ben senden 6 gun ondeyim ben yarin 17+5 olacagim. Senin soyledigin haftayla hamilelik takvimin sanki uymuyor

Evet nolur güzel düşünelim,ya bu hamilelik bana iyi geldi yada kafa gitti bir iyi düşünüyorum bir iyi anlatamam her şerde bir hayır arıyorum ama bu bana çok iyi geldi nolur sizde deneyin her zaman olmasada :))
Süpersin canım hep böyle ol. Mutlu anne mutlu bebek getirir

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Cok gecmis olsun canim. Allah hayirli sifa versin

Canim cok gecmis olsun nasıl oldu baban inş düzelmiştir, sende kendini çok üzme sitres ypma inş birlikte atlatirsiniz Allah basinizdan eksik etmesin babanizi acil sifalar canım

interiorarchitect geçmiş olsun inşallah.. Rabbim şifa versin.
Hepinize cok tesekkur ediyorum.. Tzadkiel canim cok sukur dinleniyor simdi iyi sukurler olsun icim rahat etti.. Bana kalacak misin dedi gidim mi dedim gülerek yok yok esyani getirdin mi dedi kal kal dedi icim gitti ya zaten hamileyim duygusalim iyice duygusala bagladim galiba... Rabbim hic kimseyi sevdikleriyle sinamasin..

Kızlar 15 haftalık hamileyim. Dün akşam karnımın alt kısmında az önce de belimde ağrı başladı.
Yarın kontrolüm var. Sizde de oldu mu böyle bir şey?

Kizlar 3.aydan sonra bulantim tamamen gitmişti.simdi bir bulantim var daraliyorum bir bayginlik tuzlu ayran ictim tansiyonum dusmus olabilir diye .dus almistim cunku sicaktan mi oldum acaba..normal midir fikriniz var mi?
Canım bende duştan çıkınca kendimi kötü hissediyorum. Evde tekken duşa girme. Bi yorgunluk bi baygınlık hali oluyo. Sebebini bende anlamıyorum ama galiba sıcak sudan kan basıncımız yükseliyomuş. Kış ayında ılık suylada duş alamıyorum ben sıcak olucak o su yoksa titriyorum. Büyük ihtimal o sıcak su yapıyo onu

Saol canim cevabin icin şükür gecti biraz ama mideme agri oturdu simdide hafiften..dedigin gibi sicaktan oluyor diye dusunuyorum ben de..yalnizken girmiyorum zaten cesaret edemiyrm..

Soğuk bişeler yiyip içtiysen olur canım mideni üşütmüş olabilirsin bide idrar y. Enf. Bulantı yapabiliyomuş ona baktr

Saol canim cevabin icin şükür gecti biraz ama mideme agri oturdu simdide hafiften..dedigin gibi sicaktan oluyor diye dusunuyorum ben de..yalnizken girmiyorum zaten cesaret edemiyrm..
Şuan vücudumuzun en hassas noktası mide. yemekten stresten uyku duzenınden bebegın baskısından herseyden etkilenen nokta orası. Sabredicez artık midemize ama gönlun rahat olsun canım

Kızlar 15 haftalık hamileyim. Dün akşam karnımın alt kısmında az önce de belimde ağrı başladı.
Yarın kontrolüm var. Sizde de oldu mu böyle bir şey?
Bnim kasiklarimda oluyor genelde canim agrinim siddeti ve suresi onemli..cok mu agriyor birden girip.hafiften girip geciyor mu

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kisa zamanda hepsi geçer gider

Şuan vücudumuzun en hassas noktası mide. yemekten stresten uyku duzenınden bebegın baskısından herseyden etkilenen nokta orası. Sabredicez artık midemize ama gönlun rahat olsun canım
Bugunumuze sukurler olsun canim aynen öyle bebislerimiz iyi olsunlar da sabır ederiz tabi..ama insan kendini bir kenara birakip acaba ona mi birsey oldu diye düşünüyor sadece

Bugunumuze sukurler olsun canim aynen öyle bebislerimiz iyi olsunlar da sabır ederiz tabi..ama insan kendini bir kenara birakip acaba ona mi birsey oldu diye düşünüyor sadece
Kesinlikle öyle acaba bişey oluyoda bu bi belirtimi diye düşünüyoruz. Ama onlar çok güçlü inşallah sağ sağlim alıcaz kucaklarımıza :)

Ayh ben okurken gözlerim doldu bende babama çok duskunum Allah onlara çook uzun ömür versin cnm içini ferah tut sağlık herseyin başı gerisi hikaye

Canım ozaman yaşım kötü günlerdi 4 aylıkken boşanma oldu ondan sonrada şekerin yükselti diyet yaptım 8 aylık ken Doğum yaptım birde ondan heralde Bugun tartıldım öğlen 2 kilo ya yakın almışım

Canim senin hesapta bir yanlislik var gibi. Ben senden 6 gun ondeyim ben yarin 17+5 olacagim. Senin soyledigin haftayla hamilelik takvimin sanki uymuyor

Canim benim hesap tarihine göre bebek 6 gun önden gidiyo doktor ultrason olcusüne göre hafta gün tarihı verdi ama burda degişıklık ypmadim

Geldim canlarım. Yemek ve okul çıkışı sonrası etraflıca dönücem. Kaçamak kısa öz yazıyorum şimdi.
rofleli_kedi , D _Depply_ , anasınınkızı etiketleyemedim. Bursa anneleri: medikabile gittim çooook tatlı doktordu çok etraflıca ilgilendi kalbime kadar baktı orda karar kılıyorum ben sonunadek.
Bebiş 15.7 sm, 186 gram. Kesin erkek
Kötü haber bebiş kadar da miyomum var için kan dolu, kanama yapma ihtimali var, bundan başka gebelik yapamam doğumdan sonra ameliyat gerekecektir. Akşam gelicem canlarım

Oy canım benim çok geçmiş olsun nasıl bir daha Doğum yapamazsın gelince anlat iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…