2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı akşamlar uyuyamama sorunu bendede var,bacağımda ara ara kaşıntı ve döküntü oda oluyor kanamaların üstüne hala kahve akıntım var.Gelmiyor tam geçti diyorum ama yinedr geliyor.Yarın kontrolüm var inşallah kanama alanım kapanmıştır

Geçmiş olsun ,inşallah kapanmıştır. Kanama alanı kaç mm-di, söyledilermi?

bizim 2li taramamız temiz çıktı ama son kontrolde dr 4lü tarama yapacağını söyledi 3lü olmayacak sanırım

Nesrinay86 canim cok gecmis olsun.Bunda da vardir bir hayır..hamisligini sağlıkla tamamla bebisini saglikla kucagina al ins.gerisi ni düşünme Rabbim onu da bir yola koymuştur en hayirlisini versin ins.

Nesrinay86 inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Teşekkür ederim canım

Nesrinay86 canim cok gecmis olsun.Bunda da vardir bir hayır..hamisligini sağlıkla tamamla bebisini saglikla kucagina al ins.gerisi ni düşünme Rabbim onu da bir yola koymuştur en hayirlisini versin ins.
Düşünmemeye çalışıyorum canım. Aynen ben de Allahın bizim için en iyisini seçtiğine inanıyorum. Oğluşumu kucağıma alayım da,biz anneler dayanıklıyızdır bu da geçer.

Gunaydin kizlar sistem anca hata veriyodu bi turlu yazamadim interiorarchitect canim gelmis gecmis olsun insallah baba sevgisinin bu kadar yogunlugunu bilmiyorum acikcasi cokbozendim aranizdaki sevgi bagina masaalah
Nesrinay86 sana da gecmis olsun canim su aninin tadini cikar kafana takipta zehretme kendine herseyin bi sirasi zamani vardir
Okuduklarimi unuttum yaklasik 40 sayfayi hizli hizli gectim :/
Benim ikinci sipa bu o yuzden bazen hareketlerini hissedebiliyorum bu hafta basindan bu yana bazen kelebek kanadi bazen hafif durtme bazen de karnimda halay ceken biri varmis gibi hissediyorum her bebek farkli herkes ayni haftalarda hissedecek diye bisey yok o yuzden keyfinizi kacirmayin guzel hafta sonlari....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…