2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sabahlari yumurta yiyemiyorum birde gunluk sut icmiyorukda yogurt ayran tuletiyotum insallah iyi olur minnoslarimiz :)

Maşallah kuzuya tipini yerim onun

Canım miyom dediğin şeyler basit şeyler ve çok küçük operasyonlar ile alınıyor. İlk kez duydum bir daha anne olamazsın lafını miyom yüzünden. Başka bir doktor bu lafa emimin güler geçer

Maşallah kızlar çoğunuz cinsiyet öğrenmişsiniz hayırlı olsun bir ben kaldım sanırım. İyice sabırsızlanıyorum

Az önce ders çalışırken acaba uzun süremi oturdum bilmiyorum ama içeriden mideme yada ona yakın bir yere sağlam tekme yedim. Kalakaldım şaşkınlıktan şarkının sonunu getiremeden bıraktım. Doktor baş gelişi demişti. Bu durumda ayağı yukarıda oluyor ki aynen, tekmeydi o. Hala şoktayım

Canım maşallah miniğe ben uzanıp elimi karnıma koyunca belli belirsiz hissediyorum çok şanslısın

Kızlar bu arada ben de kendi deneyimlerimi paylaşayım.
Hgc 80,5 cinsiyet erkek ( 50 üstü kız teorisini çökertti)))
Karnım kızımda daha dikti, daha erken belli olmuştu gebeliğim. Bu galiba daha bele yaygın gibi, hatta farkettim ki bacaklarımı yakın tutamıyorum eskisi gibi, aralı koyuyorum penguene benzemeye başlıyorum.
"Ye tatlıyı doğur atlıyı" teorisi de suya düştü, ekşi ve tuzlu diye ölüyorum hala. Normalde sıfır tuzlu yemeği bile rahatlıkla yiyen ben, 3 ay limonu, elmayı, portakalı tuzlayıp yedim. Artık tuzlamasam da yine ekşi yiyorum,bazen gizlice tuzladığım da oluyor.
Şimdilik hatırladığım bunlar.

Canım maşallah miniğe ben uzanıp elimi karnıma koyunca belli belirsiz hissediyorum çok şanslısın
Ben 12.haftadan hissettiğim için, artık içten de hissediyorum başkası elini koyarsa o da hissediyor. Ama hissetmek başka, tekme başka, bir an korkmadım değil, sonra karnımda bebek olduğunu hatırladım )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…