2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

QueenOfEagle , ocakta arkadaşım doğum yaptı, alalım bunu diyorlardı, başında ve karnında parlaklık var, birikinti var, sağlıksız çocuk olacak dendi , aldırmadı. İnanın o kadar sağlıklı ve güzel bebek ki. Yenidoğanlar biraz buruşuk olur ya, bu yeni doğduğu anda bile çok güzel bebekdi. Sağlığında da birşeyi yok şükür.

interiorarchitect canım şimdi okudum çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin babacığına

Nesrinay86 Allah karnındakine sağlık versin canım her şeyin hayırlısı inşaallah

Nesrinay86 yeni okuyorum senin yazdıklarını geçmiş olsun bunları düşünme sagsaglim evladına kavuş insallah

Nesrinay86 canim insallah kotu senaryonun hic biri olmaz sen simdi bunu hic dusunme bebisini saglikla kucagina al insallah o myomda kaybolur gider
Çok sağolun kızlar, iyiki varsınız. Çoğu hamilelerde oluyormuş demeniz içimi rahatlattı. Bir kadına daha da anne olamazsın denmesi çok acı bir şey. Her ne kadar çocuğum olmuş da olsa yine ağır geliyor. Ama madem çoğunda oluyormuş bir umut, belki küçülür, belki ameliyata grrek kalmadan tedavi olurum içime güven, umut doldu. İyiki varsınız canlarım.

Çok geçmiş olsun canim, sen içini ferah tut, herşey hallolur sağlık sıhhatle kucağına al bebeğin insallah

Kızlar bugün kontrolumuz vrdi, oğlum olacağı yüzde 80 dı artık yüzde yüz oldu :)) 8 gün önde gidiomus 18+1 gorunuomus, oglum 216 gr 17 Cm olmuş inş saglikla gelir hepimizin çocukları doktor 4 lü test ve tam kan sayımı kan verdim sonuçlar 1 kaç güne cikicak inş . Cok güzel uzun bu muaneydi Cameraya çektik çok harektlydi :)) şimdi alta resmi ekliyorum.

Masaallah canim ya ♡♡♡ beslenmen nasil onde gidiyor bizde senden bilgi alaim :)

Gozun aydin canim sukur kurtulmussun :) prensesimizinde kaderi guzel olur insallah♡♡♡

Masaallah canim ya ♡♡♡ beslenmen nasil onde gidiyor bizde senden bilgi alaim :)

Canim valla kahvltida yumurtayı sütü eksik etmiyorum ceviz yiyorum oglen kizima yaptığım corbalardan aksam da normal her zmn yptigim yemekleri ypiorum et sebze vs. ama ben yesilligide çok severim bu arada brokoli çok yiyorum kerevizde öyle ve çok su iciyorum gün içinde meyve yemeyede özen gosteriorum bnce sizde bunları yapiosunuzdur cnm ekstra yptigim bişi yok

Bu arada 4lü test yaptracaktm ondanda vazgeçtim dr da aldrmayı düşünmeyeceksen yaptrma ddi

Bende sadece ikili yaptırdım birde ayrıntılı ultrason yaptırcam diğerini yaptiricam bende doktorumla konuştum imzaladim kağıt dokturmda nekadar çok test okadar kafa karışıklığı diyor

Bende sadece ikili yaptırdım birde ayrıntılı ultrason yaptırcam diğerini yaptiricam bende doktorumla konuştum imzaladim kağıt dokturmda nekadar çok test okadar kafa karışıklığı diyor
Çok doğru söylemiş dr un ben ikilide yaptrmadm bi tek ayrıntılı ultrasona girerim inşallah sağlkldrlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…