2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah canim. Igneler bittikten hemen sonra kultur yapilirsa temiz cikar. Tedavi bittikten sonra 3 gun beklemek lazim. O zaman kultur yaptir bi bakalim temiz cikacak mi. Urologlar ilac dayamaya bayiliyorlar. Enfeksiyon icin kadin dogum doktorundan da destek alabilirsin canim. Insallah tez zamanda atlatirsin

Olabilir aslinda..am iste bu sefer kv esini doldurur mu acaba yoklugunu firsat bilip[/QUOTE]
Öyle yapmaya basladım canım onun taktiklerine bakıp uygulamaya basladım işe yarıyor galiba savaş başladı haydi hayırlısı :)[/QUOTE]
En iyisi canim cunku esin onun dilinden anliyo annesi o dili ogretmis o yuzden onun gibi olursan sende rahat edersin esinde mutsuz olmaz

Olabilir aslinda..am iste bu sefer kv esini doldurur mu acaba yoklugunu firsat bilip[/QUOTE]
Öyle yapmaya basladım canım onun taktiklerine bakıp uygulamaya basladım işe yarıyor galiba savaş başladı haydi hayırlısı :)[/QUOTE]
Sizi okuyunca çok şaşırıyorum bizm kv falan çekinir benden dominantm baya ben cadı bir gelinim sanırım

İnş cnm, verilen her ilacı kadın dogumcumdan onay alarak kullanıyorum ztn kulturu ve böbrek ultrasonunu kadın dogumcum istedi bobrek ultrasonu temiz cikmişti. Yarın sadece film konusunu kendisine solicem.

Çok teşekkür ederim. Ben de 15 haftalık hamileyim dün akşam başladı ve bugün sık sık oldu o yüzden tedirgin oldum. Yarın kontrolüm var İnşallah güzel haberler alırım.
Allah hepimize sağlıklı şekilde kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin

Kizlar 3.aydan sonra bulantim tamamen gitmişti.simdi bir bulantim var daraliyorum bir bayginlik tuzlu ayran ictim tansiyonum dusmus olabilir diye .dus almistim cunku sicaktan mi oldum acaba..normal midir fikriniz var mi?
Ara sıra oluyor canım. Bende de oluyor, yemek yiyince geçiyor. Kansızlık yada tansiyon

Oy canım benim çok geçmiş olsun nasıl bir daha Doğum yapamazsın gelince anlat iyice
Sağol canım. Durumunu şakaya alma dedi, bununls dükkânı kapatıyoruz gerçekten rahmin kaldırmaz dedi bir gebelik daha.

bebeğin iyimis ne güzel inş kanama falan olmadan sağlıkla doğurursun canım. Ztn ikinci çocuğun olucak bi daha hamile kalamam diyede üzülme, Allah olmayanlara versin.
Öyle canım ikinci de hep üç çocuğa odaklandık biz. Çok üzüldüm. Ne yapalım şuanda tek derdimiz karnımızdakileri dünyaya getirmek zaten. Gerisinde tedavi olurum inşallah
Miyom rahmin neresinde canım dr ne ddi
Arka duvarında canım. Çocukla yan yana, ikiz gibi duruyor aynı büyüklükte

Oktay beye mi gittin canım sağlıkla gelsin bebişin kanama olmadan biter gider inşallah detayları bekliyorum
Sağol canım. Burhan Yıldırıma gittim. Demir ilacı yazmak isterken evde var dedim, midemi bulandırdı içemedim. P zaman ilacın denemelşk kutusunu vetdi, iki gün bunu iç, iyi gelirse içersin dedi. Telefonunu verdi. Maddi durumumuzu sordu, her şekilde indirim yaptıracağım sana dedi. Sezeryan 3000 tl, burdan acille benle gidecez dedi, 1950 olacak, 10% indirim de ben yaptıracağım dedi. Çok sevdim o kadar içten ilgilendi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…