- 21 Ağustos 2017
- 1.720
- 3.873
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #18.461
Nıfty sonucunuz ne kadar sürede sonuçlandı acabaBenim erken haftalarda 1 kız 1 erkek dendi hatta pipi bile gördük ultrason kağıdı bile var erkek diye,sonra iki kız hibi dendi,dün nıfty sonuçlarımız çıktı tastikledik iki kızımız olacak :))
Geldim canlarım. Yemek ve okul çıkışı sonrası etraflıca dönücem. Kaçamak kısa öz yazıyorum şimdi.
@rofleli_kedi , @_Depply_ , anasınınkızı etiketleyemedim. Bursa anneleri: medikabile gittim çooook tatlı doktordu çok etraflıca ilgilendi kalbime kadar baktı orda karar kılıyorum ben sonunadek.
Bebiş 15.7 sm, 186 gram. Kesin erkek
Kötü haber bebiş kadar da miyomum var için kan dolu, kanama yapma ihtimali var, bundan başka gebelik yapamam doğumdan sonra ameliyat gerekecektir. Akşam gelicem canlarım
Miyom rahmin neresinde canım dr ne ddiGeldim canlarım. Yemek ve okul çıkışı sonrası etraflıca dönücem. Kaçamak kısa öz yazıyorum şimdi.
@rofleli_kedi , @_Depply_ , anasınınkızı etiketleyemedim. Bursa anneleri: medikabile gittim çooook tatlı doktordu çok etraflıca ilgilendi kalbime kadar baktı orda karar kılıyorum ben sonunadek.
Kötü haber bebiş kadar da miyomum var için kan dolu, kanama yapma ihtimali var, bundan başka gebelik yapamam doğumdan sonra ameliyat gerekecektir. Akşam gelicem canlarım
Oktay beye mi gittin canım sağlıkla gelsin bebişin kanama olmadan biter gider inşallah detayları bekliyorumGeldim canlarım. Yemek ve okul çıkışı sonrası etraflıca dönücem. Kaçamak kısa öz yazıyorum şimdi.
Canim idrar yollari icin ilacli filmi ilk defa duydum. Idrar yollarinda tikaniklik olup olmadigini mi anlamaya calisiyorlar. Bir arkadasimda olmustu. Idrar yollarinin darligindan dolayi mesaneyi tam bosaltamiyordu ve hep enfeksiyon geciriyordu. Senin enfeksiyon gecmedigi icin ileri bir tetkik istemis olabilirler. Buyuk ihtimal hamile oldugun icin sana daha fazla verebilecekleri antibiyotik kalmamis olabilir. Ama doktoruna sormadan asla kabul etme. Hatta bi kac doktora sor derim. Maalesef tekine guvenilmiyor. Rontgen hemen verilebilecek bir karar degil benceKızlar bişi sorucam ben idrar enfeksiyonu içn sabah akşam igne oluyorum bahsetmiştim, üroloji iğneler bittikten sonra ilaçlı film cekilmeniz gerekio falan dedi bana çok saçma gldi idrar kulturu tekrar istemesi gerekirken film ne ya üstelik hamile oldugumu biliyo bi fikri olan varmı yarin kadın dogumcuma da bahsedicem E Egepam bu konuda bi fikrin varmı cnm
Canim senin dogum sezeryan mi normal mi olacak. Sezeryanda myomu cikartabiliyorlar.Geldim canlarım. Yemek ve okul çıkışı sonrası etraflıca dönücem. Kaçamak kısa öz yazıyorum şimdi.
