2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım bekliyoruz güzel haberlerini
Geldim canım. Doktor emin olamadı ama kıza benziyor dedi yine. Haftaya yine çağırdı.
Bu arada bağırsakta parlaklık var dedi o biraz kafamı kurcaladı.
Down sendromunda da olurmuş bu belirti ama içeride kanama olduysa bebem onu yutmuş da olabilir dedi.
2li tarama sonuçları iyi çıkmıştı. Haftaya yine bi bakacak bakalım inşallah önemli bir şey değildir.

Sağol canım, sitede yenilenme oldu gibi, ondan olmuştur. Şuan bebişe odaklanıyorum öbürünü düşünmemeye çalışıyorum

Nesrinay86 çok geçmiş olsun sağlıcakla al bebeğini kucağına sonra herşey çözülür..
Teşekkür ederim canım. Aynen doğru, bebeğimi kucağıma alayım da gerisi allahın taktiri.

Günaydın annişler musmutlu hafta sonu olsun hepimiz için
Nesrinay86 canım çok geçmiş olsun, hiç takma bence geçecek haberin bile olmadan inşallah
Günaydın canım , teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi geçer , yavrumu kuçağıma alırım.
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım.

Evet canım bebeğe bakarken gördü ama önceden vardı, sana hiç söylemedilermi dedi. Ben de hayır dedim. Hiç rahatsızlığım olmadı ki benim, miyom olunca kanama filan olur, ne ağrı ne bir şey hissetmedim

Güzelmiş rüyan. Direk 2 yaş giydirirsin nolucak )))))))))
Aslında çok haklısın, bunca doktor gezdim ben. Ama ultrasonda gösterdi bak bu bebektir bu miyomdur gözümle açıkca gördüm orda yuvarlak kese gibi şeyi. Bebek kadardı. Ne bileyim ya, Allah isterse neler verir

Hanımlar merhaba 5 gündür gece gündüz geçmeyen şiddetli bir baş ağrım var arada parol da içiyorum ama yok gecmiyor .. Benim gibi olan varmı yada yasayan napayım sizceee
Benimde şiddetli baş ağrılarım oluyo ama hamilelik öncesi de vardı,içinde kafein bulunan ağrı kesiciler anca geçiriyordu şimdi parole kaldım .nescafe içmeyi deneyebilirsin kafein iyi geliyo baktın çok geçmiyo doktorunla görüşüp parolun serumla verilen şekli var hastaneye gidip onu yaptırabilirsin..ilaç içmekten daha çok etki ediyo

Niye olduğu hakkında hiç bilgim yok ama inşallah önemli bir şey değildir , demek prenses geliyor bir tane daha

Hayırlı olsun canım oğlun sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah..doktorunu ısındıgına sevindim. Bende detaylıdan sonra Esentepede bir doktora gitmek isyiyorum bakalım. Miyom bir cok hamilede var sen zaten sürekli doktor kontrolünde olacağın için bir sıkıntı olmaz Allahın izniyle inşallah

O parlaklıl ilk başlarda çok görülen birseymiş. Sonra geciyor o durum sıkma canını derim. Usg cihazında nasıl görebildi ki detaylı usg ye girdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…