2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebeğe bakarken gördü galiba değil mi miyomu ? ben ilk hamile kaldıgımda keseyi görmek için gittiğimde miyomun var demişti ama sonra tekrar hiç bahsetmedi acaba görmediği için mi bahsetmedi aklımdaydı kontrole gittiğimde soracaktım ama sana bir sormak istedim

Gunaydinlar,
Benim ilk hamileligimde vardi miyom kizlar.gebelik hormonlariyla birlikte kimi buyuyor kimi ise kuculuyor hatta yok oluyor.takip edilip ona gore doguma giriliyor.sukur benimki kuculmustu.bunda ise hic bahsetmediler.hayirlisiyla kucagina al @nesrinay86.sonra myomdan kirtulmak kolay.

Günaydınn

Nesrinay86 tek bir doktor görüşüyle hareket etme derim ben
bu aya kadar hem burda hem kendi memleketinde dr gittin hiç biri bir şey demedi
belki bu doktor evham yapmış olabilir
tek bir muayene ile direk bir çocuğum daha olmaz diye düşünüp kendini üzme

basbelasiyim bende rüyamda erkek bebek doğurudm 111 cm boyu olan diyorum ki baba uzun dayı uzun bunun uzun olması normal ama yanımızda 1 tane mavi takım vardı onun haricinde emzik bile pembeydi çocuğa pembeleri giydirdik hep

Masallah 111 cm gayet iyi bir rakam hahah :) kiz niue oyle pembis kaldi yavrumun herseyi :)))

Masallah 111 cm gayet iyi bir rakam hahah :) kiz niue oyle pembis kaldi yavrumun herseyi :)))

hahhahhaha tabii ben direk askere göndercektim ama

ya hep kız diye alıyoruz bir şeyleri diyorum ki erkek çıkarsa ne yapcaz bilinçaltımda kaldı herhalde

senin kv de konuştuk konuştuk kadın rüyalarına girdi hayır olsun

Kiz ne konussak kabus gibi ruyamiza giriyor :) ayy allah korusun kiz oyle birseyi teklif dahi etse parcalarim heralde al oglunu git derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…