Ozcan beye gidiyorum yani cok konuskan bir doktor degil ama iyi bir doktor.Gata da kime gidiyorsun acaba memnun musun doktorundan nasıl biri
7 iş günü dediler ama 5 günde çıktıNıfty sonucunuz ne kadar sürede sonuçlandı acaba
Insallah ya oynasa hah derim keyfi yerinde simdi anca allaha emanet doktora gitmeden bilemiyoruzBi kaç hafta içinde netleşir iinşallah da bizlerinde kafa rahat eder
Çok geçmiş olsun canım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Çok korkarım ya ben uzaktayken babama bit şey olursa diye. Rabbim bir daha bu imtihanı yaşatmasın canım. Baban uzun seneler dedelik etsin torunlarınaCok sukur canim.. Korkuttu bizi insallah bu korktuğumuzla kaliriz Rabbım kimseyi sevdikleriyle sinamasin
Oyy maşallah koca adam olmuş annesi Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Benimde 08.03 te randevum benim oğluşumda bukadar olmuştur
Teyzeleri ablaları oğluşum büyümüş
Sizin bebişler nasıl
Benım anlamadığım iğnelerin yararı olup olmadığı anlayabilmek için önce bi tahlil istemesi gerekır . İğne fayda etmesse diyemi söyledi anlamadımki ama kabul etmem yani geçmesse başka uroloji bulurum tabi umarim buna gerek kalmaz inş geçerrrrCanim idrar yollari icin ilacli filmi ilk defa duydum. Idrar yollarinda tikaniklik olup olmadigini mi anlamaya calisiyorlar. Bir arkadasimda olmustu. Idrar yollarinin darligindan dolayi mesaneyi tam bosaltamiyordu ve hep enfeksiyon geciriyordu. Senin enfeksiyon gecmedigi icin ileri bir tetkik istemis olabilirler. Buyuk ihtimal hamile oldugun icin sana daha fazla verebilecekleri antibiyotik kalmamis olabilir. Ama doktoruna sormadan asla kabul etme. Hatta bi kac doktora sor derim. Maalesef tekine guvenilmiyor. Rontgen hemen verilebilecek bir karar degil bence
Canim eşini hic karistirmicaksin o halde çünkü bu sefer sana döner durum.. Sen kv inceden inceden dize getireceksin her dedigine eyvallah cekmiceksin geldiginde de o evde senin kurallarin oldugunu hissettireceksin esin geldiginde ona bir sey soylediginde kv. Sende onu kendi silahiyla vuracaksın acite edeceksin durumunu aaa annem beni yanlis anlamis yoksa baska turlu bas edemezsin sen kv ileCok sukur gordum canim sukurler olsun iyi simdi dinleniyor.
Anne söz konusu olduğunda susuyor napalım gelip geçici diyor o benim annem diyor nekadar kızsada sesini çıkarmıyor ama çok dolduruşa geliyor
Benim de ara ara kasıklarımda alt karnımda ağrı oluyor , doktorum bunun normal olduğunu söylemişti bebiş büyüdüğü için Bağlar geriliyormuş, kanama eşlik etmezse ve ağrı geçiciyse endişe etme demiştiKızlar 15 haftalık hamileyim. Dün akşam karnımın alt kısmında az önce de belimde ağrı başladı.
Yarın kontrolüm var. Sizde de oldu mu böyle bir şey?
Olmuştur valla hızla büyüyor bebişlerimizOyy maşallah koca adam olmuş annesi Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Benimde 08.03 te randevum benim oğluşumda bukadar olmuştur
Bende hiç duymadım peki sordunuz mu neden istiyorsunuz diye bir sorun mu var diye sorardım benBenim icim.rahat allahin izniyle de birde cocuk kardiolojisine gonderdi detayli kalp taramasi istedi. Etrafimda kimseden duymadim
Bebeğinizin sağlıklı olmasına çok sevindim Allah ona daha da sağlık versin , çocuklarınızı size bağışlasın. Çok geçmiş olsun inşallah sorunsuzca atlatırsınız bu süreciGeldim canlarım. Yemek ve okul çıkışı sonrası etraflıca dönücem. Kaçamak kısa öz yazıyorum şimdi.
Bebişe maşallah diyecektim bulamadım arkadaşın alıntısında gördüm maşallah delikanlı olmuş:)))Olmuştur valla hızla büyüyor bebişlerimiz
Insallah 37. Haftaya kadar rahat rahat calisiriz :)Ben muhasebeciyim cnm evet 32 haftada başlar ama 37 kadar uzatılabılır yanlız çünkü daha öncesinde bir gebelik daha geçirdim sürecleri biliyorum .toplamda 16 hafta izin kullanır anneben doğum izni raporunu kast ederek anlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?