2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım inşallah kontrolünde de her şey yolundadır

Canım çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın kuzunu inşllah miyomunda Doğum sonrası rahat tedavi olursun inşllah

Olabilir aslinda..am iste bu sefer kv esini doldurur mu acaba yoklugunu firsat bilip
Öyle yapmaya basladım canım onun taktiklerine bakıp uygulamaya basladım işe yarıyor galiba savaş başladı haydi hayırlısı :)[/QUOTE]
Sizi okuyunca çok şaşırıyorum bizm kv falan çekinir benden dominantm baya ben cadı bir gelinim sanırım [/QUOTE]
Bana söyle bakim neler yapıyorsun ne tür cadılıklar? Ben beceremiyorum ama öğrenmem lazım kanser olmadan :))

Nesrinay86 canım Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin korkma kendini strese sokma sakın bu senenin bebişleri nazlı geliyor. Allahın izniyle hepimiz ağustosa kadar güzel haberlerle gelecez

Öyle yapmaya basladım canım onun taktiklerine bakıp uygulamaya basladım işe yarıyor galiba savaş başladı haydi hayırlısı :)
Sizi okuyunca çok şaşırıyorum bizm kv falan çekinir benden dominantm baya ben cadı bir gelinim sanırım [/QUOTE]
Bana söyle bakim neler yapıyorsun ne tür cadılıklar? Ben beceremiyorum ama öğrenmem lazım kanser olmadan :))[/QUOTE]
Kaynanaya kaynanalk yapıyorum :) evlenmeden öncede böyleydim çok açık sözlüym bişeye canım skldğı zaman hemen söylerim hiç içime atmam bide dilim çok sivridir laf altnda kalmam bazen laf vururm canım sklnca ama eşimde bişe demiyo evin tek erkek evladı ama beni hep baş üstünde tutar sağolsun o yüzdende bana bişe demeye kalksalar eşim atlar hemen susturur en baştan baskınlığını hissettirmen lazm

Ayh canım benim Allahın işi belli olmaz Allah gönlünuze göre versin ama bebein sağlıklı sen öylesin bunları düşün morelini yüksek tut

Sezeryan canım. Sordum onu , hazır ameliyat olurken alsanız dedim? Kanamaya çok müsait dedi, çok tehlikeli yapmam dedi.
Benim bir akrabamin sezeryan olurken myomlari alindi ordan aklima geldi. Ama seninki farkli demekki. Onemli olan saglik hic kafana takma. Allah dermansiz dert vermesin canim

Canım çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına alırsın kuzunu inşllah miyomunda Doğum sonrası rahat tedavi olursun inşllah

Nesrinay86 canım çok geçmiş olsun,inşallah hamileliğini sıkıntısız geçirirsin

Nesrinay86 canım Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin korkma kendini strese sokma sakın bu senenin bebişleri nazlı geliyor. Allahın izniyle hepimiz ağustosa kadar güzel haberlerle gelecez
Sağolun kızlar. Aynen ya bu ne , türlü türlü huyla geliyorlar . Neyse gelsinler hele bir, sorarız onlara

Ayh canım benim Allahın işi belli olmaz Allah gönlünuze göre versin ama bebein sağlıklı sen öylesin bunları düşün morelini yüksek tut
Öyle canım. Olacağın önüne geçemiyoruz elimden dua etmek gelir ancak. İnşallh sağlıkla dayanırız ağustosa kadar. Temmuz ortasına da razıyım

İnşallah canım. Çok sağ ol.
Cinsiyet belli olur mu acaba?
1 ay önce kıza benziyor ama henüz kesin bir şey söylemek için erken demişti
Son iki gidişimde de bana da erkek gibi dedi ama son gittiğimde tam göstermedi ufaklık, yine de erkek gibi dedi hoca , bence artık söyleyebilir görebilirse ama bir şeyler yemeden girme çikolata falan ye girmeden önce . Ben aç gitmiştim yiyememiştim sıpayı uyandıramadık hoca da aç mısın diye şakayla karışık kızdı

Tamam canım. Çok sağ ol ❤
İnşallah yarın güzel haberlerle gelirim

interiorarchitect canim cok gecmis olsun.
Allah babana sifa versin..seni cok iyi anliyorum ben de aileme cok düşkünüm duygusalligini cok cok iyi anliyorum.elinden gelen dua etmek canim.kndini üzme rabbim beterinden korusun..
Cok cok teşekkür ederim canim
Canimm cok sukur yerim cok uzak degil grldim gördüm icim rahatladi.. Cok uzak olsaydim herhalde yerdim kendimi...
interiorarchitect canım yeni okudum mesajı,çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin
Amin canimmm... Cok cok teşekkür ederim

Cok hecmis olsun canim insallah iyi olur peki kotu birsey olmazmis demi gerci benim arkadasimdada vardi saglikla kucagina aldi insallah sende hepimizde aliriz canim dualarimdasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…