2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok endişe ediyorum sanki bişi oldu içimde değil gibi korkuyorum
Böyle düşünerek zaman geçmez. İkinci hamileliginde bile hala hissedemeyenler varsa bu normaldir diyerek kendini rahatlatmaya çalış. Kendini ve bebişini gereksiz evhamlar ile üzme İçinde o içinde. Keyif yapıyor sıpa :)))

Sordum genelde bu aralar hastalarindan istiyormus
Hmm bu aralar ?
Doktorunun cevabı tatmin edici değil ama ayrıntıyı anlatıp kafanı karıştırmamak için öyle söylemiş olabilir. Dediklerini yaptınız mı veya ne zaman yapacaksınız peki

Hmm bu aralar ?
Doktorunun cevabı tatmin edici değil ama ayrıntıyı anlatıp kafanı karıştırmamak için öyle söylemiş olabilir. Dediklerini yaptınız mı veya ne zaman yapacaksınız peki
18 haftadan sonra yaptiriyormus tabi benim randevum taa nisanda orda randevuyu aldigim kiside detayli kalp ultrasonu cekiyoruz cogunda bisey cikmiyor dedi

18 haftadan sonra yaptiriyormus tabi benim randevum taa nisanda orda randevuyu aldigim kiside detayli kalp ultrasonu cekiyoruz cogunda bisey cikmiyor dedi
Doktorun fazla tedbirli galiba canım.
Ama bu iyi birşey benimki de 3lü yaptırsa hayır demezdim doğrusu umarım hepimiz için herşey yolunda gider :)

Doktorun fazla tedbirli galiba canım.
Ama bu iyi birşey benimki de 3lü yaptırsa hayır demezdim doğrusu umarım hepimiz için herşey yolunda gider :)
Doktor bana bu testler istege bagli dedi ama ikili iyi cikmasina ragmen ucluyude istedi o isteyince bi bildigi vardir dedim nasil olsa bir kan veriyorum diye ikiletmedim. Belki agzinla istesen yaptirir

Cok hecmis olsun canim insallah iyi olur peki kotu birsey olmazmis demi gerci benim arkadasimdada vardi saglikla kucagina aldi insallah sende hepimizde aliriz canim dualarimdasin
Sağol canım. Kanama olabilir dedi miyomda. Ama o ne derecede tehlikeli olur sormak aklıma gelmedi

Çok endişe ediyorum sanki bişi oldu içimde değil gibi korkuyorum
Arkadaşım yeni doğurdu 20. Haftada hissetti. Yok kuzum bebişin gidecek yerimi var, orda. İlk baş damar atması gibi oluyor, belki de sen hareket halindeyken yapıyor ondan farketmiyorsun

Sizi okuyunca çok şaşırıyorum bizm kv falan çekinir benden dominantm baya ben cadı bir gelinim sanırım
Bana söyle bakim neler yapıyorsun ne tür cadılıklar? Ben beceremiyorum ama öğrenmem lazım kanser olmadan :))[/QUOTE]
Kaynanaya kaynanalk yapıyorum :) evlenmeden öncede böyleydim çok açık sözlüym bişeye canım skldğı zaman hemen söylerim hiç içime atmam bide dilim çok sivridir laf altnda kalmam bazen laf vururm canım sklnca ama eşimde bişe demiyo evin tek erkek evladı ama beni hep baş üstünde tutar sağolsun o yüzdende bana bişe demeye kalksalar eşim atlar hemen susturur en baştan baskınlığını hissettirmen lazm[/QUOTE]
Ben ilk baştan onu yapmadığım için pek şansım yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…